Zoekfilter

Super Sexy by Sapph

De Super Sexy by Sapph-lijn, jaaah dáár zaten we op te wachten. Want ons op en top een sexy lady voelen doen we als ons haar goed zit, we ons fijne lijf gestoken hebben in een perfecte outfit én we een lekker sexy lingeriesetje dragen. Toch?! Dat laatste krijg je helemaal voor elkaar dankzij de lijn die speciaal ontworpen is voor vrouwen die van sensuele lingerie houden. Nou staat Sapph al bekend om haar sexy sets, maar met de Super Sexy lijn zorgen ze dat het begrip sexy nog meer sexy meegeven. Tot in het kleinste detail ademt het verleiding. En laat Dutch Designers Outfit nu deze fijne collectie in de schappen te hebben liggen. Yes!


- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Kim
Perzik Soft-Cup bh

39.99 12.00
- 70%
SALE - Dump
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Giselle
Paars Soft-Cup bh

44.99 13.50
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Alexandra
Rood/Zwart Soft-Cup bh

42.99 12.90
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Kim
Perzik Soft-Cup bh

36.99 11.10
- 70%
SALE - Dump
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Kim
Raspberry Soft-Cup bh

36.99 11.10
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Kim
Zwart Soft-Cup bh

36.99 11.10
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Kim
Rood Soft-Cup bh

36.99 11.10
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Lola
Zwart Soft-Cup bh

39.99 12.00
- 70%
SALE - Dump

Super Sexy by Sapph Lilian
Rood Soft-Cup bh

42.99 12.90

Laat je strikken door Super Sexy by Sapph

Wat maakt een lingeriesetje nu verleidelijk? Ten eerste, vinden wij, moet het lekker zitten. Je moet niet het gevoel hebben dat de striemen in je bilnaad staan doordat je een iets te ongemakkelijke string aan hebt. Wij doen niet aan: ‘maar ja, het staat zo mooi.’ Nee, wij doen aan: ‘het staat perfect en zit fantastisch!’ Daarvoor ben je bij Dutch Designers Outlet aan het goede adres. Zo hebben wij de Sexy by Sapph beha’s met naast een fijne pasvorm ook de verleidelijke strikjes, tule, kant en bandjes en natuurlijk mooi geschulpte randjes. De beha’s zijn er in verschillende uitvoeringen: voorgevormde beha’s, soft cup beha’s maar ook low cup beha’s. De laatste vorm zorgt ervoor dat je boezemvriendinnen een extra shine-moment krijgen. Met een beetje mazzel piepen nog net de puntjes van je borsten boven de beha uit. Oh lala. Er kan gelijk een strik om als je zo de slaapkamer in komt.

 

Sexy String van Sexy by Sapph

Een brazilian wax was ooit heel hip, maar nu hoef je niet meer de pijnlijke behandeling te laten uitvoeren, je trekt gewoon de brazilian slip aan van Sapph. Super sexy door de Zuid-Amerikaanse snit. Liever nog minder om het lijf? Dan is er een comfortabele string van Super Sexy by Sapph. Eentje die wel fijn tussen de billen zit. Natuurlijk ontbreekt ook de sexy zwarte slip niet. De billen moeten schudden en met de sexy ondergoedjes van Sexy by Sapph gaan je billen vanzelf dansen. Want als je er zo mooi uit ziet, dan ga je toch dansend over straat? Of dansend het bed in…

 

Show your sexy body met Sapph

Ben jij nu meer het raadselachtige type en wil je niet gelijk alles onthullen? Dan is een Super Sexy by Sapph body een hele mooie manier om toch wel, maar toch niet je hele lijf te tonen. Lange mouw, korte mouw, kant of transparant, alles soorten body’s vind je in deze collectie. Ben je meer het type voor sexy nachtmode? Ha, ook aan gedacht. De nachtmode van Super Sexy by Sapph doet het heel goed ’s nachts. Én overdag, vinden wij


Kortom, met Super Sexy by Sapph is de keuze meer dan reuze en is er echt geen smoes meer dat je geen sexy lingerie kan vinden. Shop de Super Sexy by Sapph lingerie nu voor meer dan sexy prijsjes bij Dutch Designers Outlet. Bestel je voor 16:00 op werkdagen, gaat jouw pakket die dag nog op de post.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!