Zoekfilter

Marlies Dekkers Bikini's

Met Marlies Dekkers weet je als vrouw wat je in huis haalt. Kwaliteit staat voorop, maar de charme van krachtige vrouwen krijgt altijd het laatste woord in de vormgeving van de collecties. Dutch Designers Outlet is al jaren fan van Marlies Dekkers, en dat zie je terug in ons grote aanbod bikini's van deze Nederlandse modekoningin. Bij ons kun je rekenen op heftige kortingen en betrouwbare levering aan huis, dus wie kiest voor slimme kwaliteit in lingerie en badmode komt als snel uit bij de Dutch Designers Outlet collectie!

Bekijk ook: Sapph bikini | Lingadore bikini | After Eden bikini | Shiwi bikini


Op je best in de zomerzon

Bikini's zijn typische gelegenheidstreffers, want helaas is het maar een klein deel van het jaar warm genoeg om lekker bij te bruinen aan de waterkant. Toch wil iedere vrouw het liefst op haar best voor de dag komen als het bikiniseizoen eenmaal is aangebroken. Op zulke momenten weet je gelukkig dat je blind kunt vertrouwen op de ontwerpen van Marlies Dekkers. Zodra je de vakantie hebt geboekt, ga je een extra avondje naar de sportschool voor je beach body en neem je - hoe kan het ook anders - snel een kijkje op Dutch Designers Outlet. Hier heb je namelijk altijd een ongelooflijk ruime keuze als je op zoek bent naar Marlies Dekkers bikini's, naast al onze andere fantastische designer lingerie van eigen bodem.

Reken op Team Dekkers bikini's

Marlies Dekkers en haar team van ontwerpers staan collectie na collectie garant voor de beste materialen die er te krijgen zijn, om altijd up to date te blijven op het gebied van de laatste trends en invloeden. Nog belangrijker is dat Marlies Dekkers bikini's voor vrouwen en door vrouwen bedacht zijn. Reken dus op ontwerp dat erop is gericht om elke vrouw zo mooi mogelijk voor de dag te laten komen: ook als je niet de tijd hebt om elke dag naar de gym te gaan, en ook als je net bevallen bent van je derde kind. Er goed uitzien, zo weet Team Dekkers, bestaat voor een belangrijk deel uit je lekker voelen in wat je draagt. Daarom staat draagcomfort voorop bij de bikini's die ze ontwerpen. Of je nu gaat voor de mooiste looks van dit seizoen, of voor de materialen die je strandvakantie zo aangenaam mogelijk maken: Marlies Dekkers staat altijd voor je klaar!

Summer vibes

Klassiekers in navy blue streepjespatroon of juist lekkere exotische ontwerpen met adembenemende kleuren; over het strand rennen met je kinderen, of juist languit in een lounge stoel een heerlijke cocktail drinken: in een bikini van Marlies Dekkers haal je het maximale uit de summer vibes die een goede bikini uit zichzelf tevoorschijn weet te toveren. Voel je op je mooist en straal de rust uit die een ontspannen vakantie in een comfortabele holiday outfit je geeft. Zorg er tenslotte nog voor dat je geen stuiver te veel hoeft uit te geven, zodat je je besparingen mooi door kunt schuiven naar je vakantiebudget! Voor die combinatie van kwaliteit, stijl en voordeel weet je zelf het beste waar je naartoe moet: de enorme online collectie Marlies Dekkers bikini's van Dutch Designers Outlet natuurlijk!