Zoekfilter

LingaDore nachtmode

LingaDore Night, dit merk heeft betoverende nachtmode. Ze zijn al wereldberoemd vanwege de mooie lingerie en body’s, maar vlak dit merk niet uit als het gaat om nachtmode. Gemaakt van mooie stoffen, van sexy nachtkleding tot superzachte. Van wit tot zwart en alle prachtige kleuren die zo horen bij de avond en de nacht. Met kant, in satijn, van katoen en broderie, LingaDore kan het allemaal. LingaDore zorgt ervoor dat je de nacht perfect gekleed in gaat. En dat je de nachtmode nooooit meer uit wil trekken. Nou en dat kan, want de nachtmode is zo mooi, dat hou je graag altijd aan.

- 30%

LingaDore pyjama’s

Een pyjama klinkt óf ouderwets, óf saai. Met die vooroordelen heeft LingaDore korte metten gemaakt. De pyjama’s van LingaDore zijn noch saai, noch ouderwets. Nee deze ontwerpers van lingerie en nachtmode hebben het helemaal begrepen. Of je nu nachtmode voor een grote maat zoekt, of dat je een ieniemienie dame bent, de ontwerpen zijn voor every body goed.

 

LingaDore satijnen pyjama’s

Zo zijn er pyjama’s gemaakt van satijn, ook wel professioneel een nachtmode set genoemd. En tot en met maar liefst maat 4XL is er dus ruimte genoeg voor jouw curves en bergen. In prachtige kleuren zoals het tot de verbeelding sprekende rum raisin bruin. Je zou er zo je tanden inzetten. Wij garanderen je dat je partner daar ook gelijk zin in krijgt als je een LingaDore pyjama aantrekt.

 

LingaDore katoenen pyjama’s

Ben je meer van de fijne katoen, dan heeft dit merk de keuze uit katoen of viscose. En dat zit me toch een partijtje lekker en fris! Warm in de winter en koel in de zomer. Met een mooie bloemenprint of een hip en moderne lounge nachtmode set kan je ook weer alle kanten uit. Gezien de fijne prijzen raden wij je aan om een setje winter en setje zomer te kopen. En een setje sexy en een setje knuffel en…

 

LingaDore nachthemden

Liever een nachthemd in zo’n heerlijke satijn look? Dan is de keuze meer dan groot bij LingaDore. Een fijne slipdress in nachtblauw, of een prachtige avondlook nachtmode jurk in zwart met gouden kanten details. Queen Bee kan wel inpakken als jij zo de slaapkamer inkomt. Kort of lang, daar kunnen we geen advies over geven. Eerlijk gezegd is dat vooral smaak en wat je fijn vindt om te dragen. Waar LingaDore ook heel goed in is, is om heerlijke loungewear te maken, zoals de nachthemden van heerlijke jersey kwaliteit, die je gewoon tijdens je werkdagen thuis kunt combineren met een goede legging, of een dikke panty in de winter. In de lente is het al een jurkje op zich. Zo zie je maar, nachtmode is ook echt fashion wat ons betreft.

 

LingaDore night kopen

De LingaDore nachtmode collectie is een stayer in ons assortiment. De kwaliteit is fantastisch en de designs zijn oogverblindend. De naam betovert en de ontwerpen ook. Dus vul je maandje maar snel met wat fijne LingaDore items. Als je op werkdagen voor 16:00 je mandje hebt afgerekend, maken wij er dezelfde dag nog een fijn pakketje van.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!