Zoekfilter

Complete Nickey Nobel Bikini

Supervoordeel, superkwaliteit, supersnel aan je voordeur bezorgd: de winkelformule van Dutch Designers Outlet is supergoed nieuws voor elke vrouw die zich graag kleedt in het beste dat Nederlands mode ontwerp te bieden heeft. Je wordt natuurlijk ook niet zomaar de grootste lingerie en badmode outlet van Nederland en België: hier vind je de mooiste creaties van onze eigen modetoppers, maar dan online te bestellen, lekker snel thuisbezorgd en met kortingen waarmee je zomaar tot 85% van de adviesprijs af kunt snoepen! Onze Sapph bikini's liggen te wachten op jouw nieuwe vakantieplannen, dus begin je voorbereidingen dit jaar op de slimste manier!

 

Bekijk ook: Alle Bikini'sMarlies Dekkers Bikini'sLingadore Bikini'sAfter Eden Bikini'sShiwi Bikini's

Geen producten gevonden


Sapph bikini's passen bij elk vakantieparadijs

Sapph heeft vriend en vijand weten te verbazen door in recordtempo de wereldwijde markt voor lingerie en badmode te veroveren. Wat is dat toch waardoor Nederlands ontwerp voor lingerie, bikini's en badpakken zo ongelooflijk succesvol is? Als je naar de fantastische collectie kijkt die Sapph steeds opnieuw uit blijft brengen, dan is het succes eigenlijk niet zo verbazend. Het feilloze oog voor kwaliteit waarmee Sapph bikini's worden ontworpen zorgt voor een niveau dat hoog genoeg is om de hele wereld jaloers te maken. Dat doet Sapph als bedrijf met de modebranche, maar jij doet straks in je Sapph bikini precies hetzelfde op het strand van je vakantieparadijs! Durf jezelf te laten zien terwijl je uitgebreid geniet van de zon die je huid op kleur brengt, want op welk strand je ook belandt, je hoort direct bij de zonnebrand crème de la crème van de stijlvolle zonaanbidsters in je nieuwe Sapph bikini. Natuurlijk gaat het je er op vakantie niet om dat je anderen jaloers wilt maken. Je wilt er gewoon net als de rest van het jaar zeker van zijn dat je stijlvol voor de dag komt. Dan heb je in Sapph bikini's je perfecte match gevonden! De glamour looks van Saint Tropez, of de tropische vibes van een koraalwit Thais strand: Sapph bikini's laten zich prima combineren met elke vakantiebestemming. Mooi om te weten voor elke fashionista: op Dutch Designers Outlet laten Sapph bikini's zich ook prima koppelen aan ieder budget, want hier vind je designer badmode voor prijzen waar je het vanzelf warm van krijgt!

 

Laat je vrouwelijkheid maar zien!

De strijdkreet van Sapph: Unleash Your Femininity, lijkt een uitnodiging aan alle vrouwen die niet bang zijn om zichzelf te laten zien. Als dat ergens toepasselijk is, dan is dat op het strand van jouw droomvakantie. Sapph bikini's geven hiermee uitdrukking aan de filosofie van dit modehuis, want waarom zou je je vrouwelijke kracht moeten verbergen? De rest van het jaar heb je de touwtjes stevig in handen, dus is het niet meer dan normaal om op vakantie Queen of the Beach te zijn. Aan de ontwerpen, modellen, kleuren en materialen van je gloednieuwe Sapph bikini zal het in ieder geval niet liggen, want met de fantastische collectie van Dutch Designers Outlet ben je klaar voor een vakantie op het hoogste niveau. Kijk snel naar ons assortiment en laat nou die zomerzon maar komen! 

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!