Zoekfilter

Mila Badpakken

Mila, een badmode merk voor dames die houden van een wat meer exclusieve look. Niet om de schijn hoog te houden, maar juist om het verfijnde van jouw beach body te benadrukken en vorm te geven. Okay, de badpakken van Mila houden wel íets omhoog. Jou prachtige buste. De badpakken hebben namelijk vaak voorgevormde cups, padding en een extra elastische band die net onder je vriendinnen is geplaatst voor een nog betere pasvorm. Een badpak met benefits dus! Of je nou een cup B of een cup F hebt. Mila badpakken werken voor je.

Mila badpakken, miraculeus

De Mila badpakken, die werken dus in je voordeel. Ze geven je voordeligste kant een heel  mooi accent. Zo hebben de badpakken vaak plooitjes aan de voorzijde om nét dat buikje te kunnen verdoezelen. Ze hebben dus vaak die elastische band onder de voorgevormde cups en een niet uitneembare padding, zodat jouw mamma mia’s er op zijn voordeligst bij staan.

 

Je kan dit badpak eigenlijk een beetje zien als Shapewear on the beach. Niet te zien dat jij het een en ander corrigeert uiteraard, het werkt haast miraculeus. Door de fantastische prints en mooie belijning van de badmode van Mila, kom jij als een prachtige diva voor de dag. Je curves worden fantastisch benadrukt in een badpak van Mila. Niet in de laatste plaats door het gebruik van prachtige materialen, die ook nog eens chloorbestendig, sneldrogend, goed vochtdoorlatend en kreukherstellend zijn.

 

Mila badpakken, designer dessins

De Mila badpak designers snappen hoe het werkt. Zij richten zich op de zelfverzekerde dames die hun curves omarmen en ook van regelmatig zwemmen houden. Zij ontwerpen voor maatjes 36 tot en met maatje 48. En ze ontwerpen vanuit het principe: exclusief maar wel betaalbaar. En dan heb je ons bij Dutch Designers Outlet ook te pakken. Als echt oer-Hollands bedrijf willen we natuurlijk geen cent teveel betalen voor die mooie Mila badpakken. En wij willen ook niet dat jij een cent teveel betaalt. Dus bieden wij deze prachtbadpakken aan voor net zulke prachtige prijzen. Daar ga jij je Mila fantastisch van voelen!

 

Waan je in Milaan met een Mila badpak aan

De badpakken van Mila Beach zijn zo strak en mooi beprint en vormgegeven dat je er rustig een paar lekker hakken onder aan kan, rokje eroverheen en je kan zo al shoppend door Milaan heen. Of door de Prinsessenlaan in Hoogeveen. Maakt niet uit, je ziet er altijd fantastisch uit in een Mila badpak. De collectie is niet groot in aantallen, maar houdt het juist liever iets exclusiever. Zodat jij het stralende middelpunt bent. Liefst voor een net zo stralend lage prijs uiteraard. Wij denken dat je je mandje zo gevuld hebt. Zeggen wij, “Mila Grazie!”

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!