Zoekfilter

Bikini Tops

Dutch Designers Outlet is van alle markten thuis. Wist je dat we naast tienduizend artikelen lingerie ook een uitgebreide selectie designer badmode in huis hebben? Kijk maar eens naar onze verzameling bikini tops, want dan herken je meteen de topkwaliteit die ons de grootste van Nederland en België maakte! Voor iedere vrouw hebben we de perfecte match in huis als het gaat om designer badmode van voornamelijk Hollandse bodem.

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Tropic Floral
Wit/Print Voorgevormde Bikinitop

49.95

LingaDore Beach Blue Stripes
Blauw/Wit Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach flowers All Over
Zwart/Wit Voorgevormde bh

59.95

LingaDore Beach Palm Leaf
Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Fishbone
Ivoor/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95
- 50%
- 30%

Marlies Dekkers Badmode Panthera
Rood/Zwart Voorgevormde Bikinitop

119.95 83.97
- 50%

Marlies Dekkers Badmode La Flor
Groen Voorgevormde Bikinitop

99.95 49.98
- 50%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw/Print Push Up Bikinitop

74.95 37.48
- 50%

Sapph Beach Doris
Marine Blauw Soft-Cup Bikinitop

64.95 32.48
- 50%

Sapph Beach Brigitte
Geel/Print Push Up Bikinitop

74.95 37.48
- 50%

Sapph Beach Brigitte
Paars Push Up Bikinitop

74.95 37.48
- 50%

Sapph Beach Brigitte
Marine Blauw Push Up Bikinitop

74.95 37.48
- 25%
- 25%

LingaDore Beach Paisley Love
Zwart/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95 44.96
- 25%

LingaDore Beach Paisley Love
Zwart/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95 44.96
- 25%

LingaDore Beach Black Panter
Animal print Voorgevormde Bikinitop

49.95 37.46
- 25%

LingaDore Beach Black Snake
Zwart Voorgevormde Bikinitop

59.95 44.96

Baden in weelde, in de bikini top sale

Met een bikini maak je op het strand dezelfde spectaculaire statements als je met de mooiste lingerie in je slaapkamer kunt maken. Het is dan ook geen toeval dat je bij Dutch Designers Outlet een sensationele collectie bikini tops ziet die allemaal zijn ontworpen door topdesigners. Dezelfde sierlijke lijnen en uitgekiende kleurencombinaties die je in de mooiste ondermode tegenkomt, zijn het handelsmerk van de ontwerpers achter onze bikini tops en andere badmode. Nederlands topontwerp waarmee we over de hele wereld beroemd zijn geworden, maar dan toegepast op bikini tops, bikini bottoms, monokini's, tankini's en badpakken: dat is wat letterlijk wordt bedoeld met 'baden in weelde'!

 

Verbluffende techniek met fantastisch push-up effect

Hier zie je alle grote namen bij elkaar voor een zomerseizoen vol badmode van catwalk niveau. Het mooie van designer badmode is dat je zeker kunt zijn van slim materiaalgebruik met de mooiste bikini tops als resultaat. Daarmee kun je dus rekenen op stoffen en afwerkingen, bijvoorbeeld een bikini top met push-up effect, of in een sneldrogende stof, die alles in huis hebben om een dag in het zwembad of aan de zee zonder irritaties of problemen te laten verlopen. Terwijl je weet dat je er verbluffend goed uitziet. Comfort is een belangrijk onderdeel van je vrije tijd, dus is het belangrijk om te kiezen voor badmode die speciaal is ontworpen om zo goed mogelijk te zitten. Zo wil je het liefst elke dag je portie beach vibes ophalen!

 

Bikini tops dames voor top prijzen

Het grote nadeel van designer badmode zoals bikini tops is dat we er meestal een flink bedrag voor moeten neertellen. Gelukkig komt Dutch Designers Outlet je wat de prijs betreft een heel eind tegemoet! Wij hebben als grootste lingerie outlet van Nederland en België prima connecties in de landelijke modescene, waardoor we vaak heel slim en voordelig aan de allerbeste kwaliteit lingerie en badmode kunnen komen. Daar profiteren onze klanten natuurlijk van, want bij Dutch Designers Outlet kan je korting zo maar oplopen tot 85 procent van de prijs die je in de winkel zou betalen. Dat is Hollandse kwaliteit voor een Hollands prijsje, waarmee we er steeds voor zorgen dat jij op je allermooist voor de dag kunt komen in een bikini top waar je de hele zomer lang de show mee steelt. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is onze collectie bekijken en beslissen wat het beste bij jouw eigen stijl en smaak past. Wij bezorgen het direct bij je thuis, dus laat de zomerkriebels maar komen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!