Zoekfilter

Sapph Strings

Het Nederlandse Sapph ontwerpt en produceert lingerie voor en door vrouwen. Sapph heeft de mooiste kwaliteit voor eerlijke prijzen, met voor elke vrouw lingerie voor elk moment van de dag. Dutch Designers Outlet is jouw leverancier van A-merken, dus bij ons vind je de beste Sapph strings voor outlet prijzen. Onze Sapph strings zijn van topkwaliteit, maar dan met kortingen die oplopen tot wel 85%. Lees snel verder over het bijzondere karakter van Sapph strings, want met meer dan tienduizend verschillende lingerie artikelen en onze razendsnelle levering is Dutch Designers Outlet jouw hofleverancier voor ondermode van de bovenste plank!


Bekijk ook: Marlies Dekkers strings | LingaDore strings | After Eden strings | Ten Cate strings | CoolCat strings | Supertrash strings

Less is more met Sapph strings

Het team van ontwerpers dat de strings van Sapph blijft vernieuwen heeft scherp voor ogen wat vrouwen beweegt. Je merkt het zodra je onze collectie bekijkt: deze strings zijn voor dames en door dames gemaakt. Vrouwen die weten waar een string om draait dus, want je op en top vrouw voelen vraagt om meer dan verleidelijke vormgeving alleen. De kunst van het weglaten is de essentie van Sapph string ontwerp. Draag je mooie strak aansluitende broeken of dat ene sexy cocktailjurkje, dan wil je natuurlijk niet de naden van je ondergoed terugzien in je silhouet. Less is more dus, want de materialen en de vormgeving van Sapph strings zorgen dat je lingerie onder de radar verdwijnt wanneer jij dat wilt.

Het beste van eigen bodem met Sapph

Nederlandse designermode is niet voor niets over de hele wereld in trek. We zijn als nuchter volkje heel goed in praktisch ontwerp, zonder daarbij ons gevoel voor stijl en oog voor sensualiteit te verliezen. Sapph bewijst dit met een spectaculaire lingerie collectie die niemand onberoerd laat. De strings waarop Sapph je met elke nieuwe collectie trakteert zijn comfortabel genoeg om je te laten vergeten dat je ze draagt, zodat jij onbezorgd kunt spelen met de beste combinaties uit je eigen kledingkast, waar de dag je ook naartoe brengt. 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!