Zoekfilter

Dames Slips

Dutch Designers Outlet is de grootste online leverancier van designer dames lingerie van Nederland en België. Bij ons vind je een duizelingwekkend aanbod aan de meest uiteenlopende dames slips, vormgegeven door de scherpste geesten uit de wereld van Dutch Fashion Design. Onze collectie is enorm, maar onze prijsjes zijn lekker klein gebleven, want hier kan je korting zomaar oplopen tot wel 85%! We leveren snel aan huis en hebben alleen maar dames slips van de allerhoogste kwaliteit in huis. Hier vind je precies wat je zoekt, dus lees onderaan de pagina hoe jij jouw toplingerie in huis haalt!

Bekijk ook: Strings | Hipsters | Shorts

- 50%

LingaDore Labrya
Slip

32.95 16.48

Lisca Evelyn
Zwart Brazilian

19.90

Lisca Evelyn
Zwart Slip

19.90

Lisca Evelyn
Zwart High Brief

24.90

Lisca Evelyn
Rood Brazilian

19.90

Lisca Evelyn
Rood Slip

19.90

Lisca Evelyn
Rood Slip

24.90

LingaDore Cedar Wood
Slip

29.95
- 20%
- 30%

Rosa Faia Aurelia
Zwart Slip

27.95 19.57
- 30%

Rosa Faia Mila
Blauw/Zwart Slip

29.95 20.97

Naturana Everyday
Marine Blauw Wireless bh

34.95

Naturana Everyday
Zwart Slip

24.95

Naturana Everyday
Powder Slip

24.95

Naturana Everyday
Crème Slip

24.95
- 40%

Rosa Faia Twin Art
Roze Slip

27.95 16.77
- 40%

Rosa Faia Twin Art
Slip

27.95 16.77
- 25%

Zo veel dames slips zag je nog nooit

Dutch Designers Outlet heeft de absolute koppositie weten te veroveren in de wereld van online designer lingerie. Nederlandse dames ondermode is wereldberoemd, want onze ontwerpers staan bekend om hun vermogen om sexy en sensuele looks naadloos te combineren met slim design en praktisch materiaalgebruik. Ze weten als geen ander dat er op de hele wereld geen twee dezelfde vrouwen rondlopen. Daarom zijn ze dag in, dag uit, collectie na collectie, bezig om de nieuwste wereldwijde trends en vernieuwingen mee te nemen in hun eigen creaties. Zo zorgen ze ervoor dat er altijd een perfecte dames slip klaarligt voor elke heup en elke taille die er bestaat. Omdat Dutch Designers Outlet zo dicht bij de bron zit, vind je in onze webstore de grootste en meest voordelige collectie dames slips die je maar vinden kunt. Heerlijk toch, als je weet dat de mooiste looks en de laagste prijsjes gewoon hand in hand kunnen gaan?

De mooiste materialen in elke stijl die er bestaat

Polyester, katoen, of juist de mooiste kwaliteit satijn die er maar te vinden is? Wat ook precies je persoonlijke voor keur is, als het aankomt op topontwerp in dames slips kom je bij Dutch Designers Outlet altijd mooi en voordelig uit de bus. Door onze slimme inkoopformule kunnen we je steeds de mooiste dames slips bieden van de hand van de beste mode ontwerpers die ons land rijk is. Alleen dan wel tegen prijzen waar je in een gewone winkel echt niet om hoeft te komen! Of je nu van kant en romantische motiefjes houdt, of eerder gaat voor sportief en stoer: we weten zeker dat er tussen onze dames slips altijd iets zit dat precies bij je past. Dat is het voordeel als je alleen maar A-merken toelaat in je assortiment!

Alle kleuren en stijlen overzichtelijk op een rijtje

Een dames slip is een breed begrip: zeker als je ziet wat wij allemaal in huis hebben! Onze keuze is zo breed dat je altijd precies vindt wat bij jouw stijl past, en altijd voor een prijs die matcht met je budget. We hebben alle kleuren, stijlen, motiefjes en modellen die je maar kunt bedenken. Sierlijk afgewerkt met kant, een grappige speelse print, of een  mooiste strakke vormgeving in de comfortabele of luxe  materialen : jouw smaak is onze specialiteit. Dat vind je alleen bij de grootste designer lingerie outlet van de Lage Landen - bij Dutch Designers Outlet dus!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!