Zoekfilter

Nachtmode sets

Mooi naar bed in een fijne nachtmode set. Klinkt als een sinterklaas cadeautje, maar is in alle maanden van het jaar een fijn geschenk. Of je nu past in een extra small of wat meer om het lijf hebt, tot 4XL hebben wij de mooiste slaapsetjes voor dames. Alle Nederlandse lingeriemerken die wij voeren, hebben nachtmode sets in de collectie opgenomen. Want als je al goed in je ondergoed zit, dan is een slaapsetje ook goed om te hebben.


Als setje naar bedje

Als je een slaapset aanschaft, vinden wij, moet het er ook wel heel prettig uitzien. Laten de grote lingeriemerken hier nu op zijn los gegaan. Je zit werkelijk beeldig op de bank en in bed met een fijne slaapset dames! Laten we er eens kort doorheen lopen. Wil je een hemdje met short, of liever een pyjama met lekkere lange mouwen en lange broek? Bij ons hoef je niet te kiezen, want we bieden beide aan met kortingen waar je gelijk van uit bed springt.

 

Fijne setjes slapen beter

Een fijn setje in bed, dat slaapt niet alleen heerlijk, maar je kan ook zo je bed uit springen en de deur open doen. Want de nachtmode setjes zijn zo mooi ontworpen, dat het niet gek is als je je hebt verslapen, om ermee in de Teams overleg te gaan zitten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de LingaDore sets, die zijn toch super hip en happening? Een shortama noemen we dat, een short met een topje. Aanlaten, zeggen wij, de hele dag door.

 

Nachtmode als setje

Vooral in de winter willen we lekker warm onder de wol kruipen. Dan hebben alle nachtmode merken zoals Sapph, Cybéle, After Eden en LingaDore, leuke pyama’s voor je. Zelfs een sporty spice kan helemaal in stijl naar bed. Denk nu niet dat je maatje 36 moet hebben om er goed uit te zien, nee joh, ook met maat 48 ben je prachtig in een nachtmode set. Ben je meer van ‘doe maar gewoon’, dan heeft merk Cybéle heerlijke jersey nachtmode sets, een shirt met lange mouw en een lange lekkere lounge broek. Kan je zo met een warme chocomel op de bank liggen. Hmmmm…

 

Slaapsetje kopen

Wij denken zomaar dat je overtuigd bent van het hebben van (meerdere) slaapset(s) in jouw privé collectie. Dan kunnen wij je meer dan helpen. Shop lekker deze pagina’s door en vul je winkelmandje met al dat moois. Doe je dat lekker op werkdagen voor 16:00 uur? Dan geven wij je fijne nachtmode setjes mee aan de postbode die dag. Zzzzlaap ze!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!