Sinterklaas Goedheiligman

Sinterklaas Goedheiligman
nov 9, 2017

Het is weer zover: de donkere dagen van het jaar zijn nu toch echt weer aangebroken. Voor veel van ons is dat even slikken, want de zomerse kleding moet helaas weer naar de diepste hoeken van je garderobe worden geschoven. Toch vinden we bij Dutch Designers Outlet dat er ook een lichtpuntje is in deze herfstige duisternis, want: als de dagen korter worden, dan worden de nachten automatisch langer - des te meer gelegenheid om je mooiste lingerie te dragen dus!

 

Lingerie om de koude nachten warmer te maken

Nog zoiets fijns in dit wat sombere seizoen is de naderende komst van de Goedheiligman. Onze oude bebaarde vriend komt ons opvrolijken met cadeaus en een gedichtje, tenminste: als je niet te stout bent geweest dit jaar... Ach, het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk, dat weet de Sint zelf ook wel. Stoute kinderen krijgen natuurlijk de roe, want zo hoort dat, maar een beetje stout ondergoed hoeft geen aanleiding tot straf te zijn. Wie zoet is krijgt lekkers, maar wie stout draagt soms ook... 

 

Designer ondermode pakt zo lekker uit!

Natuurlijk draait het feest van Sinterklaas niet om de cadeautjes, maar leuk is het wel, zo'n zak met pakjes voor de deur. Wat we misschien nog wel leuker vinden is dat er elk jaar meer mensen besluiten om mooie lingerie als geschenk te geven aan hun geliefde. Tijd om dus even wat designer lingerie inspiratie op te doen in onze online outlet webshop. Doe jezelf een groot plezier en laat je partner een pakje uitpakken dat je daarna zelf weer uit mag pakken - als je zoet bent geweest natuurlijk.

 

Op het lijf geschreven

Een mooie boxershort, een fijn kanten bh of een elegant negligé vind je bij ons altijd voor een fijn prijsje, en steeds van de hoogste kwaliteit. Om je over de streep te trekken geven we dit jaar niet alleen deze lingerie cadeautip, maar doen we er ook nog een begeleidend rijmpje bij om je helemaal in de juiste sfeer te brengen. We hebben zelfs ons best gedaan om een versje te maken dat mannen op het lijf geschreven is, net als de boxers, herenslips en de andere mooie mannen lingerie die we in ons assortiment hebben zitten. Eerst het gedichtje lezen hoor, maar daarna mag je onze webshop induiken om dit jaar eens even flink voor Sinterklaas te spelen.

 

Lieve [xxx],

De Sint zat na te denken,

Over wat hij eens zou schenken

Aan een jongeman als jij

Waarmee maken we jou blij?

Want wat wil het geval -

Jij hebt dus alles al

Dat is waar het bij jou aan schort:

Je verlanglijstje is gewoon te kort!

 

De Sint zal creatief moeten wezen

Maar zoals je in dit gedicht kunt lezen

Ga ik je dit jaar trakteren

Op een topcadeau voor echte heren

Jij komt het liefste goed voor de dag

Met een body die er wezen mag

Neem daarom maar van Sinterklaas aan

Dat dit geschenk je geweldig zal staan

 

Al is de winter in het land

Toch hoef je niet te rillen, want:

Met dit fijne stukje haute couture

Hou jij het huis op temperatuur

Klinkt als een mooi cadeautje, toch?

Dat dacht ik ook, en sterker nog:

Dit presentje geeft je zoveel charme

Dat je ook je lief ermee op kunt warmen

Maak het dus maar lekker open

En als je er straks in rond gaat lopen

Denk dan nog eens aan die goede oude Sint

Die voor iedereen steeds een spannend pakje vindt! 

 

Je merkt het: bij Dutch Designers Outlet kom je altijd op de mooiste cadeaus uit, ook al is het deze keer eens niet een cadeautje voor jezelf!. Verras daarom dit jaar op 5 december eens iemand waar je echt om geeft met een prachtig setje designer lingerie voor een surprise prijsje bij de grootste outlet voor topklasse dames en heren ondermode!

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!