Zoekfilter

Brazilian broekjes

We gaan virtueel op reis naar het zonnige Brazilië! Niet voor de zon of de slippers, maar voor het mooiste ondergoed, en dan met name de slipjes. Want de Brazilian slip verovert ook langzaam de Nederlandse achterwerken. Waarom eigenlijk? Omdat een Brazilian slipje zó gesneden is dat je er heel mooie lange benen door lijkt te krijgen. En daar zeggen we geen nee tegen. Aan de voorzijde als een gewoon slipje, maar aan de achterkant iets schuiner opgesneden. Dat is de truc. Daardoor komen je billen er -natuurlijk- heel mooi in uit. Dat is natuurlijk, want de Braziliaanse dames staan wereldwijd bekend om hun mooie billen. Geen wonder dat de meeste bekende lingeriemerken een Brazilian slip in hun assortiment hebben. En laat Dutch Designers Outlet al de mooiste Nederlandse lingeriemerken in huis hebben. Let’s go Brazilian!

Lisca Alegra
Powder Brazilian

21.90

Andere soorten ondergoed, de brazilian

Meestal als je hoort over een brazilian, denk je aan wax en aanverwante artikelen. Hoewel we het wel een beetje in dezelfde ehm…streek zoeken, heeft de brazilian slip niets met waxen te maken. Hoewel je het wel kan combineren natuurlijk. Als het gaat om goed ondergoed, dan mag de brazilian niet ontbreken in je kast. Dit heerlijke model onderbroekje zit heel comfortabel en staat heel ondeugend. Want je billen piepen er aan de achterzijde op een geraffineerde manier uit. Het is niet all out zoals bij een string, nee de brazilian is iets subtieler. Het laat de lijnen van je achterste mooi zien, maar alles blijft wel netjes bedekt. En dat maakt dit nou net een stukje sexy lingerie.

 

Een brazilian slip, zonder de dure trip

Je hoeft niet af te reizen naar het zonnige Zuid Amerika voor een Brazilian ondergoedje. Ieder zichzelf respecterend lingeriemerk heeft een Brazilian slip in het assortiment. Van Marlies Dekkers, via After Eden en LingaDore naar Sapph en Royal Lounge Junky. Deze ondergoedmerken zijn erop gebrand om meer dan alleen broekjes en strings te ontwerpen. Juist met de Brazilian slip kan je met je modieuze ondergoed veel kanten op. Omdat het meer stof heeft, is het ook nog eens leuk om prints te combineren met kant, of juist heel geraffineerd met verschillende gradaties van transparantie te werken.

 

Mooie brazilian slipjes met korting

Dutch Designers Outlet heeft een neus voor koopjes en een neus voor mooie ontwerpen. Geen wonder dat je hier de mooiste en voordeligste Brazilian slips kan aanschaffen. We houden van dit ontwerp omdat het bij ieder figuur staat. Een Brazilian voor every body dus. En door de kortingen die wij geven, is het ook nog eens binnen handbereik voor vrijwel iedereen. Of je nu van opvallend houdt of juist wat meer ingetogen, voor iedereen is er een mooi ontworpen Brazilian onderbroekje te koop.

 

Ga eens voor iets exotisch, de brazilian

Als je het al helemaal warm hebt gekregen van de gedachten aan de Copa Cobana en de mooie ontwerpen, dan nodigen we je uit om eens lekker te shoppen in onze outlet. We hebben meer dan genoeg Brazilian slipjes op deze pagina verzameld en we hopen dat je heel fijn slaagt. Zo breng je zonder reizen wat warmte in je huis met een mooie minimale Brazilian slip.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!