Zoekfilter

Sport bh's

Ook voor een actieve lifestyle met gezonde gewoontes zoals fitness, yoga, of hardlopen komen slimme sporters uit bij de collectie sport bh’s van de grootste outlet van Nederland en België als het om designer lingerie gaat. Een goede sport bh is voor veel vrouwen een verademing, of het nou voor de gym is of gewoon voor je werk. Maar waarom zou praktisch en comfortabel niet gewoon heel mooi en vrouwelijk mogen zijn? Misschien nog wel een beetje sexy ook? Precies: met een sport beha van de juiste designer ben je onder alle omstandigheden perfect in vorm.

 

Bekijk ook: New Arrivals | Dames Lingerie | Dames Badmode | Basics

 

Geen producten gevonden


Als je online een sport bh gaat kopen, heb je de keuze uit 3 levels van ondersteuning. De sport bh's worden onderverdeeld in: Maximum Support sport bh, Firm Support sport bh en Light Support sport bh. Afhankelijk van welke sport je beoefent, kies je de sport bh die daar het beste bij past. Hieronder lees je wat de verschillende levels van de sport bh inhouden.

De Maximum Support sport bh kun je het beste kiezen wanneer je een zeer bewegingsintensieve sport beoefent, waarbij extreem sterke ondersteuning van je borsten gewenst is.  Bijvoorbeeld de volgende sporten: hardlopen, voetbal of aerobics.

De Firm Support sport bh kies je voor sporten met een gemiddelde bewegingsintensiteit. Hiermee worden sporten zoals golfen en hockey bedoeld.

De Light Support sport is voor lichte sportactiviteiten en vrije tijd. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld wandelen.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!