Strings Sapph

Brutale strings? Ja die bestaan, die zijn van het Nederlandse met Sapph. En dat is niet voor niets een hele sappige naam. Wat nog mooier is, dit merk ontwerpt en produceert lingerie voor en door vrouwen. Sapph heeft de mooiste kwaliteit voor eerlijke prijzen, met voor elke vrouw lingerie voor elk moment van de dag. Dutch Designers Outlet is jouw leverancier van A-merken, dus bij ons vind je de beste Sapph strings voor outlet prijzen, met kortingen tot wel 85%. 

Sapph strings van topkwaliteit

Onze Sapph strings zijn van topkwaliteit, maar we zijn natuurlijk ook de grootste ondergoed outlet. Dus krijg je bij ons ook een hele sappige korting op je kleine strings van Sapph. Het bijzondere karakter van Sapph strings is een prachtige aanvulling op de uitgebreide collectie van Dutch Designers Outlet. Want met meer dan tienduizend verschillende lingerie artikelen en onze razendsnelle levering is Dutch Designers Outlet jouw hofleverancier voor strings van de designers van de Lage Landen!

 

Een kleine Sapph string maar met veel kwaliteit

Het team van ontwerpers dat de strings van Sapph blijft vernieuwen heeft scherp voor ogen wat vrouwen beweegt. Je merkt het zodra je de Sapph collectie bekijkt: deze strings zijn voor dames ontworpen en door dames gemaakt. En dat merk je. Als vrouw weet je immers precies hoe een string wel, en hoe ie niet moet zitten. Vrouwen die weten waar een string om draait dus, want je op en top vrouw voelen vraagt om meer dan verleidelijke vormgeving alleen. De kunst van het weglaten is de essentie van Sapph string ontwerp. Draag je mooie strak aansluitende broeken of dat ene sexy cocktailjurkje, dan wil je natuurlijk niet de naden van je ondergoed terugzien in je silhouet. Less is more dus, want de materialen en de vormgeving van Sapph strings zorgen dat je lingerie onder de radar verdwijnt wanneer jij dat wilt.

 

Het beste van eigen bodem met Sapph

Nederlandse designermode is niet voor niets over de hele wereld in trek. We zijn als nuchter volkje heel goed in praktisch ontwerp, zonder daarbij ons gevoel voor stijl en oog voor sensualiteit te verliezen. Sapph bewijst dit met een spectaculaire lingerie collectie die niemand onberoerd laat. De strings waarop Sapph je met elke nieuwe collectie trakteert zijn zo comfortabel dat je af en toe even in je eigen broek moet spieken om te kijken of je de Sapph string écht wel aan hebt. Om dan vervolgens met een gerust hart je sexy loopje voort te zetten. Want niet alleen jij, ook je billen worden blij van Sapph underwear.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!