Zoekfilter

Voedings BH's

Op Dutch Designers Outlet vind je ook voor bijzondere periodes alle lingerie A-merken die je zoekt. In onze collectie vind je voor elke kersverse moeder de juiste voedings bh's van alle grote merken. We leveren snel aan huis, direct vanuit onze voorraad van meer dan tienduizend artikelen, met kortingen die kunnen oplopen tot 85% op de winkelprijs! Zoals elke ouder weet kost een baby al aandacht, tijd en geld genoeg, dus kies voor slim en betaalbaar gemak met voedings bh's van Dutch Designers Outlet!

Bekijk ook: Softcup BH'sPush-up BH'sVoorgevormde BH'sGrote Maten BH's


Alles is anders, zelfs je bh

Als je net moeder bent geworden, is je lichaam enorm veranderd ten opzichte van wat je gewend was. Je hebt net een reuzenprestatie geleverd, dus je lijf heeft tijd nodig om zich te herstellen. Allerlei hormonen hebben je maanden achter elkaar in hun greep gehad, waardoor je fysiek anders in elkaar zit dan je gewend bent. Je borsten zijn groter dan eerst en kunnen veel gevoeliger zijn dan normaal. Zeker als je ervoor kiest om borstvoeding te geven mag je best vragen om een beetje extra comfort voor je buste. Onze voedings bh's geven je het extra gemak waar je naar zoekt in deze extra mooie, maar ook extra zware periode. Ze zijn speciaal ontworpen om je borsten de ondersteuning te bieden die je nodig hebt, maar ze schelen vooral een hele hoop onnodig gedoe wanneer het tijd is om je kindje te voeden. Door de jaren heen zijn er verschillende types voedings bh's bedacht om het ritueel van borstvoeding geven gemakkelijker te maken. Hierdoor hoef je niet telkens je bh helemaal uit te trekken wanneer je kleintje honger heeft gekregen. Speciale extra openingen aan de voorzijde van de voedings bh zorgen ervoor dat je alleen maar je trui of shirt omhoog hoeft te trekken om comfortabel te kunnen blijven zitten terwijl je voeding geeft. Andere modellen zijn voorzien van slimme dubbele bandjes, waardoor je een deel van je voedings bh los kunt maken om de weg voor je baby vrij te maken. Dit is de slimheid van Dutch Design, maar dan toegepast op een gebied waar elke praktische oplossing meer dan welkom is. Als het buikje eenmaal is gevuld kun jij weer gewoon door met waar je mee bezig was: wel zo handig in een periode waarin je aan alle nieuwe activiteiten al tijd genoeg kwijt bent!

 

Bespaar waardevolle tijd en energie door onze service

Bij Dutch Designers Outlet kom je alle grote Nederlandse ontwerpers tegen, dus ook als het om topkwaliteit voedings bh's gaat mag je vertrouwen op onze hoge selectie eisen. Natuurlijk hebben we ook voor deze specialistische bh's onze korte lijntjes naar de fabrikanten goed benut, dus de prijzen zijn net zo lekker laag als je voor onze andere lingerie gewend bent. Kijk op je gemak door ons assortiment van grote namen en maak je persoonlijke keuze. We leveren je bestelling snel en betrouwbaar bij jou thuis af, zodat je niet alleen bespaart op je uitgaven, maar ook op je kostbare tijd en energie, die je in deze speciale tijden wel voor iets beters kunt gebruiken!