Jockstraps

De herenondergoed lijn van Dutch Designers Outlet is niet helemaal compleet zonder een collectie jockstraps. Deze verrassend comfortabele en speciaal voor mannen ontworpen lingerie is al lang niet meer alleen weggelegd voor sport of bescherming. We hebben zelfs leren jockstraps voor als je eens echt iets anders wilt, dus ga op ontdekkingstocht door ons jockstrap aanbod en ontdek zelf hoe lekker dat zit!

 

Bekijk ook: Boxer Shorts | Micro Shorts | Slips | Strings

Dé jockstrap outlet

Okay, de jockstrap is begonnen in de sportwereld: veel mensen kennen ze eerder als een toque. Vooral bij vechtsporten worden dit soort jockstraps gebruikt om de edele delen te beschermen, maar tegenwoordig zien we dat steeds meer mannen met gevoel voor mode ze het liefst altijd onder hun kleding dragen. Dat heeft niet alleen maar met looks te maken: het comfort dat een jockstrap biedt door de lift die het aan je klokkenspel geeft werkt heel bevrijdend. Daar komt nog bij dat diezelfde lift het effect heeft van een push-up bh, maar dan op een iets andere plek. Waarom zouden alleen dames met lingerie hun silhouet een beetje bij mogen werken? Wij zouden het ook niet weten, dus we hebben onszelf enthousiast uitgeroepen tot dé jockstrap outlet van Nederland en België.

 

Ook designer jockstraps voor sporters

Mannen ondermode mag wat ons betreft elke dag mooi, sexy en comfortabel zijn, maar toch wordt ook in de sportwereld volop gebruik gemaakt van designer jockstraps. Het geeft toch echt een fijner, vrijer en luxer gevoel als je in een goed ontworpen jockstrap sport. Iedereen die wel eens een exemplaar uit de eerste de beste sportwinkel heeft gedragen weet hoe vervelend zo’n ding kan zitten als je niet precies de goede pasvorm vindt. We zien ook dat het al lang niet alleen meer kickboksers zijn die voor onze jockstraps kiezen. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste jockstrap werd ontworpen om wielrenners te beschermen tegen een heel vervelende vorm van zadelpijn? Als je zelf tot de steeds grotere groep fietsliefhebbers hoort is het zeker de moeite waard om er eens eentje te testen. Zo zijn er nog veel meer atletische activiteiten te bedenken waarbij een jockstrap echt een uitkomst is.

 

Combineer comfort, bescherming en looks met een designer jockstrap

Comfort en bescherming combineer je bij ons in een echt stuk herenlingerie waar de toeschouwer met een beetje mazzel ook nog blij van wordt. Het is vooral een kwestie van een keertje proberen voordat je je jezelf – en je partner – overtuigt van de voordelen. Over voordeel gesproken: in onze outlet webshop betaal je ook nog eens een aangenaam klein prijsje voor je eigen jockstrap op maat. Kom daarom lekker online shoppen bij Dutch Designers Outlet, de jockstrap sport expert waar kwaliteit altijd voorop staat.

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!