Zoekfilter

LingaDore BH

Een LingaDore bh is zonder uitzondering een toonbeeld van kwaliteit en elegant ontwerp. De sensuele look die het merk keer op keer weet neer te zetten is een begrip in de wereld van designer lingerie. Toch is LingaDore niet alleen maar uit op de beste looks in de hele collectie. Dat voel je zodra je een LingaDore push-up bh aantrekt, om maar een voorbeeld te noemen. Maximale ondersteuning en optimale nadruk op de rondingen die je zoekt, zonder een millimeter in te leveren op looks en draagcomfort. Dan weet je dat je iets goeds draagt: zeker als je ons de zachte prijzen laat regelen.

 

Bekijk ook: Alle BH'sMarlies Dekkers BH'sSapph BH'sAfter Eden BH'sTen Cate BH'sRoyal Lounge Junky BH'sElbrina BH's

LingaDore push up bh: vernuftig ontwerp voor subtiele lift

Een LingaDore push-up bh is een schoolvoorbeeld van designer lingerie. Natuurlijk koop je bij Dutch Designers Outlet standaard design, maar een LingaDore voorgevormde bh is een serieus stukje vernuftig ontwerp op zichzelf. Dit modehuis werkt op het snijvlak van kunst en wetenschap – allemaal voor de allerbeste lingerie. Elke steek, elk naadje en elk afzonderlijk stukje textiel is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en een onvergelijkbaar gevoel, elke dag opnieuw. Daarbij ligt bij een LingaDore Soft Cup bh de nadruk net iets meer op zachtheid en draagplezier en bijvoorbeeld bij de LingaDore puh-up bh’s weer meer op vormondersteuning, maar ze zijn stuk voor stuk voorbeelden van doelbewust design dat nog net niet in een windtunnel wordt getest voor het in de schappen belandt. 

Vind je LingaDore gel bh voor extra comfort

Een LingaDore gel bh is een echt kunststukje als het gaat om lekker zittende lingerie. Waarom zou heel mooi eigenlijk niet gewoon heel comfortabel kunnen zijn? Dat vroegen deze ontwerpers zich dus ook af. Natuurlijk vormgegeven gelpads worden bijna onzichtbaar weggewerkt in je LingaDore bh, waardoor jij hun weldadige werking niet voelt en niemand anders het kan zien. Wat ze wel zullen merken is de subtiele lift die de LingaDore gel bh geeft: de meest natuurlijke manier om je vrouwelijke vormen extra te benadrukken, maar dan alleen wanneer jij dat wilt. Niet verkeerd om te weten: onze collectie LingaDore bh’s is divers genoeg om voor elke situatie de beste match te vinden. Het gemak van online lingerie shoppen, gecombineerd met onze scherpe outletprijzen: wat houdt je nog tegen om hier de beste voorgevormde bh’s, gel bh’s en push-up bh’s van LingaDore te scoren?

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!