De beste boxershorts: van ondergoed naar onderbeter!

De beste boxershorts: van ondergoed naar onderbeter!
jul 26, 2017

Er is heel veel geschreven over lingerie voor vrouwen, zoals als snel duidelijk wordt na een korte online zoektocht. Logisch ook, want wie raakt er nou uitgepraat over al het moois dat lingerie ontwerpers voor dames hebben bedacht? Toch is het jammer dat door al deze terechte aandacht de ondermode voor mannen een beetje ondergesneeuwd raakt. Er is namelijk nog zo veel winst te boeken als het gaat om goed, mooi en lekker herenondergoed dat het tijd wordt om een beetje tegengas te bieden, vinden we bij Dutch Designers Outlet. Er zijn legio ontwerpen voor mannen die niet alleen heerlijk zijn om te dragen, maar ook nog een leuk om te zien, dat het gewoon zonde is om maar gewoon iets te kopen terwijl je de wekelijkse boodschappen doet. Tijd voor een beetje klasse, dames en heren: in dit artikel leert elke man en elke vrouw hoe je met een klein beetje vakkennis de stap maakt van ondergoed naar onderbeter!

 

Ze zitten zo lekker!

Heren boxershorts zijn al jaren ongekend populair onder alle soorten mannen: van groot tot klein, van dik tot dun en van jong tot oud. Onderzoek toont aan dat van alle heren tegenwoordig 67% kiest voor een boxer, terwijl nog maar 24% de voorkeur geeft aan de klassieke herenslip. Het belangrijkste voor een man, praktisch als hij is, of denkt te zijn, is simpelweg dat zijn boxer lekker zit. Helaas wordt het daar niet per se eenvoudiger van, want wat lekker zit verschilt voor elke man. Dutch Designers Outlet schiet daarom mannen en hun vrouwen te hulp met wat handige informatie over de juiste boxer voor elk soort man. Als je de volgende tips in het achterhoofd houdt, dan weet je dat je hard op weg bent naar je, of zijn, nieuwe favoriete ondergoed!

 

Boxertip 1: Je beste maat

Laten we beginnen bij het begin: welke maat zit eigenlijk goed? Bij Dutch Designers Outlet hoef je geen moeilijk rekentabellen bij de hand te houden, want wij houden steeds dezelfde maten aan. Daarmee kun je onze boxers gemakkelijk vergelijken met de maten van je jeans, of die van je vent, zodat je meteen ziet wat je moet scoren. Het is heel eenvoudig, zolang je de volgende maten aanhoudt:

 

Small: 4 - 28 - 48; Medium: 5 - 30 - 50; Large: 6 - 32 - 52; XLarge: 7 - 34 - 54; XXLarge: 8 - 36 - 56.

 

Kies de maat met het passende draagcomfort en ons hele assortiment ligt aan je voeten: shoppen op maat was nog nooit zo eenvoudig!

 

Boxertip 2: Stofwisseling

Elke man heeft een favoriete stof voor zijn boxers, of hij het nu weet of niet. De juiste textielsoort bepaalt onbewust of je nieuwe aanwinst een boxer wordt die je vaker in de wasmand tegenkomt, of vaker achter in de la van de kledingkast. Daarom kan het helpen om eens van stof te wisselen als je ontevreden bent of je huidige boxers. De belangrijkste twee materialen om bij zo'n stofwisseling tussen te kiezen zijn microfiber en katoen. Allebei hebben ze hun mooie eigenschappen, dus de uiteindelijke voorkeur hang af van welke voordelen een man het belangrijkste vindt. Nogmaals: dit hoeft geen bewuste keuze te zijn. Het kan slim zijn om eens te onderzoeken waarvan je huidige favorieten zijn gemaakt, zodat je weet waar je naar moet zoeken!


In de regel kiezen de meeste heren voor ondergoed van katoen. Dit puur natuurlijke materiaal blijft lekker koel aanvoelen tijdens het dragen, wat een belangrijk pluspunt kan zijn. Het grote nadeel van katoen is dat het van nature niet rekbaar is, terwijl een beetje stretch de pasvorm vaak ten goede komt. Veel ontwerpers voegen daarom een hoeveelheid elastaan toe, een kunstvezel die rek geeft aan de basis van natuurlijke katoen. Daarmee blijven boxers hun vorm behouden en gaat de strakke fit niet snel verloren. Een nadeel van katoen is dat het niet volledig kleurvast blijft vanwege de aard van de stof. Na een aantal wasbeurten gaan de kleuren vervagen; jammer als je juist houdt van een mooie print of een leuk motiefje. Daar komt bij dat katoen de eigenschap heeft om vocht vast te houden, wat weer vervelend kan zijn tijdens zweten, wat vooral voor sporters een belangrijke factor is. Om deze redenen kiest een flinke groep mannen liever voor boxershorts van microfiber, ofwel microvezels. Deze moderne kunstvezel wordt vervaardigd uit polyamide of polyester. Deze shorts voelen anders aan dan katoenen exemplaren, maar ze zijn wel veel kleurvaster en behouden hun intensiteit na het wassen. Nog veel belangrijker is dat microvezels de eigenschap hebben om vocht efficiënt af te voeren, waardoor zelfs de meest actieve mannen ontspannen en comfortabel door kunnen sporten zonder irritatie door overtollig zweet.

 

Boxertip 3: Het oog wil ook wat!

We noemen deze boxertip als derde, maar misschien is het wel de belangrijkste om in de gaten te houden: net als bij vrouwen kan herenondermode nòg zo lekker zitten, maar het mag er natuurlijk ook best een beetje lekker uitzien, nietwaar? Kijk, dàn ben je bij Dutch Designers Outlet dus helemaal op de goede plek! Wij hebben een behoorlijk scherp oog voor designer lingerie en ook al is het een feit dat smaken verschillen, we hebben een aardige dosis verstand van prikkelend mooie ondermode, óók voor mannen! Veel mensen (dus mannen èn vrouwen) denken bij geraffineerde lingerie automatisch aan mooie setjes voor dames, maar dan lopen ze toch echt behoorlijk achter de feiten aan! Een mooie pasvorm kan wonderen doen voor elk setje mannenbillen, geloof ons nou maar! Dutch Designers Outlet heeft alles in huis om ons gelijk te bewijzen. Boxershorts van het niveau waar wij voor gaan zijn niet voor niets ontworpen door de beste designers, en zelfs als jij of je man denkt dat comfort het belangrijkste is, dan hoeft dat een sensuele en verleidelijke look echt niet in de weg te staan. Met ondermode kunnen de juiste vormen en lijnen elk silhouet en ieder postuur op z'n mooist naar voren laten komen; zeker ook als het om een mannenlichaam gaat, waar de nadruk duidelijker kan worden gelegd doordat mannen nu eenmaal minder curves en sierlijke lijnen in hun figuur hebben dan vrouwen.


Ter afsluiting geven we nog een aanrader weg op het gebied van kleuren en dessins. Wie denkt dat sexy en elegant alleen mogelijk zijn met subtiele kleuren en strak ontwerp, die heeft het flink mis. Een recent onderzoek toont aan dat voor mannen zelfs het tegendeel misschien wel geldt. Van de 200 ondervraagde heren tussen 16 en 65 jaar bleek het deel dat kleurige ondermode droeg, met felle prints en opvallende tinten, een forse 30% meer seks had dan de mannen die klassiek wit ondergoed droegen. Dat geeft te denken, vind je ook niet?

 

Alles moet kloppen

Voordat nu half mannelijk Nederland achter de computer duikt om twintig pimpelpaarse boxershorts te bestellen, raden we je toch aan om al onze tips goed te onthouden en eens rustig naar onze collectie designer mannenlingerie te kijken. Uiteindelijk blijft het allerbelangrijkste natuurlijk dat je voor je vent of voor jezelf precies die boxer kiest die het beste gevoel geeft. Het beste gevoel in de ruimste zin van het woord natuurlijk: materiaal, maat, pasvorm, kleuren en prints, alles moet kloppen. Als je die perfecte boxer dan eenmaal hebt gevonden, maakt het niet uit of je hem jezelf cadeau doet of aan je lief schenkt. Het zelfverzekerde gevoel dat de ideale boxershort aan een man geeft blijft het meest verleidelijke van het geheel, en dat haal je alleen naar boven met de allerbeste designer ondermode! Veel plezier met het uitkiezen, maar vooral met het dragen van je eigen perfecte onderbeter!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!