Shiwi Bikini zijn nooit saai

Shiwi bikini, dat klinkt toch gelijk zomers?! Shiwi, beetje Hawaïaans zou je denken. Nou niet dus. Dit is een oer-Hollands merk met topkwaliteit van Nederlandse bodem. Daar houden wij bij Dutch Designers Outlet van. Je krijgt gewoon zin in de zomer met Shiwi bikini’s. Onze collectie bij de grootste online lingerie outlet van Nederland en België groeit en groeit. Dat komt gewoon ook door de superkwaliteit badmode die door dezelfde Hollandse topsector wordt ontworpen. Al is het Nederlandse zomerweer niet altijd fantastisch, in dit kikkerlandje maken we wel de beste beach mode voor je die je kunt vinden! Kijk even lekker rond in assortiment Shiwi bikini's op Dutch Designers Outlet: hier zie je meteen wat we bedoelen met 'het beste onder de zon'!

- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Gaby
Zwart/Geel Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Bars
Wit/Zwart Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Bars
Bikini Set

34.95 6.99
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump
- 80%
SALE - Dump

Shiwi Floortje
Multicolor Bikini Set

39.95 7.99
- 80%
SALE - Dump

Shiwi bikini is helemaal thuis op elk strand

Met een Shiwi bikini voel je je helemaal een zomers diva. Je wist natuurlijk al dat je bij Dutch Designers Outlet altijd goed zit als je op zoek bent naar de beste designerlingerie uit eigen land. Misschien had je nog niet gemerkt dat heel veel van al die sterke nationale merken uit de lingeriewereld ook niet vies zijn van een collectie badmode. Ook daar zijn onze designers wereldbekend mee geworden, net als in de wereld van de couture ondermode. Toch zijn er ook specialisten die zich al jaren helemaal focussen op ultieme kwaliteit en comfort op het gebied van badmode oftewel beachwear. Met de Shiwi bikini's als een prima voorbeeld van zulk gespecialiseerd design. Dat merk je zodra je ze draagt. Het lijkt wel of in een Shiwi bikini alles er net even wat zonniger uit begint te zien!

 

Shiwi heeft een zonnige kijk op design

De bikini's van Shiwi zijn zelfs zonder zon, zee en strand zo leuk dat je lachend je beach wear doordraagt. De bikini's die Shiwi uitbrengt zijn ontworpen door professionele liefhebbers van zon, zee en zalige zomers. Shiwi noemt zichzelf The Sunshine Brand, en terecht: als je al jarenlang vrolijk wordt van alles wat met zonneschijn te maken heeft, dan straal je dat als merk ook uit in je badmodelijn. Wie de collectie van Shiwi op Dutch Designers Outlet bekijkt, ziet de vrolijke invloed van die zonnige mentaliteit in alle Shiwi bikini's terug. De designs zijn altijd jong en fris van uitstraling, met heerlijke vrolijke kleuren. Zo ga je alvast dromen van je zomervakantie! Wij denken dat jij als een blij wijf en met een fantastisch Shiwi-bikinilijf op het strand ligt op je eerstvolgende beach vakantie!

 

Zomerse Shiwi bikini lijven

De zomerse kijk op design is doorgedrongen tot in de haarvaten bij Shiwi, waar al ruim zestig jaar lang de beste zwemcouture wordt bedacht. Zoals je dat vaker ziet bij sterke ontwerpen, zijn Shiwi bikini´s meestal op een strakke en simpele manier ontworpen, zonder al te veel poespas of opvallende details. Hierdoor komt het design als geheel veel sterker naar voren, dus met je nieuwe Shiwi bikini leg je straks op een speelse manier de nadruk op je eigen smaak en stijl. Shiwi ontwerpt altijd met Hollandse nuchterheid, dus letten de ontwerpers op een goede prijs voor de beste materialen. Dat merk je bij Dutch Designers Outlet natuurlijk dubbelop, dus als je wilt dat je er straks op het strand perfect uitziet zonder een fortuin uit te geven, dan is een Shiwi bikini altijd een zonnig vooruitzicht!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!