Shiwi Kids

Ja hallo Shiwi Kids, die mama’s en papa’s van jullie winkelen echt altijd op van die sites waar je niets vind voor jezelf. Of…hé wij hebben ook hele leuke dingen voor jullie. De kids komen er aan in de coolste badmode die er is. Voor hele coole prijzen ook. Dus jij overtuigt je ouders er in no-time van dat jij voor deze zomer echt wel een tof setje nodig hebt of dat die stoere zwembroek nu wel nodig is. Je groeit ook heel snel, dus die nieuwe badpakken, bikini’s en zwembroeken zijn echt geen overbodige luxe.


- 80%
SALE - Dump

Shiwi Kids
Groen Fashion

14.95 2.99
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Kids Racerback
Zwart Badpak

19.95 3.99
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Kids badmode

Als je moeder of vader even van de laptop of tablet af is, kruip er dan eens voor om de nieuwe badmode van Shiwi Kids te bekijken. Want we hebben heel veel, in heel veel kleuren. En ook voor de kleinste kids maakt Shiwi Kids hele fijne badmode. We brengen met Shiwi Kids de zon in je kast. Want dat wil Shiwi graag, de zon brengen in ons kleine koude kikkerlandje. En dat lukt steeds beter gelukkig! Daarom hebben we dus wel een toffe bikini of fijne zwembroek nodig. Dus zoek jij een bikini, tankini, short of een vette zwembroek? Dan kan je bij ons shoppen! Wel even met je ouders overleggen natuurlijk hè!

 

Fijne Shiwi collectie voor vrolijke kids

Wat Shiwi Kids badmode heel goed doet is de fun terug brengen in de kids collectie. Want als je de zon brengt, breng je automatisch plezier en een big smile! Dat wil Shiwi ook graag met haar ontwerpen, de fun en de sun in je kledingkast. Dus maken zij al jaren een hele toffe collectie voor grote en kleine mensen. De badmode is er in verschillende vormen en maten. Dus je kan kiezen uit een bikini of een tankini, een leuke beach short en voor de jongens hebben we stoere bermuda’s of zwemshorts of gewoon een fijne zwembroek, die je ook weer onder die zwemshort kan dragen. Allemaal te krijgen bij Dutch Designers Outlet.

 

Coole Shiwi Kids surfen gelijk naar deze collectie

Ben jij een surfboy of surfgirl? Dan kan je in de Dutch Designers Outlet winkel ook een fijn surfshirt kopen, die je beschermt tegen de schadelijke UV-stralen. Met een lange mouw en in vrolijke kleuren. Combineer dat shirt met een bermuda, een toffe zwemshort of trek het aan over je tankini en je kan zo de surfplank op. En val je er af? Das niet zo erg, met vallen en opstaan leer je alles. En de Shiwi Kids collectie is ervoor gemaakt dat als je in het water plonst, het ook lekker blijft zitten en snel weer droog is als je het water weer uit bent.

 

Shiwi Kids voor kleine prijzen

Wij houden van de zon en van de blije gezichten die onze klanten krijgen van dit oer-Hollandse merk. Daarom verkopen we deze collectie al een tijd op onze website. En natuurlijk voor Shiwi Kids outlet prijzen. Daar worden je ouders blij van, let maar op. Haal ze snel over om nog wat voor jou in hun winkelmandje te stoppen. Vertel ze er ook bij dat als ze op werkdagen voor 16:00 uur bestellen, dat wij het dan dezelfde dag nog naar de post brengen. Heb jij lekker snel je nieuwe zomeroutfit in huis. Alles kit(d)s!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!