Zoekfilter

Grote Maten BH's

Big is beautiful, zeker als het gaat om de omvang van je borsten: dat zullen zowel mannen als vrouwen gemakkelijk toegeven. Toch is het niet altijd beautiful om de juiste bh te vinden als je een grotere cupmaat hebt. Dutch Designers Outlet komt je een stapje tegemoet met een speciale collectie grote maten bh's, stuk voor stuk van de topkwaliteit die je van ons mag verwachten. Alle grote Nederlandse lingerie merken zijn van de partij, waarbij we scherp op de prijs letten en direct vanuit onze voorraad aan huis bezorgen. Grote maten zijn geen big deal in de Dutch Designers Outlet collectie!

Bekijk ook: Voorgevormde BH's | Push-up BH'sSoftcup BH's | Voedings BH's

 


Groots in grote maten bh's

Als Nederland zo'n grote naam heeft opgebouwd op het gebied van designer lingerie, dan mag je ook verwachten dat er genoeg moois is in de grotere maten. Daarin stellen we je bij Dutch Designers Outlet zeker niet teleur, want hier vind je genoeg om voor iedereen de perfecte grote maten bh te vinden. Voor de meeste vrouwen beginnen de grote maten bh's vanaf cupmaat D, maar ook voor kleinere maten kan juist de omtrek van de bh het verschil maken. De steun die je bh aan je buste geeft zit hem met name in de onderste band van het model, dus zul je hier bij de grote maten bh's extra aandacht voor terug zien in de ontwerpen van alle grote lingeriemerken. En laten we bij Dutch Designers Outlet nou gespecialiseerd zijn in de grote lingerie brands van eigen Hollandse bodem! Reken maar dat je hier alle bekende namen tegenkomt; ook als het gaat om een maatje groter in lingerie van het hoogste niveau dus! Zelfs al presenteren de modehuizen hun nieuwe lingerielijnen meestal met shows vol slanke modellen, de laatste jaren is er steeds meer interesse voor mooie lingerie in de vollere maten. Dat geldt niet alleen voor het publiek, want vol mag gewoon gezien worden, maar zeker ook voor de nieuwe generatie mode ontwerpers. Geef ze maar eens ongelijk: grote maten bh's bieden extra veel ruimte en extra veel mogelijkheden om eens lekker uit te pakken met alle charme en stijl die een designer in huis heeft! Vergeet slank en petieterig: volle vrouwelijke rondingen krijgen letterlijk alle ruimte in de collectie grote maten bh's die je vindt op Dutch Designers Outlet!

Grote maten bh's met groot gemak

Hoe fijn het ook is dat onze buste tegenwoordig best een maatje meer mag zijn, het blijft vaak een hele kunst om mooie en comfortabele lingerie te vinden die ons ook vanaf cup D op het lijf geschreven is. Gelukkig kunnen we je bij Dutch Designers Outlet een eindje tegemoet komen, want hier shop je vanuit het gemak van je eigen woonkamer in een assortiment met meer dan tienduizend lingerie artikelen. Het moet dus wel heel raar lopen als je bij ons niet je perfecte designer bh vindt. Heb je je keuze weten te maken, dan gaan we direct aan de slag om het bij je thuis te bezorgen. Zo heb je met minimale kosten en moeite in no time de perfecte grote maten bh in huis!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!