Lentiggini Badpakken

Lentiginni, het klinkt Italiaans en we geven toe, in een Lentiginni badpak zie je er ook direct uit als een prima donna. Of een bella ragazza natuurlijk. Oh la la. Lentiginni badpakken geven je vrouwelijkheid vorm. Elke welving waar jij zo hard voor hebt gewerkt en geleefd, wordt perfect gesculpt in deze designer badpakken van topkwaliteit. Je beach dag begint gewoon gelijk goed als je zo’n prachtig en goed vormgegeven badpak aantrekt.

Lentiggini badpak geeft vorm aan je beach

De Lentiginni badpakken geven je de juiste shape. Zogenaamde shaping badpakken passen zich namelijk aan, aan je vrouwelijke rondingen. Daar gaan de heren gegarandeerd hun nek voor verrekken. Dames ook trouwens, iedereen denken wij wel. Een geraffineerde snit in combinatie met heel slim uitgekozen corrigerende materiaal geeft je precies die prachtige Italiaanse actrice look die de naam Lentiginni al doet vermoeden. En je hoeft echt niet te kunnen acteren, je badpak zorgt ervoor dat alles staat, hangt en zit als een huis. Glooiende Itlaiaanse heuvels zijn de enige zaken die je nog ziet.

 

Lentiggini badpakken gaan laaaang mee

Lentiggini staat voor kwaliteit. De stoffen en belijningen van deze badpakken zijn stevig, sterk en heel duurzaam. Gemaakt van stevige stof, sluit perfect aan, geeft steun en raffinement aan je lijf. Door al die kwaliteiten ben je niet al na één seizoen klaar met je Lentiggini badpak. De subtiele details en mooie dessins zijn zo prettig voor het oog, dat je er gewoon elk seizoen een Lentiggini badpak bij koopt. En zeg nu zelf, voor de prijzen die Dutch Designers Outlet rekent, is het ook nog eens heel prettig winkelen.

 

Lentiggini, geeft je Italiaanse bravoure

Lentiggini heeft als motto om het meest betaalbare maar zeker kwalitatief goede en aantrekkelijke badpakken merk op de markt te zijn. Houden wij van. En de naam zou het niet weggeven, maar Lentiggini is gewoon een merk van oer-Hollandse bodem. Houden wij ook van als Dutch Designers Outlet. Doen wij iets heerlijks met de prijs, zoals lekkere korting, en zo’n Lentiggini badpak is gewoon niet meer uit je winkelmandje te houden. Dus bestel pronto op werkdagen voor 16.00 je Lentiggini bikini, badpak of tankini en wij versturen het diezelfde dag nog. Basta!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!