HOM boxershorts voor de man met stijl

Dames kunnen uren praten over mode, kleding, lingerie… eigenlijk over alles. Jij als moedige man biedt dapper weerstand aan al dat woordgeweld. Het coole zwijgzame type is immers woest aantrekkelijk voor de dames. Tenminste, dat wordt gefluisterd…naja, gewoon gezegd door de kwetterende wederhelften. Maar wij mannen onderling weten, ook het meest zwijgzame type kan weleens hard onderuit gaan als het moment daar is en de broek uit gaat. Want een degelijke witte boxershort van een onbekend merk kan weleens voor een stille nacht zorgen. De HOM boxershort is daarom onmisbaar goed ondergoed voor de stille held.

HOM HO1
Zwart Boxershort

37.95

Waarom kies jij voor de boxershort van HOM?

HOM boxershorts zijn zeer comfortabel. De stoffen die gebruikt worden, ademen en zijn zacht op de huid. Wel zo prettig als je wilt dat je zaakje fris en fruitig blijven. Want tja, met plakkende onderdelen zijn we gewoon niet zo, ehm, blij toch?! Daarom zijn de HOM boxershorts voor heren zo gemaakt dat alles op de plek blijft, goed verpaktis en de stof zorgt voor een zweetvrij middelpunt.

 

Mooi en zwijgzaam

De HOM boxershort is daarbij ook nog eens mooi om te zien. Opvallend stijlvol, modieus en strak van belijning. De HOM man houdt niet van schreeuwerige logobanden en grote dessins. Daarom hebben de boxers van HOM subtiele dessins gecombineerd met mooie details. Kortom, de boxershorts spreken voor zich. Wel fijn als zwijgzaam aantrekkelijk type! Als het moment daar is dat de HOM boxershort getoond wordt, is het een sprekend accent voordat er een spraakmakende nacht volgt. Hoe fijn is dat als zwijgzaam aantrekkelijk type!

 

De fijnste HOM boxershort in de sale

Voor de mannen die liever laten zien dat zij stijl in huis hebben, in plaats van erover van de daken te schreeuwen, hebben wij een fluistergoede aanbieding. Bij Dutch Designers Outlet vind je een grote variatie van verschillende stijlen en kleuren van de HOM boxershorts in de sale. Pssst, vertel vooral verder dat als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dat wij dan dezelfde dag je order nog verzenden. Spreekt voor zich!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!