Happy Thoughts: een ode aan het bruisende leven en de dynamische vrouw

Het Verhaal

Ze zijn er in het leven – van die wauw #moments; ondeugende-, tedere-, gelukkige-, fijne-, speelse- of stralende gedachtes. De geur Happy Thoughts verleid je en daagt je uit om te bubbelen van energie en je te laten spelen met de mooie aspecten uit het leven. Een ode aan het bruisende leven en de dynamische vrouw die haarzelf centraal zet.

 

De Geur

De verkwikkende Citrus accenten zorgen voor een frisse geurexplosie die wordt aangevuld door zwoele, vrouwelijke bloemengeuren. De noten gaan over in warme en sensuele karamel, die kracht en flexibiliteit en dus de geur van vrolijke gedachtes uitdragen.

Kleur Associaties

Grijs - Kleur van balans, bescherming en verfijning.

 

Geel - Kleur van nadenken, nieuwe dingen leren en van je podium pakken.

 

Bruin - kleur van eenvoud en evenwicht.

 

Ingrediënten

Caramel - Een mooi zoet karakter zonder dat het plakkerig en zwaar is. Ze is zoet en droog tegelijk en een geeft een vrolijke en comfortabele geur.

 

Oranjebloesem - De geur van warmte met een zonnig karakter en een vleugje romantiek die zorgen voor vrolijke gedachtes.

 

Mandarijn - Citrus geeft een parfum verfrissende en mousserende eigenschappen en zorgt voor de prettig bruisende topnoot in onze neus. De geur kan de helderheid van geest verhogen, en geeft een zonnig en optimistisch gevoel. In home fragrance collections, geeft citrus een indruk van luchtige elegantie en helderheid.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!