Zoekfilter

Complete Shiwi Bikini

De collectie van de grootste online lingerie outlet van Nederland en België lijkt steeds maar verder te groeien. Voor een belangrijk deel komt dat door de golf van absolute toplingerie die onze wereldberoemde ontwerpers blijven uitbrengen. Een ander deel van de groei zit hem in de superkwaliteit badmode die door dezelfde Hollandse topsector wordt ontworpen. Al is het Nederlandse zomerweer niet altijd fantastisch, we maken er wel de beste beach mode voor die je kunt vinden! Neem nou het assortiment Shiwi bikini's op Dutch Designers Outlet: hier zie je meteen wat we bedoelen met 'het beste onder de zon'! 

 

Bekijk ook: Alle Bikini's | Marlies Dekkers Bikini's | Lingadore Bikini's | After Eden Bikini's | Sapph Bikini's

- 60%
- 60%
- 60%
- 60%
- 60%

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 13.98
- 60%
- 60%
- 60%
- 60%
- 60%
- 60%

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 13.98
- 60%

Shiwi Bars
Bikini Set

34.95 13.98
- 60%

Shiwi Bars
Bikini Set

34.95 13.98
- 60%

Shiwi Knot
Turquoise Bikini Set

34.95 13.98
- 60%

Shiwi Triangled
Geel Bikini Set

34.95 13.98

Shiwi bikini is helemaal thuis op elk strand

Je wist natuurlijk al dat je bij Dutch Designers Outlet altijd goed zit als je op zoek bent naar de beste designerlingerie uit eigen land. Misschien had je nog niet gemerkt dat heel veel van al die sterke nationale merken uit de lingeriewereld ook niet vies zijn van een collectie badmode. Ook daar zijn onze designers wereldbekend mee geworden, net als in de wereld van de couture ondermode. Toch zijn er ook specialisten die zich al jaren helemaal focussen op ultieme kwaliteit en comfort in en om het water. Onze Shiwi bikini's zijn een prima voorbeeld van zulk gespecialiseerd beach wear design. Dat merk je zodra je ze draagt. Het lijkt wel of in een Shiwi bikini alles er net even wat zonniger uit begint te zien!

 

Een zonnige kijk op design

De bikini's van Shiwi zijn zelfs zonder zon, zee en strand genoeg om vrolijk van te worden. Deze doorgewinterde ontwerpers van hoogwaardige mode zijn helemaal gespecialiseerd in badmode, dus de bikini's die Shiwi uitbrengt zijn van begin tot eind ontworpen door professionele liefhebbers. Shiwi noemt zichzelf The Sunshine Brand, en terecht: als je al jarenlang vrolijk wordt van de zon, de zee en het strand, dan ga je dat als merk vanzelf uitstralen in de badmode die je speciaal voor de zonnigste tijd van het jaar ontwerpt. Wie de collectie van Shiwi op Dutch Designers Outlet bekijkt, ziet de vrolijke invloed van die zonnige mentaliteit in alle Shiwi bikini's terug. De designs zijn altijd jong en fris van uitstraling, met de vrolijke kleuren die je voor je ziet als je alvast van je zomervakantie aan het dromen bent. Deze zomerse kijk op design is doorgedrongen tot in de haarvaten bij Shiwi, waar al ruim zestig jaar lang de beste zwem couture wordt bedacht. Zoals je dat vaker ziet bij sterk ontwerp zijn Shiwi bikini´s meestal op een strakke en simpele manier ontworpen, zonder al te veel poespas of opvallende details. Hierdoor komt het design als geheel veel sterker naar voren, dus met je nieuwe Shiwi bikini leg je straks op een speelse manier de nadruk op je eigen smaak en stijl. Shiwi ontwerpt altijd met Hollandse nuchterheid, dus letten de ontwerpers op een goede prijs voor de beste materialen. Dat merk je bij Dutch Designers Outlet natuurlijk dubbelop, dus als je wilt dat je er straks op het strand perfect uitziet zonder een fortuin uit te geven, dan is een Shiwi bikini altijd een zonnig vooruitzicht!   

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!