Zoekfilter

Push-Up BH's

Ze zijn al jaren een vast onderdeel van het modebeeld als het om mooie lingerie gaat: de push-up bh is de steun en toeverlaat geworden voor miljoenen vrouwen die hun figuur graag een beetje extra lift geven. Daarom vind je bij Dutch Designers Outlet een grote keus aan push-up bh's van al je favoriete merken, in alle maten en uitvoeringen die je kunt bedenken. We kopen slim in, waardoor je tot 85% korting op je aankopen kunt krijgen. Zo zijn we uitgegroeid tot de grootste online lingerie outlet van Nederland en België, dus doe nu je voordeel met onze succesformule!


Bekijk ook: Softcup BH's | Voedings BH's Voorgevormde BH's | Grote Maten BH's

- 30%
- 30%

Marlies Dekkers Wing Power
Zwart Push Up bh

139.95 97.97
- 30%

Marlies Dekkers Gloria
Geel/Print Push Up bh

119.95 83.97

After Eden Flora
Fuchsia Push Up bh

27.99

After Eden Djuna
Fuchsia Push Up bh

27.99

After Eden Donna
Coral Push Up bh

32.99

After Eden Basics Nature Friendly
Lavendel Push Up bh

27.99

LingaDore Bark Elegance
Push Up bh

49.95
- 50%

Sapph Celia
Paars Push Up bh

49.95 24.98
- 40%

LingaDore Orchid Ice
Orchid Push Up bh

59.95 35.97
- 50%

Sapph Ludivine
Marine Blauw/Roze Push Up bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Comfort
Rood Push Up bh

39.95 19.98
- 50%

Sapph Comfort
Print Push Up bh

44.95 22.48
- 50%

Sapph Comfort
Blauw Push Up bh

39.95 19.98
- 40%

After Eden Blizz
Zwart Push Up bh

29.99 17.99
- 40%

After Eden Marilyn
Magenta Push Up bh

32.99 19.79
- 40%

After Eden Anna
Antraciet Push Up bh

32.99 19.79
- 40%

After Eden Bardeau
Zwart Push Up bh

29.99 17.99

Lisca Evelyn
Petrol Push Up bh

42.90

Lisca Evelyn
Zwart Push Up bh

42.90

Lisca Evelyn
Rood Push Up bh

42.90

LingaDore Cedar Wood
Antique Rose Push Up bh

49.95
- 40%

LingaDore Giraffe
Bruin/Print Push Up bh

59.95
- 25%

Limar Into the Wild
Bruin/Print Push Up bh

19.99 14.99
- 30%

Een boost voor je borst

Het geven van ondersteuning aan je borsten is natuurlijk altijd het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van alle bh's. Omdat de structuur van de borst in combinatie met de zwaartekracht de neiging heeft om naar beneden te hangen, dient de bh al eeuwen als een soort tegenkracht, die de borst juist omhoog houdt en de druk en het gewicht aangenaam verdeelt. Met de uitvinding van de push-up bh werd een heel nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het verhaal van actieve ondersteuning. De vormgeving van de push-up bh is er in alle opzichten op gericht om de vorm en de omvang van je décolleté te benadrukken. Het toverwoord in de push-up formule is lift. De lijnen in het ontwerp van de push-up bh zijn er allemaal op gericht om een opwaartse beweging te versterken. Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van het design van de bh. De meeste push-up bh's zijn zogenaamde halfopen beugel bh's, waarbij de metalen of kunststof beugels onderin zorgen voor een liftend effect. We zien tegenwoordig ook steeds meer padded bh's waarin zachte siliconen pads zijn aangebracht om te shapen en te liften. Een derde factor in het push-up ontwerp bestaat uit deels naar binnen gevouwen cups, waardoor ook een liftend effect wordt bereikt. Hierdoor worden de borsten zachtjes maar zichtbaar omhoog gestuwd, wat een dieper décolleté oplevert en een stevigere buste geeft, met de verleidelijke looks van extra volume en een trotse ronde vorm. Waarom zou je verbergen wat je in huis hebt? Laat je rondingen lekker in je voordeel werken en boost je vrouwelijke imago met de A-kwaliteit push-up bh's van Dutch Designers Outlet! 

Geef jezelf een lift met een push-up bh

De onmiskenbaar vrouwelijke looks die een goede push-up bh je kunnen geven zijn een echte uitkomst voor wie graag een beetje nadruk legt op de sterke punten in haar silhouet. Toch zijn ook veel vrouwen met meer geprononceerde borsten enthousiast over het ontwerp. De extra steun van een push-up bh wordt door veel vrouwen als comfortabel ervaren, maar dan nog is een beetje extra vrouwelijke charme nooit verkeerd! Wat je eigen voorkeur ook is, bij Dutch Designers Outlet weet je in elk geval zeker dat je niet te veel betaalt, terwijl je mag vertrouwen op de beste kwaliteit lingerie die Nederland modeland te bieden heeft. Onze kortingen zijn altijd mooi meegenomen, dus gun jezelf het gemak van relaxt thuiswinkelen en vind precies de lingerie die bij jou past in ons enorme assortiment push-up bh's!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!