Zoekfilter

Special Sale

Jaaah daar gaan we…al het ondergoed dat je hier ziet is mega mega afgeprijsd. Tegelijkertijd is alles wat je hier ziet topkwaliteit lingerie. Die combinatie kan zeker, wij bewijzen het al jaren. Wij van Dutch Designers Outlet zeggen dan ook graag: het kan heel goedkoop zijn om er zo stijlvol uit te zien. Geen dank, we helpen je graag aan de mooiste lingeriesale die je online kan vinden. 

SALE - Dump

Gianvaglia Basic
Wit Slip

3.50
SALE - Dump

Gianvaglia Basic
Wit Slip

3.50
SALE - Dump

Gianvaglia Basic
Paars Slip

3.50

Dames strings uitverkoop

Neem nu de Gianvaglia dames strings. Zoveel keuze, zoveel kleuren, zoveel prints. Voor maar 2,50 per stuk. Het kan wel, er lekker en sexy uitzien en ook nog geld over hebben voor een bijpassende cocktail. In deze dure tijden is het extra fijn om heel veel lingerie in de sale te scoren voor hele fijne kleine prijzen.

 

De beste Dutch Designs Lingerie Sale

We verkopen alle mooie merken in deze koopjeshoek ondergoed sale. Van After Eden D Cup and Up tot uitverkoop Marlies Dekkers. Van ondergoed van Cybéle tot stringetjes van Gianvaglia. Spotgoedkoop ondergoed vind je nergens goedkoper. Goed gespot dus eigenlijk van jou. Want jij zit er nu negen pagina’s lang bovenop. Voordat deze laatste maten ondergoed, sample items en andere originele ondegoed koopjes weg zijn, kan jij ze net nog in je winkelmandje kiepen.

 

Nét die ene onderbroek in de uitverkoop

Als jij de setjes wil aanvullen dan is dit je kans. Omdat dit allemaal laatste items zijn, heb je kans dat je net dat uitverkoop onderbroekje dat je al heel lang zoekt, vindt op een van deze pagina’s. We kunnen je trouwens wel beloven dat je tijdens je zoektocht nog veel meer fijn geprijsd ondergoed tegenkomt. We kunnen je niet garaderen dat je het strikt bij je beloofde paar ondergoedjes houdt. Want zeg nu zelf. Strings van twee en halve euro, mooie broekjes onder een tientje, en een heel leuk jarretel gordeltje voor minder dan de helft van de prijs. We garaderen je een volle ondergoedkast voor weinig geld.

 

Toch dat uitverkoop ondergoed setje scoren

Fanatiek als onze vaste klanten zijn, weten we dat we, als je eenmaal door onze sale, koopjeshoek en bh’s sale ben gelopen, dat je hier je ultieme ondergoed scoort. Winkelen is altijd leuker als je geld overhoudt. Maar winkelen wordt nog leuker als je ook mooi ondergoed eraan overhoudt. We garanderen dat beide opties een gelukkige eindscore geeft. Drie punten zijn in de pocket en je nieuwe ondergoed is in de kast, binnen een paar dagen straal jij luxe uit, terwijl je aan je heerlijke drankje nipt. Dat is toch fantastisch?

 

Dutch Designers ondergoed sale

Wij beloven je dat je geld en leuk ondergoed aan dit avontuur overhoudt. We kunnen je ook beloven dat je bestelling binnen een paar dagen in huis hebt. Sterker nog, als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan pakken we het dezelfde dag nog voor je in en neemt de postbode je pakketje mee. Goedkoper kunnen we het niet maken, wel leuker!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!