Complete Mila Bikini

Waarom kiezen voor de Mila bikini? Nou, als modebewuste thirty-something diva wil jij er natuurlijk niet uitzien als de ‘dertig in een dozijn meiden’. Nee, jij zoekt exclusieve prints, gecombineerd met een perfecte pasvorm. Precies die outfit die je persoonlijkheid benadrukt in plaats van verbergt, of je nu in de tuin zit of aan het zwembad ligt. Je bent een kei in het online surfen naar nét dat beetje anders en beter dan die dertig dozijnmeiden. Daarom ben jij tijdens dat zoeken op Dutch Designers Outlet beland, bij de Mila bikini collectie!

Mila badkleding

Mila is één van de bruisende Nederlandse merken van het familiebedrijf VGT. Zij ontwikkelen de Mila badkleding collectie. Mila is ontstaan omdat er vraag bleek naar badkleding met exclusieve prints en men bikini’s wilden met de perfecte pasvorm. Die vraag kwam natuurlijk van de dames die niet in die al die dozijnen passen! De bikini’s hebben verschillende soorten voorgevormde cups, zowel met als zonder beugel.
Daarnaast ontwerpen de designers van VGT ook ieder seizoen bijpassende Mila beachwear zoals mooie tunieken, perfect passend bij je nieuwe bikini. Je schuift hup, zo van het zand naar de loungebank van die hippe strandtent. Mila is het perfecte beach gezelschap voor de dame met unieke smaak.

 

Mila bikini’s kleuren je dag

De mooie bikini’s van Mila zijn mega goed voor je humeur en ook je portemonnee wordt er blij van a ls je de Mila collectie bij Dutch Designers Outlet shopt. De mooi gekleurde en gedessineerde Mila badkleding shop je in de outlet voor fleurig lage prijzen. En weet je wat megafijn is? Dat als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, je pakketje dezelfde dag nog bij ons de deur uitgaat. ‘Mila grazie’, zeggen we dan maar even op z’n Italiaans-Nederlands.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!