Royal Lounge Lingerie Shorts

Een brutaal merk heeft natuurlijk ook een brutaal ontworpen short in de collectie. Royal Lounge Lingerie shorts zijn ontworpen voor dames die wel wat bloot willen geven, maar ook iets sexy bedekt willen houden. Wij vinden de shorts van Royal Lounge Lingerie horen bij je basis garderobe. Want deze shorts passen onder iedere outfit en zijn ook heel prettig als je je billen lekker wil bedekken, maar niet in een granny onderbroek wil rondlopen. Nee, laat het maar aan de ontwerpers van dit mooie Nederlandse merk over, om een sexy vorm te bedenken, die toch heel comfortabel is.


Zachte shorts van Royal Lounge Lingerie

Het is toch heerlijk om ’s ochtends op te staan en direct uit je bed in een comfortabele shorts te stappen. Daar heeft Royal Lounge Lingerie bij het ontwerpen volgens ons wel aan gedacht. Want je wordt toch een partijtje blij van de mooie shorts van Royal Lounge Lingerie, zoals dit merk liefdevol wordt genoemd. De zachte stretch stoffen die worden gebruikt, de mooie effen kleuren die perfect onder jouw bovenkleding past. En als je toch niet los kan komen van je kant verslaving, dan is een shortje met kant of in kant ook beschikbaar. De basics in je kast waren nog nooit zo comfortabel als met de shorts van Royal Lounge Lingerie.

 

Verslavend lage prijzen voor shorts van Royal Lounge Lingerie

We begrijpen dat dit allemaal wel heel verleidelijk klinkt. Nou, als je de kortingen op de shorts van Royal Lounge Lingerie dan ziet, ben je gelijk addicted! Wij hebben een goede relatie met dit merk en mogen de collecties van Royal Lounge Lingerie verkopen met een verslavend lekkere korting. Dit merk zorgt ervoor dat je echt een lingerie junky wordt. En dat je dat dan ook nog eens met trots durft te zeggen. Want van deze verslaving ga je er namelijk alleen maar beter uitzien, zeker in je shorts!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!