Er bruist iets nieuws in lingerieland...

dec 24, 2018

Welkom bij Sir Sebastian’s nieuwe designersblog!


Zeg hallo daar, lieve lezers en lezeressen! Wat een genot om jullie hier tegen te komen, op het gloednieuwe platform van moi: Sir Sebastian, jullie eigen koddige poedel royale en de heetste influencer van de Nederlandse en Belgische lingeriescene.

 

Wat heerlijk dat jullie precies op het goede moment op mijn blog terecht zijn gekomen – jullie vallen met jullie neusjes in de boter, om het zo maar eens te zeggen. Vandaag lanceer ik namelijk mijn nieuwe periodiek, om iedereen helemaal up-to-date te houden met de laatste trends voor onder je kleren. Met mijn voortreffelijke speurdersneusje voor heet nieuws kom ik tot in de verste hoeken van de lingeriewereld. Niet meer dan logisch, want alle grote namen werken natuurlijk kwispelend mee als Sir Sebastian voorbij komt trippelen - want je hebt een reputatie, of je hebt ‘m niet...


Zet je maar vast schrap, want vanaf nu, aan de start van dit kersverse modejaar, ga ik jullie haarfijn uitleggen waar de grootste namen uit designerland mee bezig zijn, wat de sterren dragen op plekken die alleen een poedel ziet en, nog belangrijker, hoe jullie zelf jullie poedelnaakte vachtjes helemaal in stijl in de mooiste ondermode kunnen hullen. Hou daarom Sir Sebastian’s exquise blog scherp in de gaten, want zonder mijn subtiele stijladvies ben je zo goed als poedelnaakt.

 

Hoe ik mijn nieuwe start maakte

Ik hoor jullie denken, gewaardeerd publiek: waarom nu? Ik kan me voorstellen dat jullie jezelf die brandende vraag stellen, lieve volgers. Waarom dit moment voor de volgende grote stap in mijn vlammende fashion carrière? Nou, dat zit zo: sta me toe mijn nieuwste avontuur even kort uit de doeken te doen.


Als freelance stijlicoon ben ik natuurlijk continu in beweging. Ik huppel van galerie naar galerie, flaneer hondsbrutaal langs de grote catwalks, en zorg dat ik altijd precies daar ben waar het hot & happening is. Dat is mijn vak, en dat nomadische bestaan hoort er nu eenmaal bij. Toch heeft ook een flamboyante viervoeter als ik behoefte aan een honk, een hoofdkwartier, een vast ankerpunt in de wervelende wereld van wilde cocktailparty’s en monumentale modeshows. Jazeker, jullie horen het goed: ook de meest rusteloze viervoeter heeft een mandje nodig. Dat werd weer eens zonneklaar nadat ik op een goede dag in december neerstreek bij een gewaardeerd ensemble van lingerie-experts in het midden van het land.

 

De klik met de nieuwe buren

Dutch Designers Outlet is een gevestigde speler in de lingeriescene van Nederland en België, maar voor mij nog belangrijker: er werkt een alleraardigst team van specialisten uit mijn vakgebied waar ik altijd al graag even langs waaide voor een fijne espresso of een goed gesprek bij een nog beter glas prosecco. Na werkuren natuurlijk, maar toch: ik mag deze mensen erg graag en ik ben altijd bereid ze te verblijden met mijn gezelschap. Ook op deze decembermiddag was de sfeer weer uit de kunst.

We keuvelden honderduit over onze ervaringen met de nieuwste lijnen van beroemde designers, revolutionaire beugel bh’s en de laatste roddels. Helemaal tevreden en een heel klein beetje tipsy keerde ik terug naar huis.


Vaste grond onder de pootjes Wie schetst mijn verbazing toen ik even later aankwam bij mijn vaste hok? – ik bedoel honk! Op de deur zat een groot hangslot en een brief van een deurwaarder: kennelijk had ik ergens in alle drukte vergeten een paar rekeningetjes te betalen... Jullie begrijpen dat ik met hangende pootjes en de staart tussen de benen rechtsomkeer heb gemaakt. Gelukkig brandde er nog licht bij mijn lingerievrienden en -vriendinnen, want ook voor een poedel zijn decembernachten bitter koud. Een korte uitleg was voldoende om een slaapplek te regelen, plus een cognacje voor de schrik, en de volgende morgen heb ik direct een contractje opgesteld om mijn nieuwe thuisbasis slash hoofdkwartier en het begin van een nieuw avontuur veilig te stellen!

 

Waarom jullie niet meer zonder Sir Sebastian willen en kunnen!

Jawel, lief publiek, jullie lezen het goed: Sir Sebastian is terug... en hoe! Vanuit mijn nieuwe stulpje en met een heel nieuw jaar voor de boeg ga ik jullie goedgemutst en altijd in stijl alles vertellen over het wereldje van designer lingerie. Als jullie razende reporter op locatie zal ik hondstrouw verslag doen van alle happenings en events. Speciaal voor jullie vraag ik ontwerpers en celebrities het hemd van het lijf, zodat we kunnen zien wat eronder zit natuurlijk. Met mijn ranke figuurtje heb ik toegang tot plekken waar andere influencers niet mogen komen: zo dicht bij de catwalk komt verder geen hond! Daarnaast geef ik jullie de allerbeste insider’s tips voor je eigen lingeriecollectie, zodat je met maximale uitstraling, impact en zelfvertrouwen voor de dag komt. Het belooft een jaar te worden vol fantastische cocktailparty’s, recepties, vernissages en modeshows, dus wie echt alles wil weten over de laatste lingerietrends moet Sir Sebastian absoluut blijven volgen. Ik heb er ongelooflijk veel zin in, dus zet je schrap voor een regelmatige underwear update die je gewoon niet mag missen!

 

Lief publiek, na alle consternatie ben ik enorm toe aan een klein wandelingetje en een schoonheidsslaapje. Want even tussen ons: een poedel met een kater is natuurlijk not done. Ik ben dolblij dat ik jullie hier even heb gesproken, maar blijf vooral regelmatig mijn blogs en reportages checken, want dit is nog maar het begin. Jullie eigen Sir Sebastian is terug om voor jullie tot op de bodem te gaan bij het verkennen van de landelijke en internationale lingerie scene. Ik beloof jullie dat ik nog in januari met mijn volgende verslag verschijn, maar nu moet ik de pen even neerleggen om nieuwe influencer inspiratie op te doen... Poedeloe en tot heel snel!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!