Zoekfilter

Designer dames lingerie en badmode

Hoe hard we ook ons best doen om de mooiste designer ondermode en nightwear voor mannen én vrouwen in huis te hebben, toch blijft dames lingerie echt het hart van de zaak hier bij Dutch Designers Outlet. Dat mannen net zo graag als vrouwen lingerie kopen bij de grootste designer outlet van Nederland en België is natuurlijk fantastisch, maar toch... Er gaat nog steeds weinig boven de aanblik van een zelfverzekerde, krachtige en verleidelijke vrouw die zich geweldig voelt in perfect matchende dames lingerie van de hoogste kwaliteit. Nou vooruit, misschien is er nog één ding beter: het liefst wil zo’n dame die lingerie ook nog voor een bodemprijsje in huis halen. Dat is dus het mooiste aan je favoriete designer outlet: die piepkleine prijs is precies het laatste element van onze online lingerie succesformule!  

 

Bekijk ook: Alle bh's | Strings | Shorts | Slips

After Eden D-Cup & Up DAYA
Marine Blauw Voorgevormde bh

37.99

After Eden D-Cup & Up Faro
Fuchsia Voorgevormde bh

39.99

After Eden DOT
Turquoise Voorgevormde bh

27.99

After Eden Flora
Fuchsia Push Up bh

27.99

Sloggi Basic Maxi
Grey Melange High Brief

29.99
- 50%
- 50%

Sapph Scarlet
Voorgevormde bh

49.95 24.98

Sapph Scarlet
Voorgevormde bh

49.95

After Eden Djuna
Fuchsia Push Up bh

27.99

After Eden Donna
Coral Push Up bh

32.99

After Eden Dionne
Marine Blauw Voorgevormde bh

27.99

After Eden D-Cup & Up Granada
Perzik Voorgevormde bh

49.99

After Eden D-Cup & Up Dee
Hot Pink Voorgevormde bh

39.99

After Eden D-Cup & Up LIZ
Roze Voorgevormde bh

34.99

Nooit zomaar ondergoed voor dames

We zijn prijsvechters hier bij Dutch Designers Outlet, en dat geven we gewoon eerlijk toe. We zijn er namelijk trots op dat we elke dag op zoek zijn naar de dames lingerie van je dromen, maar wel voor een prijs waar je niet wakker van ligt. Waarom zou vrouwen lingerie kopen niet gewoon een feestje mogen zijn? Zolang je maar weet waar je moet zijn om de beste prijzen tegen het lijf te lopen, hoeft designer dames lingerie helemaal geen dure hobby te zijn. Laat dat maar aan de inkopers van Dutch Designers Outlet over – dan kun jij mooi vast door onze altijd actuele collectie beginnen te neuzen. In ons assortiment vind je de laatste ontwerpen van de grootste namen uit de business, in alle vormen, kleuren en dessins die je maar bedenken kunt. Van de mooiste voorgevormde bh’s tot strings om bij weg te smelten en dames slips waar je bijna geen broek overheen wilt dragen: kijk rustig je ogen uit, vanuit het gemak van je eigen huiskamer. Hier vind je nooit zomaar ondergoed voor dames, al was het maar omdat onze outletprijzen op zichzelf al uniek zijn.

 

Vrouwen lingerie kopen, maar dan op de leuke manier!

Ken je dat: je blijft maar tussen de rekken van dat boetiekje door lopen, met het zweet in je handen en bijna bang om een blik op het volgende prijskaartje te werpen. Zo veel moois, maar zo ongelooflijk duur! Die torenhoge prijzen zijn volgens ons niet alleen onmogelijk: we vinden ze ook totaal onnodig. Ja, het kost geld om de beste modeontwerpers ter wereld voor je te laten werken, maar dat is dan mooi het probleem van de couturiers: wie een beetje slim inkoopt vindt altijd een weg naar de grootste merken met de kleinste prijskaartjes. Duik daarom met een gerust hart in de grootste online outletcollectie dames lingerie van Nederland en België, want hier koop je jouw mooiste lingerie altijd op de leuke manier!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!