Samples for Sale

Unieke samples scoren, voor een uniek lage prijs. Dat is wat wij Nederlanders wel heel erg leuk vinden. Dus wacht je soms heel lang tot je nèt die sample sale tegenkomt waar je een uniek stukje design kan scoren. Want sample sales, die duren vaak maar één dag. Nou, we kunnen je blij maken, bij Dutch Designers Outlet is het namelijk iedere dag sale, waarbij de unieke samples ook elke dag gescoord kunnen worden.


Super Sexy by Sapph glijdt goedkoop je mandje in

Sapph Super Sexy samples hebben wij nu in de sale verkoop gelegd. Niet gegooid, want wij zorgen goed voor jouw nieuwe sexy lingerie setjes. Deze bikini en lingerie samples zijn gemaakt door Sapph. Voordat een collectie daadwerkelijk wordt geproduceerd, mogen de lingerie en badmode ontwerpers van Sapph losgaan op allerlei prints en dessins. Ook experimenteren ze met andere vormen, materialen en kleurencombinaties in lingerie en in de bikini’s. Vervolgens worden er voorbeelden gemaakt, die worden samples genoemd. Soms zijn er dus maar een paar van gemaakt. Dat betekent dat het weinig voorkomt dat iemand anders met precies dezelfde Sapph bikini loopt of dat je hetzelfde lingerie setje van Sapph al eens hebt gezien op een ander lijf.

 

Lingerie van Sapph: beperkt gemaakt, nu te koop

Omdat samples maar beperkt gemaakt worden, zijn er niet zoveel van. Weet je wat nog leuker is? Wij geven maar liefst zeventig (70!) procent korting op deze samples. Je kiest dus een hyper origineel topje, beha, broekje of tangaatje uit voor minder dan de helft van de prijs! Super Sapphig! Alsof dat setje speciaal voor jou is gemaakt. De allerlaatste Sapph setjes koop je bij ons, bij Dutch Designers Outlet! En wees niet bevreesd: in de meeste gevallen ontbreken de maat- en/of waslabels. Deze worden verwijderd voor de fotoshoot zodat ze niet op de foto zichtbaar zijn. Vaak zijn deze labels met de hand geschreven, nog origineler dus!

 

Super leuke sample sale setjes

Wat is nu leuker dan een origineel setje lingerie te kopen dat niemand anders heeft? Nou, een lingerie sample setje in de sale kopen natuurlijk. Ons Hollanders benne zúnig, we willen waar voor ons ondergoed geld. Op deze pagina vind je meer dan waar voor je geld. Je gaat hier je nieuwste en meest originele bikini of lingerie set kopen voor een prijs waarbij je haast denkt: ‘dat is te goed om waar te zijn.’ Het is waar, het is goed. We geven je het startsein voor een sale shopping extravaganza. Je hoeft alleen maar op deze pagina’s te blijven.

 

Sapph Beach samples, unieke items voor sales prijzen

Deze unieke Sapph Beach samples liggen nu op jou te wachten. Deze -soms one of a kind- bikini’s, kunnen deze week al in je kast of in de vakantiekoffer liggen. Je hoeft alleen nog maar lekker online te starten met inkopen. Vanuit je luie stoel, dat spreekt vanzelf. Zie jij jezelf al lopen in een mooi roze/panterprint bikini? Of ben je al tijden op zoek naar de allerlaatste Sapph Beach sample Bubbles zwart voorgevormde bikinitop? Dan raad ik je aan nu te gaan scoren. Natuurlijk vind je op deze pagina niet alle maten beha’s en alle maten bikinitops. Want samples zijn beperkt. Dus als jouw maat erbij zit, aarzel dan niet en drop je top in je mandje.

Wij van Dutch Designers Outlet zijn trots op het merk Sapph en verkopen je graag ook deze originele ontwerpen. Dus ga er gewoon voor en probeer dat allerlaatste en zeer originele ondergoed setje te kopen… voordat het te laat is.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!