Zoekfilter

Shiwi Men

Shiwi Men, welke heren zijn dat? Om dat te begrijpen moeten we iets uitleggen. Er zijn mannen die graag ondergoed dragen dat je niet voelt en niet ziet, pure comfort ridders dus. En er zijn mannen die hun boxershort juist wel willen laten zien en zelfs hun broek er op aanpassen. En er zijn mannen die graag comfortabel en fashion combineren. En dát zijn de Shiwi Men. Boxershorts die ergens een degelijke look hebben, maar net dat mooie detail dat ze meer dan fashionable maken. Shiwi Men boxers is ondergoed dat de perfecte designs combineert met de beste stoffen. Wordt een Shiwi Men en get your boxer on!Shiwi Men boxershorts, de juiste shortcut

De boxershorts van Shiwi zijn zo gesneden dat je zaakje heel comfortabel en prettig in de banden hangt. Dat is prettig, want het laatste wat jij wil is rondslingerende lichaamsdelen. Speciaal daar, dat is geen prettig gevoel! Daarom zijn Shiwi boxershorts gesneden met de juiste lengte in pijpjes, zijn ze gestikt met perfecte deelnaden om alles goed op te bergen en hebben ze de perfecte pasvorm om ook onder strakke broeken te dragen. Comfortabel is trouwens niet gelijk aan degelijk en saai, zeker niet bij Shiwi Men. Voor de fashionable heren onder ons is er bijvoorbeeld de Blossom boxershort. Die valt niet op, totdat je een shortcut naar de slaapkamer neemt en je jeans laat zakken. Ben je wel van een printje maar mag het bescheiden? Dan is de Shiwi Men Leave een fijn model met evenzo fijne print.

 

Shiwi Men beachwear brengt de zomer

Waar Shiwi Men ook heel bekend om is: de hele prettige heren badmode. Goede zwemhorts, zlefs een zwemslip is te krijgen in de Shiwi Men zwembroekenlijn. Ben je een behoorlijk grote Shiwi men? Dan zijn de ruim gesneden zwemshorts echt iets voor jou. Want Shiwi heeft geen probleem met maten, iedere man is een Shiwi gentleman. Iedereen kan er goed uitzien tijdens het strandseizoen, Shiwi noemt zichzelf niet voor niets The sunshine brand! De zon gaat schijnen zodra je een Shiwi zwembroek aantrekt. Lekker toch, heb je buienradar niet meer nodig!

 

Shiwi Men, top ondermode voor topprijzen

Dutch Designers Outlet is maar wat trots om Shiwi Men in de uitgebreide outlet collectie aan te bieden. Het merk is een ware aanwinst in de gelederen. En Shiwi is een merk dat niet alleen de heren bedient, ook Shiwi dames en Shiwi kids heeft DDO onder haar hoede. De hele familie krijgt de zomerse uitstraling die Shiwi belooft. Dat is dan nu vastgesteld. Als heer des huizes wil je natuurlijk, naast de noten in de broek houden, ook de centen in de knip bewaken. Logisch en ook geen bezwaar bij ons. Want je gaat Shiwi Men hier heel goedkoop wegkapen. Voor zulke fijne prijzen raden we je aan meerdere items in te slaan. Want Shiwi is niet allen goed om te zien, de kwaliteit is zo goed, dat je er – helaas voor ons- heel lang mee gaat doen. Ach, dan koop je ook nog iets voor de dame en kids, ben je voor de zomer klaar!

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!