Ze pakken je badpak niet af

Ze pakken je badpak niet af
aug 22, 2022

Hallo lieve dames en heren. Och och wat schieten we weer op in deze zomer! De mussen vallen regelmatig van het dak. Wat ik als -hoewel wat oudere- speelse hond wel weer grappig vind. Wees gerust, ik eet ze niet op. En de droogte neemt hand over hand toe. Dadelijk valt er niets meer te duiken. Maar, ze pakken je badpak zeker niet af hoor. Sterker nog, je hoort het al jaren en ook anno 2022 is het weer bewezen: het badpak, in vele vormen en voor alle maten is nog steeds trending. Ook al neemt de droogte toe, wij spoelen de droge mond weg met een vino blanco en springen met badpak, bikini, tankini of monokini fris en fruitig in ons waterpretbadje.

 

Goedkoop in de badmode

Het is nog steeds druk in het magazijn van Dutch Designers Outlet, maar de dames en heren houden ook in de verzengende hitte het hoofd koel. Ik loop er regelmatig binnen, want die heerlijke airco houdt niet alleen de badmode koel, ook ik vind het wel lekker om de wind door de poten te laten waaien. De badmode is heerlijk afgeprijsd op dit moment, en ik moet jullie verklappen, er zijn wel weer wat heerlijke aanbiedingen binnen gekomen. Zoek maar eens op Marlies Dekkers. Om van uit je poedelige krullenbol te gaan, zo fijn zijn die aanbiedingen. Tis dat ik wel erg voor aap loop als poedel in een bikini, anders had ik er zo tien gehad. Tja, poedelnaakt is niet voor niets een heel goed gekozen uitdrukking.

 

Trots op alle bikini types

Terug naar de zomer. Ik heb heel veel verleidelijke bikini’s zien hangen in dat fijne magazijn. Maar…ik zie ze ook dagelijks met bosjes verdwijnen in de diverse dozen. Hier en daar moet ik snel Dita aan haar staart uit de dozen vissen, anders vind je bij je bikini ineens een wollig baaltje blafneurose in je bestelling. Zo maan ik jullie allengs nog maar eens: de zomer loopt op zijn einde, maar dat betekent nog niet dat de truien alweer uit de kast mogen. Nee nee de nazomer komt er ook nog aan. Voordeel daarvan: je bent al lekker bruin, gewend aan je zomerjurkjes en lekker bijgetankt in je tankini. Welk bikini type je ook bent, je gaat nog glansrijk deze maand doorkomen in een bevallig niemendalletje.

 

Kan jij ook niet kiezen als het om liefde of badmode gaat?

Persoonlijk hou ik erg van alle types en dan met name toch wel van de vrouwen. Hoewel ik de heren tegenwoordig ook steeds knapper vind worden. Moet kunnen toch?

Ja, je leest het goed, ik maak totaal geen onderscheid. Dat weten jullie allang natuurlijk. Ik vier ook elke augustus fier de Pride week mee. Waarbij ik ook elke keer weer iets leer. Leer…ook dat wordt mode, afijn dat zal ik je vertellen als ik als de wiedeweerga weer bij alle modeshows ben geweest. Maar onthoud alvast, met leer ga je de plank precies waterpas slaan dit najaar! Genoeg te kiezen dus, al hoef je niet meer te kiezen. Want badpak of bikini, man of vrouw, allebei of juist non binair, dat kan allemaal tegelijk.

 

De laatste zomeravonden breng je door in je badpak

Nu de avonden weer korter worden, is het zaak om al vroeg te beginnen. Tip van uw weledelgestrengde poedel m/v: sta iets vroeger op, geniet van een fijn ontbijtje, pak in je bikini de ochtendzon mee en trek na het werk gelijk je lekkere badpak aan. Op naar het stadstrand, het terras of de buitenbioscoop. In je badpak ja, want die fungeert ook heel goed als fijne top op een rok of broek. Is het ’s avonds iets koeler, dan trek je er een goede blouse overheen of een kek jasje. Et voíla! Een nieuwe outfit. Daar heb je mij als modeadviseur voor hè.

 

Trek je bruisende bruintint uit de kast

Nog een voordeel van de late zomermaanden: je hebt al een lekker, en naar ik hoop verantwoord, kleurtje op de benen zitten. Of een vrolijke toet met sproeten. Je bent lekker bijgetankt omdat je al een vakantie achter de rug hebt, maar je kan nog wel lekker de zwoele zomeravonden meepakken. Iedereen is vrolijk en blij door het mooie weer en buiten is het één bloeiende boel. Dus als jij een leuke bloemen bikini of tropisch badpak aan hebt, blend je helemaal fashionable met je omgeving.

 

Vakantiemodus en zomerjurkjes nog even aan

Ben je nu wel klaar met al die badpakken, bikini’s monokini’s, boxershorts en zwembroeken? Wacht nog even met klaar zijn. Ik zou, als ik jullie was… toch nog even over die lekkere badmode pagina’s scrollen van die luitjes van Dutch Designers Outlet. Want voor je het weet zit je alweer met je mooie billen tegen de verwarming aangeplakt en klaag je over droge lucht in huis terwijl de regen tegen de ramen klettert. Dan is het toch lekker als je alweer klaar bent voor je volgende vakantie in de zon, toch?!

Goed… jullie favoriete pluishuisdier heeft inmiddels een leren tong van al die warme droogte en het vele gebabbel. Ik ga op zoek naar mijn hopelijk gevulde drinkbak en daarna huppel ik de wei in om in het lekkere briesje te gaan genieten van de vakantiemodus en zomerjurkjes. Neem ik jullie volgende maand wel weer zachtjes begeleid mee de nazomer in!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!