Peter Domenie jurkjes

Peter Domenie jurkjes zijn ultiem verleidelijk

Ooh we hebben weer een pareltje van een Nederlandse ontwerper voor jullie. De fetish en nightwear designer Peter Domenie is Rotterdamser dan een hijskraan en subtieler dan je van Rotterdammers bent gewend. Peter maakt verleidelijke jurkjes, partywear en fetishwear voor mensen die durven op te vallen. Daarmee kan je alle aandacht op je vestigen, hoef je niet eens je zoom voor op te hijsen, zeg maar… De jurken van Peter Domenie zijn meer dan geschikt voor in de slaapkamer, maar wij vinden dat je zijn jurkjes best overal kan dragen. Waarom dat moois alleen binnenshuis tonen? Precies, vinden wij ook!

Transparante jurkjes voor zwoele nachten

De transparante tule jurkjes van Peter Domenie zijn door de belijning van zijn ontwerpen een genot voor je figuur. Of je nu een minidame of een prachtige ronde verleidster bent, door de perfecte pasvorm en fijne stretch stoffen zorgt de designer ervoor dat je er op je verleidelijkst uitziet. Het subtiele lijnenspel legt het accent op de juiste plekken en rondt je andere sterke punten perfect af. Petje af voor deze ontwerper, die al zijn ontwerpen nog zelf ontwerpt en snijdt.

 

Peter Domenie jurken, bedekt en onthult

Wil je geraffineerd voor de dag komen, maar vind je transparant toch net iets te onthullend? Vrees niet, onder het motto niet lullen maar oppoetsen heeft Peter Domenie stoffen die je bedekken maar toch je perfecte figuur onthullen. Met fijne stoffen die supercomfortabel zitten en een prachtige glans hebben. De stoffen zien eruit als vervaarlijk sexy, maar ademen heel praktisch en doordacht. Waardoor iedereen die jouw in een Peter Domenie jurkje ziet, denkt: “Dat is een hele coole lady.” Peter Domenie heeft naast de ontwerpen ook een aantal stoffen en prints zelf ontwikkeld. De blauw/zwarte skulls&rose print is zo’n voorbeeld van een stof die speciaal voor de Peter Domenie collectie is geproduceerd. Jurkjes, tops, rokjes en leggings zijn een paar van de designs gemaakt in deze gevaarlijk lekkere print. Zo heerlijk, dat met een beetje kek combineren je zijn designs ook makkelijk draag op je (thuis) kantoor.

 

Peter Domenie jurken collectie bij dé Dutch Designer Outlet

Dutch Designers Outlet en Peter Domenie gaan al jaren terug. Toen Dutch Designers nog een klein dametje was, verkochten zij al sample collecties van deze ras-Nederlandse ontwerper. En nu is er opnieuw kans om met elkaar samen te werken. We zijn natuurlijk niet voor niets de grootste Designers Outlet voor Nederlandse ontwerpers. De Peter Domenie jurkjes collectie vind je daarom voor hele fijne prijzen bij ons in de online winkel. Alles wat Peter Domenie ontwerpt, wordt gemaakt in kleine oplages, dus op is ook echt op. Voordeel is dat je er altijd origineel bij loopt. En dat alle ogen op je gericht zijn. Combineer de Peter Domenie jurkjes met onze fijne Nederlandse lingeriemerken en je kan niet meer fout gaan. Bestel je Peter Domenie jurkjes voor 16.00 op maandag tot en met vrijdag en wij verzenden ze dan dezelfde dag nog. Hebben we je kunnen verleiden?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!