Zoekfilter

Sapph BH's

Één blik op de webstore van Dutch Designers Outlet is genoeg om te zien dat Nederlandse designer mode bij de absolute wereldtop hoort. Hier vind je elke dag meer dan tienduizend topartikelen uit de wereld van designer dames lingerie. Als het gaat om het allerbeste in draagcomfort en een dag zonder zorgen of irritatie, is ons assortiment Sapph bh's één van onze absolute paradepaardjes. De allerbeste bh's snel en eenvoudig aan huis bezorgd, tegen prijzen waar je moeilijk nee tegen zegt: dat is de kracht van onze Sapph collectie. Scroll omlaag om te lezen wat Sapph zo uitzonderlijk maakt!

Bekijk ook: Marlies Dekkers BH's | Der Kommissar BH's After Eden BH's | Ten Cate BH'sRoyal Lounge Junky BH's | Elbrina BH's

- 50%

Sapph Rose Bertin
Roze Voorgevormde bh

60.00 30.00
- 50%
- 50%

Sapph Serina
Zwart Soft-Cup bh

59.99 30.00
- 50%

Sapph Fabulous
Zwart Voorgevormde bh

24.95 12.48
- 50%
- 50%

Sapph Fabulous
Rood Voorgevormde bh

24.95 12.48
- 50%

Sapph Hazel
Roze Voorgevormde bh

32.99 16.50
- 50%

Sapph Femme Fatale
Groen Soft-Cup bh

44.99 22.50

Eenvoud wordt kunst met Sapph bh's

Sapph bh's hebben in korte tijd een enorme reputatie opgebouwd in de wereld van hoogwaardige designer lingerie. Sapph werkt met een vast team van mode ontwerpers, maar deze harde kern wordt steeds aangevuld door guest designers, die hun vernieuwende invloed op de nieuwe collecties los mogen laten. Zo blijven Sapph bh's altijd mee bewegen met de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. In dat mee bewegen blijft Sapph wel altijd trouw aan de basisprincipes van het modehuis. Elegante eenvoud en ultiem comfort bij het dragen blijven de belangrijkste pijlers in het ontwerpproces achter alle Sapph bh's. Deze ankerpunten worden doorgevoerd in alle verschillende modellen die het merk op de catwalks loslaat: van push-up bra tot balconnette of t-shirt bh, steeds worden gemak en uitstraling feilloos gecombineerd. Voor de bepalende eenvoudige looks van de Sapph basic bh's is kleur de belangrijkste bouwsteen. Mooie zachte en neutrale tinten zorgen dat de nadruk precies ligt waar die hoort te liggen: bij het accentueren van de sterke punten van elk uniek vrouwenfiguur. Voor het hoogstaande draagcomfort wordt gezorgd door alleen te kiezen voor de zachtste, sterkte en soepelste stoffen, die in een pasvorm worden gegoten die je op het lijf geschreven is. Zo weet je aan de ene kant zeker dat je de hele dag ongehinderd kunt doen wat je doen moet, terwijl je er ook verbluffend goed uitziet als je 's avonds nog een interessante date in het verschiet hebt!

Met Sapph bh's kom je altijd perfect voor de dag

Wat ook precies je persoonlijke smaak is, met de Sapph collectie die je op Dutch Designers Outlet vindt kom je altijd precies uit waar je moet zijn. Of je nu op zoek bent naar extra ondersteuning, maar dan wel met de mooiste vormgeving, of juist een speciaal model wilt waar je helemaal weg van bent, hier vind je altijd de Sapph bh's die je nodig hebt. Van zwoel tot ingetogen en van sierlijk tot strak en simpel: als het gaat om Sapph bh's kopen ben je verzekerd van het beste in materiaalkeuze, ontwerp dat je op het lijf geschreven is, en de looks waarvan je weet dat je ze niet hoeft te verbergen. Tel daar nog bij op de ongelooflijke discount prijzen die de Dutch Designers Outlet voor je heeft weten te bedingen en de conclusie wordt eenvoudig. Wie een beetje slim omgaat met al het moois dat de Nederlandse lingerie designers te bieden hebben, weet de weg naar onze webstore steeds weer te vinden!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!