Sapph Voorgevormde BH's

Hoe blijf je in vorm. Sporten, zweten en diëten zeg je dan gelijk. Maar wij hebben een veel leukere en sexyer oplossing. De Sapph voorgevormde beha’s zorgen namelijk voor instant lift van je twee beste vriendinnen. Zo zie je maar, de sportschool is niet de enige manier om aan je perfecte silhouet te werken! Bij Dutch Designers Outlet vind je een uitgebreide collectie Sapph voorgevormde bh's. Inmiddels heeft Sapph zijn sporen wel verdiend in de wereld van de designer lingerie, maar met de collectie voorgevormde bh's bewijst Sapph nog maar eens dat geniaal ontwerp, mooie prijzen en oogverblindende lingerie heel goed samen kunnen gaan. Zoals je begrijpt zouden wij niet de grootste lingerie outlet van Nederland en België zijn als we jou daar niet van lieten mee genieten!

- 50%

Sapph Fabulous
Blauw/Print Voorgevormde bh

44.95 22.48
- 50%

Sapph Cupra
Blauw/Wit Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Minerva
Khaki Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Diana
Blauw Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Diana
Geel Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 60%
- 60%

Sapph ICB Rosie
Fuchsia Voorgevormde bh

44.95 17.98
- 50%

Sapph Salome
Zwart Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 60%

Sapph Bellona
Blauw Voorgevormde bh

44.95 17.98
- 60%
- 50%

Sapph Scarlet
Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Scarlet
Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 60%

Sapph Celia
Marine Blauw Voorgevormde bh

44.95 17.98
- 50%

Sapph Celia
Paars Voorgevormde bh

44.95 22.48
- 50%

Sapph Ludivine
Marine Blauw/Roze Voorgevormde bh

49.95 24.98
- 50%

Sapph Rose Bertin
Roze Voorgevormde bh

60.00 30.00
- 70%
SALE - Dump

Sapph voorgevormde bh's: niet puur voor de vorm

Wij zeggen graag, Sapph is een sappig lingeriemerk. Niet alleen door de juicy reclames maar zeker ook door de mooie ontwerpen die je body en je lijnen perfect benadrukken. We concentreren ons op de heuvels van boven en nemen je graag mee in de wondere wereld van de Sapph voorgevormde bh's. Want die beha’s doen wat voor de tetten hoor! Ze zorgen voor een lift, een duwtje in de juiste richting. Daarmee zorgen ze voor vorm en stevigheid en kan jij pronken met je dames!

 

Sensuele Sapph beha voor de vormen

Je weet dat Sapph altijd tot het uiterste gaat om met mooie materialen de sensuele aspecten van je vrouwelijke charme zo sterk mogelijk te benadrukken. Daarbij staat jouw schoonheid centraal, wat ook meteen te zien is aan de mooie ronde vormen die voorgevormde Sapph bh's als bij toverslag neerzetten. En dat ze lekker zitten, komt doordat ze bij Sapph de bh uitgebreid testen op het comfort waarmee ze worden gedragen. Daarmee biedt het team achter de creaties van dit sterke maar sierlijke merk je telkens opnieuw de zekerheid van lekker en totaal op je gemak de dag doorkomen.

 

Sensationele korting op je Sapph voorgevormde beha

Met het volste vertrouwen dat je er op en top uitziet, wat je ook over je Sapph voorgevormde bh heen draagt, kunnen we het nu wel even met je over de prijs hebben. Want waar we natuurlijk ook gelijk rechtop van gaan zitten is het woord korting! En dat is een woord dat bij Dutch Designers Outlet hoort. Want wij zorgen voor topkwaliteit met top lage prijzen. Tot wel 70% korting geven wij op de Sapph voorgevormde bh’s. We vermelden er voor de zekerheid nog even bij dat Dutch Designers Outlet je sowieso de beste prijs biedt voor deze voorgevormde Sapph bh's - maar dat is natuurlijk puur voor de vorm!

 

Snel je Sapph voorgevormde bh in huis

We snappen dat het water je inmiddels in de mond loopt bij zoveel vorm, gecombineerd met korting. Dus laten we ervoor zorgen dat je je mandje lekker kan vullen met fijne Sapph voorgevormde beha's met een fijne korting. Als je dat hebt gedaan op de doordeweekse werkdagen en je rekent voor 16.00 uur af, dan gaan wij je pakketje inpakken en versturen. Zit jij niet al te lang kwijlend bij de brievenbus en heb je je voorgevormde Sapph beha snel in huis!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!