Zoekfilter

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze pakketten worden met DPD verzekerde pakketpost verzonden. De kosten bedragen € 4,95 per zending. Gratis verzending bij besteding vanaf €65,00.

Wat zijn de retour en annuleer voorwaarden?

We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan je verwachtingen, maar dat is helaas onmogelijk. Soms zit het artikel niet lekker en soms valt het 'live' gewoon tegen. Ruilen & retourneren hoort nu eenmaal bij shoppen. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken.

 

Bestellingen van de webshop kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling met aangehecht(e) prijskaartje(s) worden teruggestuurd.

 

Retourverzendingen is simpel bij ons en kan gewoon via het postkantoor, maar lees de voorwaarden hieronder om verassingen te voorkomen.

 

 1. Verstuur artikelen die onbeschadigd en compleet zijn.
 2. Verpak en verzend de artikelen indien mogelijk in de originele verzenddoos. Houdt de originele verpakking intact.
 3. Ga voor volledige 100% restitutie. Onderstaande zaken leiden tot         waardevermindering: Beschadiging (dubbel gevouwen cups), viezigheid of plooien in het product. Deze zaken kunnen leiden tot een restitutie van 75% van het bedrag of zelfs 0% indien het artikel niet meer als nieuw te verkopen is.

 

Ruilen via de webshop is helaas niet mogelijk. wil je een artikel omruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, geldt dit als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling zelf door via de website, zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor bezorgen van deze nieuwe bestelling. (bestellingen boven € 65 worden verzendkosten vrij verzonden)

 

Om je retour juist te verwerken dient je een volledig ingevuld retour formulier mee te sturen. Dit formulier kun je uitprinten nadat je de retour hebt aangemeld in je persoonlijke account.

 

Het terug te betalen bedrag wordt binnen de wettelijke termijn van 14 dagen, na afhandeling van je retour, aan je uitbetaald.

 

De kosten van de retour zending zijn voor eigen rekening. Bij ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden de kosten die ons worden berekend aan je doorberekend.

 

Retourneren via PostNL
Wij adviseren je de retour zending per standaard Pakketpost of brievenbuspakket retour te zenden. Bewaar jouw Track&Trace code zorgvuldig.

 

 1. Log in op je account en druk op de knop 'Retour aanmelden'.
 2. Selecteer vervolgens het ordernummer van de bestelling waaruit je een artikel wenst retour te sturen en druk op de knop 'Retour aanmelden'.
 3. Selecteer de retour te zenden artikelen, vul enkele gegevens in en druk op 'Retour aanpassen' om je retour aanmelding te bevestigen.
 4. Druk het retour formulier af door op het printer icoontje te drukken, voeg dit formulier bij de retourzending. (geen printer voeg dan de pakbon bij en vermeld hierop je retournr).
 5. Voorzie het pakket van voldoende frankering en verzend dit naar het volgende adres: Dutch Designers Outlet, Lindenhoutseweg 57a, 6545AH Nijmegen, Nederland.

 

Al een aanmelding gedaan, maar iets fout, of iets vergeten in te vullen, geen probleem. Wanneer u inlogt op onze site, en klikt op retour aanmelden, ziet u wanneer u wat omlaag scrolt de reeds aangemelde retour. Wanneer deze nog niet volledig of niet juist is ingevuld, klikt u op deze retour aanmelding en kunt u de ontbrekende gegevens invullen of wijzigingen aangeven. Wanneer deze volledig en juist is ingevuld kunt u deze printen door te klikken op het printer icoontje.

 

Geen printer. Vermeld dan het retour nummer op de factuur, en stuur deze met de retour zending mee. De uitgebreide retour en annuleer voorwaarden kunt u hier terug vinden: http://dutchdesignersoutlet.com/klantenservice/retour--en-annuleervoorwaarden.

 

Retourneren

Om producten te retourneren zijn een aantal voorwaarden verbonden welke hieronder zijn opgesomd. Verder vragen wij om zorgvuldig met onze producten om te gaan en de verpakking niet te beschadigen, en bh's niet ineen te vouwen om schade aan de cups te voorkomen.

 

 • De retour moet binnen de gestelde termijnen zijn aangemeld en retour gestuurd. Deze termijn is 14 dagen ingaande op de dag van ontvangst. De retour moet dan ook binnen deze 14 dagen door ons worden ontvangen en de retour moet eerst zijn voorgemeld via onze website.
 • De retour moet ongebruikt, ongedragen en indien mogelijk in de originele verpakking retour gezonden worden. De artikel kaartjes moeten nog aan het product zitten en er mogen geen sporen aanwezig zijn die erop wijzen dat het product te ver gebruikt is om te retourneren.

 

De verantwoording en de kosten voor het retourneren zijn geheel voor de klant. Wanneer een retourzending kwijt raakt of te laat door ons ontvangen wordt zullen wij deze retour niet behandelen en kunnen hiervoor ook niet onze verantwoordelijkheid nemen.

 

De wetgeving omtrent het onderwerp kopen op afstand is vanaf 13 juni 2014 Europees vastgelegd en onze voorwaarden zijn aangepast naar deze regels.

Hoe moet ik een artikel retour sturen?

Als u iets retour wilt sturen, doet u dat als volgt:

Log in op uw account op de website.
Klik ‘retour aanmelden’
Kies het ordernummer van de bestelling die u wilt retourneren
Selecteer de artikelen die u retour wilt zenden en vul de gevraagde gegevens in.

Vul de reden in van retour zenden!

Gaat u (na lezen) aub akkoord met de retourvoorwaarden.
Klik vervolgens ‘retour aanpassen’.

En print uw retourformulier
Voeg dit retourformulier bij uw retourzending, zonder bijgesloten ingevuld retourformulier kunnen wij uw retour niet behandelen.

Het is niet mogelijk om meerdere retouren tegelijk aan te melden, van ieder bestelling dient het retour apart aangemeld te worden. Het is wel mogelijk om meerdere retourzendingen tegelijk naar ons te verzenden.

Het adres waar de retourzending naartoe moet, is:
Post/retour adres
Dutch Designers Outlet
Lindenhoutseweg 57a
6545AH
 Nijmegen
Nederland

Na verwerking en goedkeuring van uw retourzending ontvangt u van ons automatisch een retourbevestiging per mail.
Na ontvangst van deze mail zal het aankoopbedrag volgens de regels van de wet ‘kopen op afstand’ van de retour gezonden artikelen binnen 14 dagen naar het op het retourformulier ingevulde rekening nummer worden teruggeboekt. Creditcard betalingen worden op de creditcard rekening retour voldaan.

Krijg ik na mijn retourzending automatisch een nieuw artikel? (ruilen)
Nee, wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend exemplaar. Plaats hier voor zelf weer een nieuwe bestelling als u een vervangende maat of een ander artikel wenst te ontvangen. U ziet dan gelijk of de gewenste artikelen en de gewenste maat nog aanwezig zijn, deze zijn na het bestellen ook direct voor u gereserveerd.

Al een retour aanmelding gedaan, maar iets fout, of iets vergeten in te vullen, geen probleem.
Wanneer u inlogt op onze site, en klikt op retour aanmelden, ziet u wanneer u wat omlaag scrolt de reeds aangemelde retour.
Wanneer deze nog niet volledig of niet juist is ingevuld, klikt u op deze retour aanmelding en kunt u de ontbrekende gegevens invullen of wijzigingen aangeven.
Wanneer deze volledig en juist is ingevuld kunt u deze printen door te klikken op het printer icoontje.

Geen printer. Vermeld dan het retour nummer op de factuur, en stuur deze met de retour zending mee.

-U betaalt zelf de kosten van de retourzending (van u terug naar de webwinkel)
-Als u de volledige bestelling retour stuurt, dan ontvangt u de kosten van de bestelling én de  verzendkosten (van de webwinkel naar u) teruggestort.
-Let wel dit is enkel wanneer u bij het plaatsen van de bestelling ook zelf deze verzendkosten  heeft betaald (bv aankopen onder de euro 65,00) bij aankopen boven 65 euro betaald DDO  deze verzendkosten en ontvangt u ook geen verzendkosten retour wanneer u de gehele  bestelling retour zend.
-Als u een of meerdere artikelen uit de bestelling behoudt, dan krijgt u alleen de kosten van  het retour gezonden artikel van de bestelling terug, niet de bij de bestelling betaalde  verzendkosten

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Dat is afhankelijk van uw bestelling en betaling. Daar wij bijna alles direct uit voorraad kunnen leveren is ons streven uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden.
Zodra u een verzend bevestiging heeft ontvangen zal uw bestelling in meeste gevallen binnen 1 werkdag worden bezorgd. Voor zendingen naar het buitenland gelden langere leveringstermijnen.

Houd u er rekening mee dat de werkelijke levertijd afhankelijk is van de vervoerder.

Wat zijn de algemene leveringsvoorwaarden?

De algemene leveringsvoorwaarden kunt u hier terugvinden: http://dutchdesignersoutlet.com/algemene-leveringsvoorwaarden

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Nee, dit is momenteel niet mogelijk.

Hoe kan ik betalen bij Dutch Designers Outlet?

Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. U kunt hier kiezen uit de volgende betaalmethoden:

 

Wij accepteren de volgende betaalwijzen:

 

 • Betaling vooruit via overboeking per bank of giro.
 • Betaling via iDeal: als u telebankiert (alleen NL).
 • Betaling via PayPal of Visa/Mastercard via PayPal.
 • Betaling via Sofort Banking.

 

De bestelling zal worden verzonden zodra de betaling is voldaan.

 

Dutch Designers Outlet beschikt over een beveiligde digitale kassa. Dit betekent dat uw gegevens niet zichtbaar zijn voor derden. Om zeker te zijn van de veiligheid van uw gegevens maken wij gebruik van de secure betaalmogelijkheden van Ogone. Ogone is marktleider op het gebied van online betalingen in Nederland en voldoet aan alle Europese richtlijnen.

 

Wanneer U zelf overmaakt, vermeld dan uw ordernummer als betalingskenmerk bij uw betaling.

 

Betalingen Nederland
ING bank: 5335145, dutchdesignersoutlet.com, Arnhem
BIC INGBNL2A - IBAN NL20INGB0005335145

 

Betalingen Belgie / Versement Belgique
Fortis: 001606612717, F & M vof, Arnhem, Nederland
BIC GEBABEBB - IBAN BE61001606612717

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

De gegevens die u ons verstrekt worden door ons opgeslagen in een bestand. Ze worden gebruikt voor interne en geautomatiseerde verwerking voor een verantwoord klanten beheer en voor onze bedrijfsvoering.
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.

 

Onze handelswijze ten aanzien van deze gegevens kunt u lezen in onze privacy statement op: http://dutchdesignersoutlet.com/privacy-policy

Waar vind ik de privacy policy van Dutch Designers Outlet?

Deze vindt u op de volgende pagina: http://dutchdesignersoutlet.com/privacy-policy

Wat zijn samples?

Niet alle ontwerpen zijn geproduceerd, dit maakt een 'sample' extra bijzonder, en uniek.

 

Doordat deze artikelen allen als sample  hebben gediend voor evt toekomstige collecties of speciale presentaties of opdrachten, ontbreken in de meeste gevallen de maat en of waslabels (deze worden verwijderd voor de fotoshoot zodat deze niet ergens op een foto zichtbaar zijn), meestal zijn deze labels met de handgeschreven. Ook kunnen de geleverde artikelen afwijken in kleur en detail van de originele later geproduceerde modellen en de geplaatste foto's, houd hier rekening mee als je wilt combineren, zeker met de normaal uitgebrachte collecties.


Soms is een bandje breder of juist smaller dan de getoonde afbeelding, is een gesp of andere decoratie anders van maat of vorm of ontbreekt. vaak zijn er bij het vervaardigen van sample modellen meerdere soorten elastiek of kant gebruikt, waardoor afwerkingen per sample kunnen verschillen van de getoonde foto. soms zijn er verschillende modellen gemaakt die allen afzonderlijk afwijkend zijn. en daardoor ook anders kunnen zijn dan de getoonde afbeelding in model print en kleurstelling.

 

Ook de maatvoering is over het algemeen beperkt, meestal zijn samples alleen verkrijgbaar in maat 75B, maat M voor de slips en kleding. Enkele merken hebben hierbij als sample ook maat 75D.

 

In enkele gevallen zijn er enkele andere maten dan 75B en 75D verkrijgbaar. Doorgaans is dit dan 1 exemplaar in de alternatieve sample maat, of betreft het samples voor grote maten collecties.

 

Een sample model zal na vele malen door passen, nog vele aanpassingen krijgen alvorens het model en pasvorm juist is voor het model mogelijk definitief op de markt zal komen. Hierdoor kan een maat van een sample afwijken van de maat waarvoor deze zou moeten doorgaan.
De maten die wij vermelden, zijn de maten die op labels of kaartjes vermeld staan die aan de samples hangen wanneer wij deze ontvangen, dit is een fictieve maat, waar nog allerlei aanpassingen aan kunnen worden gedaan.

 

Veel sample modellen wijken af van de getoonde foto's, getoonde extra bandjes of accessoires kunnen om diverse redenen verwijderd zijn. In enkele gevallen staan er geen bandjes of accessoires op de foto, maar zitten deze er wel aan.
Ook kunnen de geleverde artikelen afwijken in kleur materiaal en detail van de originele later geproduceerde modellen en de geplaatste foto's, houd hier rekening mee als je wilt combineren met de normaal uitgebrachte collecties. Soms ontbreken getoonde bandjes, of is een bandje breder of juist smaller dan op de getoonde afbeelding, is een gespje of andere decoratie anders van maat of vorm, kleur of is er een ander soort elastiek of kant gebruikt.

 

Bij aanschaf van twee dezelfde sample artikelen is het mogelijk dat deze onderling toch verschillend zijn in uitvoering, kleur, pasvorm, of andere details.

 

Daar deze sample artikelen niet voor verkoop worden vervaardigd doorlopen deze artikelen ook geen kwaliteit controle, en kan er bij sample modellen geen aanspraak worden gemaakt op fabrieks-garantie zoals bij de normale lingerie.

Ik heb een VIP Account maar krijg niet de extra korting?

Voor de aanbieding van een VIP account dien je voor je gaat shoppen eerst in te loggen. Onze website herkent je dan als VIP account houder en toont je dan ook de extra aanbiedingen/kortingen die er op dat moment voor je zijn.

Wat moet ik doen als mijn giftcard niet werkt?

Indien uw giftcard niet meer werkt, controleert u dan de verloop datum. Is deze nog niet verstreken; dan heeft u deze misschien al eens eerder gebruikt.

 

Heeft u de giftcard niet eerder gebruikt en/of is de verloop datum nog niet verstreken, neemt u dan contact op met klantenservice@dutchdesignersoutlet.com. Wij kunnen voor u uitzoeken wat er loos is en indien nodig uw giftcard heractiveren.

Hoe weet ik wanneer jullie meer korting gaan geven?

Met ons doorlopend wisselende assortiment is ons aanbod altijd actueel. Dit betekent echter dat restanten of oudere collecties af en toe worden afgeprijsd om ruimte te creëren voor nieuwe artikelen. In de regel proberen we onze uitverkoop langzaam te starten met elkaar opvolgende acties. Dan is het logisch dat de actie die volgt, aantrekkelijker is dan de vorige. In het geval we tijdelijke kortingen geven of andere anbiedingen doen, kondigen wij dit altijd aan in onze nieuwsbrief. Deze aanbiedingen vervallen na verzending van de volgende nieuwsbrief, tenzij anders vermeld. De verzending van onze nieuwsbrieven geschied op vaste tijden. Maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00 en 18.00. deze ontvangt u afhankelijk van het gekozen account tot 3 maal per week.

Ik heb mijn bestelling net ontvangen en nu geeft DDO meer korting. Heb ik recht op verrekening?

Voor artikelen geldt altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling voor het artikel werd vermeld. Je hebt tenslotte de mogelijkheid gehad artikelen te bestellen, welke wellicht nu niet meer beschikbaar zijn op onze website. In de regel is binnen 24 uur na de start van een actie een groot deel van de artikelen en verschillende maten uitverkocht. Het is dus voor de klanten die deze artikelen besteld hebben, ook een kwestie van op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn.

Hoe weet ik wanneer jullie meer korting gaan geven?

Met ons doorlopend wisselende assortiment is ons aanbod altijd actueel. Dit betekent echter dat restanten of oudere collecties af en toe worden afgeprijsd om ruimte te creëren voor nieuwe artikelen. In de regel proberen we onze uitverkoop langzaam te starten met elkaar opvolgende acties. Dan is het logisch dat de actie die volgt, aantrekkelijker is dan de vorige. In het geval wij korting aanzienlijk verhogen, kondigen wij dit altijd aan in onze nieuwsbrief.

Een ondernemer is volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. Je bepaalt als consument zelf wanneer je tot aankoop overgaat. Je hebt geen recht op teruggave van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, of andere aanbieding van toepassing is.

Hoe kan ik iets bestellen bij Dutch Designers Outlet?

Als u een product op onze site tegenkomt dat u aanspreekt, drukt u op de knop 'Info' voor meer informatie en foto's.
Wenst u het artikel te bestellen, selecteer uw maat en voer het gewenste aantal in.
Vervolgens drukt u op de knop 'Bestel nu' om het artikel in het uw virtuele winkelwagen te plaatsen.

 

Via uw winkelwagen kunt u de middels de knop 'verder winkelen', ook andere artikelen bestellen.
Wenst u uw bestelling af te ronden, drukt u op 'Ga verder met afrekenen', u dient hiervoor wel akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

 

Zodra u op de knop 'Ga verder met afrekenen' heeft gedrukt wordt u gevraagd in te loggen in uw account. De meeste gegevens worden dan automatisch voor u ingevuld.

 

Mocht u nog geen account hebben, vult u dan de gevraagde gegevens in om deze direct aan te maken.

 

Nadat alle gegevens zijn ingevuld drukt u op de knop 'Afrekenen'. Afhankelijk van de betaalwijze die u heeft geselecteerd is uw bestelling of afgerond of u naar de gewenste betaalservice geleid om uw betaling te verrichten.

Ik kan geen artikelen toevoegen aan mijn winkelmandje.

Het niet kunnen bestellen op onze nieuwe website kan dit mogelijk worden opgelost door het cache te legen.

Soms kunnen problemen met het laden van websites worden verholpen door de cookies en de buffer te wissen (Cache legen)

Cache is een opslagplaats waarin veel gebruikte data tijdelijk wordt opgeslagen om er zo sneller toegang tot mogelijk te maken. Op uw computer worden hier de tijdelijke internet bestanden mee bedoeld.

Waarom moet ik soms mijn Cache legen?

Het komt voor dat u nog een oude versie van een pagina op een website ziet terwijl deze pagina al wel is verandert. Het herladen (refresh) van de pagina lukt niet.
De browser haalt dan de pagina uit de Cache op de PC en toont dus de oude versie.
Door alle cache bestanden te wissen zal de website de laatste versie van de server ophalen zodat u weer de actuele informatie en de actuele functies te zien krijgt op uw computer.

Handige shortkey - sneltoets combinatie

In veel browsers werkt de optie CTRL+SHIFT+DEL om direct in de gewenste menu optie te komen.


Cache wissen Internet explorer 10 en 11
1. Klik tools icoontje (blauw/grijze tandwieltje)
2. Klik op Safety (Veiligheid) , deze optie is ook beschikbaar in de 'command bar'
3. Klik op Delete Browsing History (Browsergeschiedenis verwijderen)
4. Selecteer Temporary internet files and Website files
5. Klik op Delete

De stappen 1-2 zijn ook uit te voeren door de toetsen combinatie CTRL+SHFT+DEL


Cache wissen in Internet Explorer 8 en 9
Klik op Beveiliging of Extra (Tools)
Klik op Browsergeschiedenis verwijderen
(Delete Browsing History)
(Alternatief voor stap 1 en 2: CTRL+SHIFT+DEL)
Kies de gewenste functies

Cache wissen in Internet Explorer 7
Klik op Start en selecteer Configuratiescherm.
(Opmerking: klik in de klassieke weergave van Windows XP op de knop Start en kies achtereenvolgens Instellingen en Configuratiescherm.)
Klik op het pictogram Internetopties.
Klik op het tabblad Algemeen als dit nog niet is geselecteerd.
Klik in het gedeelte Browsegeschiedenis op de knop Verwijderen.
Klik op de knop Cookies verwijderen.
Selecteer Ja als er een venster ter bevestiging wordt getoond.

Verwijder de cache in Google ChromeCache wissen Google Chrome
Klik bovenaan in de menubalk op het Blad Icoontje (3 streepjes)
Klik op Instellingen (Settings).
Klik onderaan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven...
(Show advanced settings)
Klik op de knop Browser gegevens wissen.. (Clear Browsing data) en een nieuw klein scherm verschijnt.
Kies de periode die u wilt verwijderen (of voor Alle cookies, de onderste keuze)
Klik op de knop Browser gegevens verwijderen... (Clear browsing data)

Cache wissen Google Chrome - oude versie
Klik bovenaan in de menubalk op het Gereedschap Icoontje
Klik op Browsergevens wissen.
Vink de gewenste opties aan of uit.
Daarna op de knop Browsergegevens wissen klikken.


Cache verwijderen in FirefoxCache wissen in Mozilla Firefox (Windows)
Kies in Mozilla Firefox Tools (Extra) uit het menu.
Selecteer Clear Recent History (of via de snelkoppeling CTRL+SHFT+DEL).
Kies de tijdsperiode die u wil verwijderen
Kies onder de kop Details de optie Cache
Klik op de knop Clear Now (Nu wissen)

Cache in Mozilla Firefox wissen (Mac OS)
Ga naar het vervolgkeuzemenu Firefox.
Selecteer Voorkeuren.
Klik op het pictogram Privacy.
Klik in versie 1.5 op Cache nu wissen.
Klik in versie 1.0 naast Cache op de knop Wissen en vervolgens op OK.
Klik in versie 2.0 op de knop Nu wissen onder de kop Privégegevens.

Cache wissen in Safari
Ga naar het vervolgkeuzemenu Safari.
Selecteer Voorkeuren.
Klik op het pictogram Beveiliging in het bovenste venster.
Klik in het dialoogvenster Beveiliging op Bladwijzers.
Klik op Toon cookies.
Klik in het dialoogvenster Cookies op de cookies van een bepaalde website en klik vervolgens op Verwijder. Als je alle cookies wilt wissen, klik je op Verwijder alles.
Klik op Gereed.

Cache verwijderen OperaCache wissen in Opera
Klik bovenaan in de menubalk op het opera menu opera menu.
Kies daarna Settings > Delete private data.
Klik op Detaild options om meer informatie te bekijken
Vink de gewenste opties aan of uit (Delete entire Cache) en klik op de knop Delete

Hoe weet ik of mijn bestelling geplaatst is?

U ontvangt binnen enkele ogenblikken na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging per e-mail. Op dat moment weet u dat uw bestelling goed bij ons is aangekomen.

 

Heeft u geen orderbevestiging ontvangen? Kijkt u dan eens in uw SPAM filter. Is ook daar geen e-mail te vinden, neemt u dan contact met ons op.

Kan ik aan een geplaatste bestelling nog een artikel toevoegen?

Wanneer u aan een reeds geplaatste en afgeronde order een artikel wilt toevoegen, dient u het gewenste artikel zelf in een nieuwe order te bestellen. Bestelling kunt u laten samenvoegen met een reeds geplaatste bestelling om zo verzendkosten te besparen.

 

Zo lang het voor ons mogelijk is om bestellingen samen te voegen, zal deze optie u worden aangeboden tijdens het afronden van het bestelproces. Als u deze optie niet krijgt aangeboden, is samenvoegen ook niet meer mogelijk; op dat moment is de order al te ver gevorderd in het verzendproces om er nog iets aan te kunnen wijzigen of toevoegen.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

 • Het annuleren van een bestelling is, zolang deze door Dutch Designers Outlet nog niet is verzonden, kostenloos.
 • Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Wanneer Dutch Desigeners Outlet reeds een betaling van u heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag van uw bestelling aan u teruggestort.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt in een neutrale verpakking klaargemaakt voor verzending.
De bezorging wordt gedaan door DPD.

Is het mogelijk om mijn bestelling op een ander adres te laten leveren?

U kunt bij het afronden van uw bestelling een alternatief afleveradres opgeven.
Achteraf een adreswijziging doorgeven is in de meeste gevallen niet meer mogelijk.

Verstuurt Dutch Desigeners Outlet ook naar het buitenland?

Ja. Voor Belgie en Duitsland gelden dezelfde voorwaarden en verzendkosten als binnen Nederland. Voor andere landen binnen Europa geld €4.95 + landen toeslag.
Mocht u de bestelling buiten Europa willen laten bezorgen, dan zijn deze verzendkosten € 4,95 + zone kosten.

Hoe kom ik aan een giftcard?

Een giftcard kunt u op verschillende manieren verkrijgen;

 • Dutch Designers Outlet reikt ze uit ter promotie;
 • U kunt een giftcard winnen middels een promotie van Dutch Designers Outlet of een derde partij;
 • U kunt een giftcard als geschenk ontvangen van bijvoorbeeld een vriend(in) of familie.

Wat is een tegoed in mijn account?

Er is als het ware een 'bankrekening' in uw account ingebouwd. Op die rekening kunt u uw tegoed* bewaren om dit bij een toekomstige bestelling automatisch te verrekenen met uw nieuwe bestelling.

 

Wilt u een tegoed verrekenen in een nieuwe bestelling, vinkt u tijdens het afronden van de bestelling de optie ‘uw tegoed uit uw account balance gebruiken’ aan, hierna verrekent dit zich automatisch in uw bestelling.

 

Heeft u nog een tegoed over, dan zal dit in uw account beschikbaar blijven. Mocht het tegoed lager zijn dan de bestelling, ziet u aan het einde hoeveel u nog dient bij te betalen.

 

Hierna kiest u de gewenste betaalwijze en rond u de bestelling verder af.

 

U kunt doormiddel van inloggen in uw account altijd nazien of en hoeveel tegoed u in uw account heeft.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk binnen Nederland uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Voordelen:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren;
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken;
 • toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL;
 • controle en overzicht op de betaling;

 

U kunt iDEAL gebruiken als u internet bankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Wat is PayPal?

PayPal is een snelle, simpele en veilige manier om via internet te betalen, waar ook ter wereld.
Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is uw eigen e-mail adres en een bankrekeningnummer of creditcard.
PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren.
De betaling gebeurt via de PayPal-rekening van de koper en komt terecht op de PayPal-rekening van de verkoper.
Geen van beide partijen hoeft dus persoonlijke of financiële gegevens aan de andere partij te verstrekken om de betaling uit te voeren.
Als gebruiker van PayPal betaalt u veilig en direct met uw bank- of girorekening, uw creditcard of vanuit het saldo op uw PayPal-rekening.

 

Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.
Voordelen:

 

 • PayPal garandeert een 100% veilige verificatie door het gebruik van zeer geavanceerde technieken;
 • PayPal's robuuste "proprietary risk models" beschermen creditcard betalingen door ongebruikelijke activiteiten te monitoren;
 • PayPal's technologie evalueert transacties op basis van honderden variabelen om zo direct frauduleuze transacties te kunnen onderscheppen;
 • PayPal's unieke en gepatenteerde methoden voor creditcard verificatie geven PayPal gebruikers een additionele veiligheid;
 • PayPal gebruikt krachtige encryptie methoden om informatie te versleutelen en te beschermen.

Wat is Sofortbanking?

Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG. Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.

 

Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

Hoe kan ik betalen met mijn creditcard?

U kunt bij Dutch Designers Outlet betalen met uw PayPal account.
U heeft geen PayPal account maar wenst wel met uw CreditCard te betalen? Dat is geen probleem als u de volgende drie stappen volgt:

 

 1. Kies bij betalingswijze voor Paypal / CreditCard en rond uw bestelling af.
 2. U wordt omgeleid naar de website van PayPal, klik daar op de button Geen PayPal-rekening? zoals hieronder groen is omcirkeld.
 3. Volg de aanwijzingen van PayPal.

Hoe weet ik of een product op voorraad is?

De op onze site aangegeven artikelen en maten zijn theoretisch allen op voorraad tenzij anders aangegeven.

Mocht uw artikel onverhoopt toch niet leverbaar zijn, dan stellen wij u hier van op de hoogte en doen u een voorstel voor een passende oplossing.

Welke maat moet ik kiezen?


Welkom in de hel van de maatvoeringen. We proberen je op weg te helpen!

In Europa hebben we te maken met verschillende kledingmaten. Zo hebben Frankrijk, Spanje, Italië en Engeland andere maten dan de Nederlandse. Het belangrijkste om te onthouden is dat de internationale maatvoeringen zoals de S, M, L of XL overal redelijk hetzelfde zijn. deze maatvoering hanteren wij in onze website.

Onderstaande een kleine uitleg over de maten, en hoe deze te lezen en te vergelijken.

Belangrijk: Maten en afmetingen kunnen variëren per fabrikant, merk en vorm.


Europese dames maten vergelijken

XS     = 34  = omvang 65
S       = 36  = omvang 70
M      = 38  = omvang 75
L       = 40  = omvang 80
XL     = 42  = omvang 85
XXL   = 44  = omvang 90
XXXL = 46  = omvang 95

Europese heren maten vergelijken

XS   =3   =46
S     =4   =48
M     =5   =50
L      =6   =52
XL    =7  =54-56
XXL  =8  =58-60
3XL  =9   =62
4XL  =10 =64
5XL  =12 =66
6XL  =14 =68


 

Wat is een 'Wensenlijst'?

Na inloggen op onze site, kunt u artikelen toevoegen aan een wensenlijst.

 

De wensenlijst is een opsomming van artikelen waarvan u heeft aangegeven deze graag te willen hebben.
U kunt zoveel artikelen als u wenst, al dan wel of niet voorradig, op deze lijst zetten.
Wanneer het artikel is toegevoegd aan uw wensenlijst, kunt u hier de maat aanpassen in de door u gewenste maat. Het handige aan deze lijst is dat u kunt aangeven een notificatie te willen ontvangen wanneer een uitverkocht artikel weer voorradig is. Tevens kunt u uw wensenlijst e-mailen naar uzelf of een ander.

Ik heb een verkeerd/kapot artikel ontvangen, wat nu?

We vinden het erg vervelend als u een beschadigd of verkeerd geleverd product van ons hebt ontvangen. Om uw klacht snel te kunnen afhandelen, verzoeken we u om binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling, een e-mail te sturen naarklantenservice@dutchdesignersoutlet.com. Een speciale afdeling neemt je klacht in behandeling.


Omschrijf in uw schrijven uw ordernummer, om welk artikel het gaat en wat het probleem is. Het order nummer staat op uw factuur.

 

U ontvangt dan van ons een reactie hoe verder te handelen, deze dient u met het artikel mee retour te zenden.

 

Heeft u niet binnen 24 uur na ontvangst melding gemaakt van bovenstaande, gaan wij er van uit dat er conform uw wensen is geleverd.

Hoe weet ik of de retour is aangekomen en wanneer is de retour betaling?

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u automatisch hiervan bericht via uw mail.

Hierna word de retour betaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, teruggestort op het rekeningnummer dat u heeft vermeld op het retour formulier.

Ontvang ik automatisch een nieuw artikel als ik retourneer?

Ruilen via de webshop is helaas niet mogelijk. Als je iets wilt ruilen, dan dien je het onjuiste artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.

Kan de kleur van het artikel afwijken van de kleur op mijn beeldscherm?

Ja, de kleuren van artikelen kunnen afwijken van de kleuren die u ziet op het beeldscherm. De kleuren die worden weergegeven zijn onder andere afhankelijk van de kwaliteit en instellingen van uw beelscherm.

Hoe meld ik mij aan of af voor de nieuwsbrief?

Door in te loggen in uw persoonlijke account kunt u onder het kopje 'account aanpassen' de optie op de nieuwsbrief wijzigen.

Ik heb een klacht, waar kan ik die kwijt?

Iedere dag doen wij ons uiterste best om jouw shopping ervaring de beste te maken! Heb je een klacht, neem dan vooral contact met ons op

Klantenservice met een hart

Mocht je een probleem of vraag hebbben, neem dan contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies. Je kunt ze van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur - 17:00 uur bereiken op +31 (0)24 377 31 03 .
 Je kunt ook op elk gewenst moment een e-mail sturen naar klantenservice@dutchdesignersoutlet.com 

Gaat het om een mankement? Help ons dan door alvast een foto bij te sluiten.

Omschrijf je klacht nauwkeurig en vermeld duidelijk om welk(e) artikel(en) het gaat en wat je ordernummer is. je ordernummer staat op de factuur.

Een klachtenbrief kun jesturen naar:

Dutch Designers Outlet

Lindenhoutseweg 57a,
6545AH Nijmegen
Nederland

Als we jouw klacht hebben ontvangen ontvang je eerst een bevestiging en zullen wij ons helemaal inzetten om een passende oplossing te zoeken.

Niet tevreden met de geboden oplossing?

Dan is er altijd nog de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie. De uitspraak van de Geschillencommissie is voor beide partijen bindend. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Geschillencommissie. Daarnaast kun je voor een klacht of geschil ook terecht bij het Europese Online Geschillenplatform (ODR).

Mijn vraag staat niet in de lijst, waar kan ik deze alsnog stellen?

Mocht u een andere vraag aan ons hebben, die niet in deze lijst voorkomt, of mocht uw vraag niet voldoende beantwoord zijn, neemt u dan contact met ons op via klantenservice@dutchdesignersoutlet.com.

 

Wij zijn maandag tot en met vrijdag, van 10.00u tot 17.00u, telefonisch bereikbaar op +31 (0)24 377 31 03.

 

Houd voor een snelle afhandeling altijd uw ordernummer bij de hand!