HOM Slip

Deze HOM slip laat je niet(s) glippen

Hallo heren, laten wij eens met elkaar praten. Met elkaar eens een slip of the tongue hebben. Waarover moeten wij het hebben? Welnu, laten we het hebben over slips. Heren slips. Nee, geen slicks, dat is iets heel anders! Maar even onder ons heren, als man is het tegenwoordig toch net zo belangrijk om er een beetje patent uit te zien onder de gordel als voor de dames. We willen het hele zaakje toch netjes verpakken. Liefst niet te opvallend, maar wel goed en prettig dragend. Dutch Designers Outlet begrijpt dat. Dus als jij zorgt dat alles er fris en fruitig bij hangt, zorgen wij voor een comfortabel en prettig geprijsde verpakking, in de vorm van de HOM slip.

Met de HOM slip heb je het voor elkaar

Hom slips voor heren zijn in verschillende dessins en stoffen verkrijgbaar. Voorop staat het draagcomfort, vervolgens het stijlvolle voorkomen. Voor de HOM man geen schreeuwende dessins, dansende bananen of ander ehm, intiem fruit. Oké, we zijn het met je eens, praten hoeft eigenlijk niet, liever laten wij onze stijl zien,  als heren van stand. Natuurlijk mag een dessin wel en een kleurtje kan ook.

 

Stijlvol en hippe HOM slip

Stijlvol, strak en hip gaat prima samen. We stellen dat er geen slippertjes gemaakt worden in dit ondergoed van HOM. Het kan uiteraard wel…dat laten we aan jou over. Our lips are sealed. Maar waar je ook uit de broek gaat, met een HOM slip kan je voor de dag komen.

 

Koop je beste HOM slip in de online shop

Als man met zijn zaakjes op orde, heb jij in ieder geval nu je weg naar onze online shop gevonden. Tussen al het moois voor dames heb jij de topslips van HOM gesignaleerd. Je hebt ook gezien dat die slips wel heel erg fijn geprijsd zijn. (Trouwens ons damesondergoed is ook prima geprijsd hè, dus laat ook een leuk cadeautje voor je favoriete dame in je mandje glijden.) Zeggen wij niets over, dat slippertje met ons…Bestel dus snel, op werkdagen voor 16:00 uur besteld, verzenden wij het dezelfde dag nog. Dat slipt er bij ons niet tussendoor.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!