LingaDore bikinitops voor toppers

LingaDore bikinitops, die zijn er voor toppers. Laat jij er nou één zijn! Je kent LingaDore natuurlijk van de mindblowing lingerie, maar ken je LingaDore Beach al? We laten je graag kennismaken met dit topmerk voor op en voor bij het strand. Dit prachtige merk laat je stralen vanaf de allereerste zonnestralen! Of je nu voor een klein of grote topper gaat, met de LingaDore badmode collectie kom je gegarandeerd aan je trekken.

LingaDore Beach Grain grass
Groen/Wit Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Grain grass
Groen/Wit Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Cobalt Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Carol
Khaki Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Tropic Floral
Wit/Print Voorgevormde Bikinitop

49.95

LingaDore Beach Blue Stripes
Blauw/Wit Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach flowers All Over
Zwart/Wit Voorgevormde bh

59.95

LingaDore Beach Palm Leaf
Blauw/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95

LingaDore Beach Fishbone
Ivoor/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95
- 50%
- 50%

LingaDore Beach Paisley Love
Zwart/Print Voorgevormde Bikinitop

59.95 29.98
- 50%
- 50%
- 50%

LingaDore Beach Eivi
Zwart/Wit Voorgevormde Bikinitop

52.95 26.48

Hoe draag je een LingaDore bikinitop

Een bikinitop hoort natuurlijk bij het ultieme strandgevoel. Maar net zo vanzelfsprekend is LingaDore ook te dragen in de tuin, op een mooi stadsstrand, of draag je LingaDore bikinitop als topje boven je gerafelde korte jeansbroekje. Succes gegarandeerd! Deze bikinitops geven je twee blikvangers een mooie en verleidelijke aanblik. Dat komt omdat het designteam van dit topmerk alles uit de kast heeft gehaald om de LingaDore badmode zo verleidelijk mogelijk te maken. De tips and tricks die zij toepassen op de lingerie, passen zij ook toe op de beachwear. Dus de LingaDore bikinitops zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zitten ook nog eens fantastisch.

 

Lingadore bikinitops en broekjes

Dutch Designers Outlet staat voor kwaliteit voor een meer dan uitstekende prijs. de LingaDore bikinitops zijn dan ook voor perfecte prijzen te krijgen bij DDO. We bieden je de bikinitops apart aan, omdat we weten dat veel van jullie een modegevoel hebben waar je een puntje aan kan zuigen. Daarom willen jullie vaak zelf je LingaDore bikini samenstellen en dat maken we graag mogelijk! Dus verpak je mooie meiden in een fijne bandeautop, een mooie one shoulder bikinitop, een typisch LingaDore bloemendessin of een goede traingeltop. Combineer vervolgens naar hartenlust met alle soorten broekjes die er te vinden zijn.  Het is bijvoorbeeld heel mooi om een effen bikinibroekje met een print top te combineren als je niet zo van de setjes bent maar je eigen pronte setje wel wil laten opvallen. Of ga precies andersom, dus een effen LingaDore top met een gezellig print broekje. Zo laat je je mama’s shinen!

 

LingaDore bikinitops voor instant strand Amore

Wij hebben altijd het idee dat als je een LingaDore bikinitop aantrekt en je broekje er bij combineert, dat je je gelijk in een ver warm land waant met wuivende palmbomen en een mooie over die je je cocktail komt brengen. Of je mocktail natuurlijk. Dat komt door de mooie namen die de LingaDore bikinitops hebben, zoals Rio of Ember of Iris. Je voelt je toch gelijk de ultieme beachbabe. Dus surf eens door die heerlijke LingaDore bikinitops collectie en maak golven met je combinaties. Wij zorgen ervoor dat we je pakketje dat je bestelt op een werkdag voor 16:00 uur ook dezelfde dag op de post doen. Zodat je heel snel van zon, zee en je zalige bikinitop kan genieten!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!