Marlies Dekker bikinibroek, top zonder top

Zoals je vast wel weet zijn de bikini’s van Marlies Dekkers zeer herkenbaar. Met haar heel eigen en herkenbare handschrift is deze queen van de Dutch lingerie design herkenbaar zonder dat je een merkje of naam hebt gezien. Marlies Dekkers zorgt voor een prachtige omlijsting van je borsten en billen. Wil je alleen een broekje aan op het strand? Dan kies je voor de beste bikinibroekjes van Marlies Dekkers. En dat hoeft helemaal niet voor een koninklijke prijs, want bij ons vind je bikinibroekjes van Marlies voor een prijs waar je je de queen of the beach mee voelt.


Marlies Dekkers onderstukken, ga voor zwart of kleur je billen

Het zwarte Marlies Dekkers bikinibroekje is iets voor de klassieke dames. Grandioze pasvorm, mooi gevormde billen en een fraai achterwerk. Dat alles was al op jou van toepassing, maar met een Marlies Dekkers broekje om de bips val jij nog meer op door de tomeloze elegantie die direct toegevoegd wordt. Wiegend en wulps het strand op, de tuin in of het zwembad in. Alhoewel je voor het laatste misschien ook een Marlies Dekkers topje moet aanschaffen. (En dat kan ook op deze site!)

 

Bikinibroekje Marlies, zonder of met een bovenstukje

Zowel de bikinitops als de Marlies Dekker broekjes zijn los van elkaar te krijgen, zeg nu zelf, hóe handig is dat! Want niet alleen heb jij straks een fijn Marliesje rond de kont, maar doordat jij misschien weer nèt een andere bikinitop van Marlies koopt, vallen jouw twee sterke punten ook nog eens op. En je bent hoogst origineel, want wat is nu de kans dat je buurvrouw op het terras aan het strand précies dezelfde combinatie aan heeft. Nee, precies, dat bedoelen we. En Marlies varieert graag in model en kleur. Dus ben je meer van de setjes, kijk dan eens bij de Marlies bikini’s, maar ben je meer van de Marlies Dekkers mix and match, dan kan je hier toch een heel fijn broekje scoren.

 

Marlies bikinibroekjes zijn navenant elegant

Alle Marlies Dekkers bikini onderstukken, want zo noem je dat in lingerieland, hebben dat fantastische elegante en sensuele handschrift van Marlies. Daarnaast zorgt Marlies ook nog eens voor een weergaloze ondersteuning. Want of jij nu een paar aardbeitjes, mandarijnen, mango’s of meloenen hebt, voor elke tiet is er een navenant goed design met een weergaloze ondersteuning. Geldt ook voor de bips. Alle konten van de wereld worden nóg mooier met een Marlies Dekkers bikinibroekje als ultiem accessoire. Ongeacht maten, vormen en kleuren. En Dutch Designers Outlet is er voor de hele fruitmand en het ganse billenland. Elke vrouw kan en verdient het om haar meest sexy zelf te omarmen.

 

Marlies Dekkers bikinibroekjes sale

Zeg je Marlies Dekkers bikinibroekje en sale, dan start je hier. Want Dutch Designers Outlet is de koningin van de lingerie outlets. De ongekroonde keizer van de bikinibroekensales. We worden niet voor niets de onderbroekenkoning van Nederland genoemd. Marlies Dekkers is normaal top of the bill, letterlijk dan. Hier is het nog steeds meer dan topkwaliteit, maar wel voor een prijsje dat je er gerust nog een bikinibroekje bij kan aanschaffen. Een bikini onderstuk…zeggen we dan. Of doe er een Marlies Dekkers bikinitop bij. Kan jou het schelen. Voor deze prijzen zit je niet mis!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!