Als je lief het lekkerst past

feb 13, 2023

Hallo lieve lingeriefans en poedelige hondenliefhebbers. Hebben jullie dat ook: zodra het februari wordt, komen de blosjes op mijn wangen. Vaak nog van de vrieskou, maar nog vaker omdat in alle etalages de harten, rode lingerie en rode kleding met elkaar vechten om aandacht. Ik ben gek op rood. En of dat goed bij je past? Nou, als fashiongoeroe extraordinaire kan ik je vertellen dat er voor iedereen een passende tint rood bestaat!

 

Voor elk wat wils in rood

Zoals beloofd ga ik jullie dit jaar helpen met allerhande lingerieproblemen. En we krijgen regelmatig de vraag bij mijn buurtjes op onze klantenservice: Welke kleur past het best bij mij. En meer specifiek: “Zou rood mij nu wel staan?” Awel, in deze maand van de liefde lijkt het mij een hele leuke vraag om mee te beginnen. Ik ben namelijk helemaal geen fan van ‘rood slaat dood’. Zo’n gekke uitdrukking van jullie mensen. Want Rood, is de kleur van passie, van liefde, van vuur. Het geeft pit, energie en staat voor seksuele energie. En dan maakt het geen (rode) biet uit of dat rode kleurtje nu rozerood is, of lichtrood, of vuurrood of juist meer oranjerood. Jouw huidtint bepaalt namelijk welke kleur lingerie voor jou het vuurtje aanwakkert.

 

Ongelijkheid bestaat niet

Kijk, iedereen heeft een ander huidkleurtje, dat maakt de mens zo uniek en heerlijk. Maar jullie mensen houden nu eenmaal van hokjes en boxjes. Als het om de huid gaat kun je drie types onderscheiden: warm, koel en neutraal. Niet meer, niet minder. Want dat bepaalt namelijk vooral of je meer een gele ondertoon in je huid hebt. Dat is warm. En als je meer roze ondertonen in je huid hebt, dan heb je een koele kleur. En als je noch roze, noch geel ziet, dan heb je een neutrale ondertoon.

 

Verleiden? Het begint bij de basis

Hoe kom jij er nu achter wat jouw basis is, neutraal, koel of warm? Dat doe je door heel simpel een vel wit papier naast je snoet te houden. Je gaat vervolgens bij daglicht voor de spiegel staan. Zie je in je huid meer roze tonen? Dan ben je cool koel. Zie je meer geel? Dan ben je warm qua toon. Zie je geen geel noch roze? Neutraal! Ik heb het ook gedaan en ik ben grijs, harig neutraal.

 

Dat warme of koude kleurtoontje zegt trouwens niets over het karakter hoor. Ik ken ontzettend koele kikkers met een warme huidtoon en ijzige prinsesjes met een warme ondertoon. Of je nu in de zon hebt gezeten en lekker bent verkleurd, doet niets af aan je basistint. En die tint bepaalt welke kleur rood ondergoed jij het beste aan kan.

 

Heerlijke rode ondergoedsetjes

Nu je je basis weet kan je vervolgens op de website van Dutch Designers Outlet op zoek naar het ultieme lekker Valentijncadeau, een mooi rood lingeriesetje. Rood ondergoed in precies de juiste tint. Denk er dan aan oranjerood als je een warmer huidtype bent en paarsrood (bijvoorbeeld rodekool rood) als je tot het koelere huidtype behoort. Ben je meer neutraal? Dan is helderrood heel mooi. Heerlijke rode ondergoedsetjes in al die kleuren vind je wel bij mijn buurtjes hoor. Waarom ik daar nu speciaal weer over begin, is omdat zij van die speciale momenten iets extra leuks en een beetje ondeugends kunnen maken. Want zeg nou zelf, van je lief een heerlijk ondergoedsetje cadeau krijgen in precies de juiste kleur en maat is toch geweldig?

 

Passend ondergoed voor een goed gevoel

Zeg jij nu na al deze kleuruitleg: “alles goed en wel, maar ik ben niet zo’n rood liefhebber? Dan is er echt geen man/vrouw/iemand overboord hoor. Het is ook helemaal niet verplicht om met Valentijnsdag persé aan het rood vast te houden. Want knal jij in een fantastisch geel basic setje? Dan is dát natuurlijk het ultieme cadeau voor jou. Verlang jij al een tijdje naar een fijne basic set van broekje en topje in helder wit? Dan doet jou lief je daarmee meer plezier. Ben jij altijd van zwart, want zwart is nu eenmaal het nieuwe zwart? Is ook heel sexy en verleidelijk. Een mooie body in ravissante tule die precies alles onthuld en bedekt is ook enorm aantrekkelijk. Wat ik altijd adviseer: ondergoed moet passen, bíj je passen en daarmee jouw het goede gevoel geven.

 

Bedek je borsten en billen met kant

Begin bij de basis is altijd mijn advies voor iedere garderobe. Bedenk wat je mooi vindt, wat je goed doet voelen en trek dat aan. Want, uiteindelijk ga jij stralen als je lekker in je vel en dus ook lekker in je ondergoed zit. Als niets knelt, trekt, kreukt of deukt. En als jij je ondergoed aan doet en zelfverzekerd door je huis durft te lopen dan zit het goed. Als vervolgens diegene van wie jij graag wil dat die jou op je fijnst ziet ook blij wordt, dan is het helemaal bingo. Dát is ook liefde. Want liefde voor jezelf is minstens zo belangrijk!

 

Verwarm je hartje met een lekker setje

Ik hoop dat ik jullie vraag over wat is mijn perfecte kleurtje heb kunnen beantwoorden. En dat het je weer een beetje meer op weg heeft geholpen naar de mooiste keuzes voor je kledingkast. De tips over de juiste tint voor jouw huidtoon helpt je niet alleen in ondergoedland, maar ook zeker als het gaat om goede bovenkleding. Je zal het zien: als je je tint weet, kies je de juiste make-up voor op je toetje, doet je trui ineens net iets meer voor je, ( “Zo, jij ziet er goed uit!” Ga jij ineens veel vaker horen) en ga je steeds meer stralen. Daar helpen we je graag mee, met liefde!

 

Hou van jezelf, heel februari! Ben ik in maart weer terug met andere tips en tricks!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!