Zoekfilter

Anita bikini tops, geven kleur aan je stranddag

Anita badmode is onze favoriete bikinivriendin. Waarom? Zij is een echte multitasker. Zo kan je Anita alleen voor de bikinitops inhuren of alleen de bikinibroekjes. Zij zorgt er altijd voor dat je er prachtig bijloopt als je gaat zonnebaden, cocktails drinken of zwemmen. De bikinitops van Anita zijn gemaakt voor elke dame en zijn zo gemaakt dat ondersteuning ook in het zwembad waargemaakt wordt. Met name de grotere borsten vinden in Anita haar beste vriendin voor een mooi strandsilhouet, fijne pasvorm en enorm goede ondersteuning. Tel daar de comfortabele snit en prachtige dessins nog bij op en je hebt een Top bikinitop!

Geen producten gevonden


Bikini tops van Anita, altijd ‘necessita’

Bij Dutch designers Outlet gaan we Spaans praten van de Anita bikinitops. Niet zo gek, want je schreeuwt gelijk olé als je de bikinitops ziet voor de prijzen waarvoor wij deze bikini’s aanbieden. Anita badmode is overigens oer- Hollands en ook de kwaliteit is ijzersterk. Alle bikinitops van Anita zijn te combineren met de Rosa Faia Badmode Mix&Match. Doordat de Anita bikinitops te krijgen zijn tot en met cupmaat H, is er geen smoes meer dat je geen mooie top voor jouw fantastische boezem kan vinden. Want, Anita helpt je door de beste badmode te maken die er is, met een pasvorm waar ook jouw grote dames ‘u’ tegen zeggen.

 

Anita bikinitops met lotus effect

Anita is je echt je beste bikinitop vriendin op het strand. Ze niet alleen erg gezellig, maar heeft ook altijd de perfecte oplossingen op maat. Niet is bijvoorbeeld vervelender dan van die cups die door het zwemmen zwaarder en zwaarder worden. Laat Anita bikini daar nu een leuk trucje op hebben verzonnen. Bijvoorbeeld het diepe decolleté van de bikinitop Daisy heeft een speciale cup met 'lotus effect', die minder water opneemt en daardoor sneller droogt dan normale cups. Hoe handig is dát?

 

Dan is zo’n Anita voorgevormde beugelbikini top ook nog eens te combineren met verschillende modellen broekjes uit de Mix & Match serie.

 

Dutch Designers raadt Anita bikini’s aan

Wij zijn al heel lang fan van Anita badmode. Daarom zijn we ook nog steeds uitermate trots en blij dat we dit mooie merk mogen voeren in onze collectie. Het is ook nog eens zo dat deze collectie heerlijk flexibel is. Dus je kan je eigen bikini samenstellen. Je zoekt op deze pagina de perfect passende top in jouw maat uit. Daarbij match je een fantastsch Anita bikinibroekje et voila, je hebt je eigen originele bikini samengesteld. Zo kan je twee, of meer verschillende Anita badmode items meenemen naar het strand. Hoe meer Anita, hoe meer bonita. Wij zeggen…Niet wachten tot mañana maar gelijk aanschaffen, die Anita. Koop je op werkdagen voor 16:00 uur een mooie bikinitop, dan pakken wij ‘m dezelfde dag nog voor je in en sturen Anita naar je toe!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!