Zoekfilter

Dames lingerie kopen, maar dan op de leuke manier!

Stel je voor, je blijft maar tussen de rekken van dat boetiekje door lopen, met het zweet in je handen en bijna bang om een blik op het volgende prijskaartje te werpen. Zo veel moois, maar zo ongelooflijk duur! Die torenhoge prijzen zijn volgens ons niet alleen onmogelijk: we vinden ze ook totaal onnodig. Ja, het kost geld om de beste modeontwerpers ter wereld voor je te laten werken, maar dat is dan mooi het probleem van de couturiers: wie een beetje slim inkoopt vindt altijd een weg naar de grootste merken met de kleinste prijskaartjes. Duik daarom met een gerust hart in de grootste online outletcollectie dames lingerie van Nederland en België, want hier koop je jouw mooiste lingerie altijd op de leuke manier!

 

Het jaar is nog maar net begonnen en daarmee ligt februari - de maand van de liefde - op de loer. Je kunt natuurlijk rustig afwachten wat er op Valentijnsdag gaat gebeuren. Misschien ontvang je wel een rode roos van een geheime aanbidder of stuurt jouw partner een romantisch kaartje op. Je kunt ook de leiding nemen en jezelf in sexy Valentijns lingerie hullen. Dat is een cadeau voor zowel jezelf als je partner. Al is een partner niet perse een reden om sexy lingerie te dragen... ❤️

Beeren Ondergoed Belinda
Wit High Brief

11.50

LingaDore Calypso
Coral Soft-Cup bh

49.95

Naturana Monday
Powder High Brief

24.95

Naturana Monday
Zwart High Brief

24.95

LingaDore Dust
Antique Rose Voorgevormde bh

59.95

LingaDore La vie en Rose
Mauve Push Up bh

59.95

LingaDore La vie en Rose
Mauve Voorgevormde bh

59.95

LingaDore Olive
Olijf Groen Voorgevormde bh

49.95

LingaDore Olive
Olijf Groen Soft-Cup bh

49.95

Dames lingerie outlet

Het hart van Dutch Designers Outlet klopt voor dames lingerie. Zo zijn we ooit begonnen en we hebben ons magazijn langzaam maar zeker gevuld met de mooiste designer ondermode en nightwear voor mannen én vrouwen. Dat mannen net zo graag als vrouwen lingerie kopen bij de grootste lingerie designer outlet van Nederland en België is natuurlijk fantastisch... We houden van de aanblik van jou als zelfverzekerde, krachtige en verleidelijke vrouw die zich geweldig voelt in perfect matchende dames lingerie van de hoogste kwaliteit. En we houden ook van zelfverzekerde heren. Nou vooruit, misschien is er nog één ding beter: het liefst wil jij als prijsbewuste vrouw die lingerie ook nog voor een bodemprijsje in huis halen. Dat is dus het mooiste aan je favoriete designer outlet: die piepkleine prijs is precies het laatste element van onze online lingerie succesformule!

 

Luxe ondermode met korting voor dames én heren

We hebben in ons uitgebreide assortiment merken als Marlies Dekkers, After Eden, LingaDore, Sapph en Royal Lounge Junky. En dat is niet alles, wat dacht je van namen als Emporio Armani, Brunotti en Nicky Nobel? In ons assortiment vind je de laatste ontwerpen van deze grootste lingerienamen uit de business. Natuurlijk kopen wij niet alleen maar zwarte lingerie in, ook gekleurde lingerie is bij ons in heerlijke secties verdeeld. Eén ding hebben al deze lingeriemerken en- collecties gemeen: wij verkopen ze met een mooie korting, voor kleine prijsjes, in de sale en in de outlet. Dat betekent niet dat er iets mis mee is. Alles wat wij verkopen is gloedjenageltjenieuw. Wij hebben ingangen bij alle luxe Nederlandse lingeriemerken, met hier en daar een buitenlands merkje als slagroom op het taartje. Omdat wij groot inkopen, kunnen we jou de allerbeste prijzen geven. Korting dus. We heten niet voor niets Dutch Designers Outlet. Wij Hollanders houden van kopen met korting.

 


Outlet lingerie in alle kleuren

Doe je ogen dicht en beeld je eens in: lingerie in alle vormen, kleuren en dessins die je maar bedenken kunt. Van de mooiste voorgevormde bh’s tot strings om bij weg te smelten en dames slips waar je bijna geen broek overheen wilt dragen: kijk rustig je ogen uit, vanuit het gemak van je eigen huiskamer. Hier vind je nooit zomaar ondergoed voor dames, al was het maar omdat onze outletprijzen op zichzelf al uniek zijn. Je wordt al zelfverzekerder alleen al doordat je door onze site browst. Want zeg nou zelf, je kan er prachtig uitzien terwijl je portemonnee niet gaat gillen. Alles wat wij aanbieden heeft zo’n mooie prijs, je kan het gewoon niet laten liggen.

 

Afgeprijsde merklingerie voor dames

We zijn prijsvechters hier bij Dutch Designers Outlet, en dat geven we gewoon eerlijk toe. We zijn er namelijk trots op dat we elke dag de dames lingerie van je dromen vinden voor een prijs waar je niet wakker van ligt. Waarom zou vrouwen lingerie kopen niet gewoon een feestje mogen zijn? Zolang je maar weet waar je moet zijn om de beste prijzen tegen het lijf te lopen, hoeft designer dames lingerie helemaal geen dure hobby te zijn. Laat dat maar aan de inkopers van Dutch Designers Outlet over – dan kun jij mooi vast door onze altijd actuele collectie beginnen te neuzen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!