Sapph Push-Up BH's

Geef jezelf een push met de Sapph push up bh’s. Niet alleen een boost voor je borsten, maar ook voor je zelfvertrouwen. Want als er iets iets dat de lingerie van Sapph kan doen, is jouw een sexy vamp maken. Sapph heeft al jaren geleden met verleidelijke reclames en dito dames de top van de lingeriewereld bereikt. Brutaal, een tikje ordinair en lekker, daar staat Sapph voor. En jouw lekkers wordt nog eens een keer heel goed benadrukt met de Sapph push up bh. 

- 50%

Sapph Cupra
Blauw/Wit Push Up bh

49.00 24.50
- 50%

Sapph Victoria
Zwart Push Up bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Odetta
Bordeaux Push Up bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph ICB Madison
Fuchsia Push Up bh

44.95 22.48
- 50%

Sapph Bellona
Blauw Push Up bh

44.95 22.48
- 60%

Sapph Comfort
Wit/Print Push Up bh

44.95 17.98
- 50%

Sapph Comfort
Print/Blauw Push Up bh

44.95 22.48
- 50%

Sapph Odetta
Blauw Push Up bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Odette
Geel Push Up bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Celia
Paars Push Up bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Ludivine
Marine Blauw/Roze Push Up bh

49.95 24.98

Push up van Sapph geeft een designerboost

Dit oer-Hollandse merk vind je terug in collecties van fashionista's uit alle landen, dus dan moet het wel heel raar lopen wil je de push up beha’s van Sapph niet tegenkomen bij de grootste lingerie outlet van Nederland en België. Je raadt het al: bij Dutch Designers Outlet vind je Sapph push up bh's vers van de pers en met duizelingwekkende kortingen, thuisbezorgd om jouw winkelgemak nog groter te maken. Versterk je vrouwelijke vorm met de mooiste push up bh's die Sapph in petto heeft!

 

Sapph Push-up BH's: brutale subtiliteit met de perfecte prijs

Als er twee kenmerken zijn, die karakteristiek zijn voor het merk Sapph dan is het wel geraffineerde brutaliteit en elegante sexyness. Design dat het eenvoudig weet te houden, met daarnaast een talent voor het vinden van de beste materialen voor elk afzonderlijk lingerie ontwerp. Hier mag en wil je iedere dag in gezien worden. Perfecte en toch subtiele lift geven aan jouw sterke punten aan de voorzijde, daar gaan de push up bh's van Sapph voor. En als je je billen een boost wil geven, surf dan even naar de Sapph slipjes. Ben je gelijk helemaal klaar om tot grote hoogtes te komen. Daarmee je partner meesleurend in een wolk van mooie lingerie.

 

Koop je Sapph push up BH bij Dutch Designers Outlet

Wij kunnen het wel vertellen, maar je merkt het zodra je de push up van Sapph zelf uitprobeert: dit is wereldklasse in alle opzichten. Eigenlijk is de fantastische korting die we je bij Dutch Designers Outlet op onze Sapph push up bh's bieden bijna bijzaak, maar we zouden onszelf niet zijn als we jou niet de beste deals voor de beste bh's zouden geven, dus geniet er maar gewoon van!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!