Marlies Dekkers kan de boom in

Marlies Dekkers kan de boom in
dec 5, 2022

Lieve vriendinnen en vrienden van dit lingerie imperium, en vooral van mij, het is eindelijk weer zover: kerstmis, nieuwjaar,  cadeaus, eten. Joepie! Vorig jaar rond deze tijd zaten we in een vervelende lockdown, dus jullie heerlijke kwispelende modegoeroe is extra gemotiveerd om dit jaar de lingerieslingers op te hangen, de ballen te laten schitteren en de sterren te laten stralen.

 

Natuurlijk doe ik weer traditiegetrouw uit de doeken wat jullie allemaal als spannende, goede, handige en fijne cadeautjes onder de boom kunnen leggen. Want natuurlijk weet ik als fashiondeskundige avant la lettre precíes wat de juiste snaar is om te raken bij je lieve vrienden, vriendinnen en, als je vrij bent opgevoed, je familie.

 

Marlies Dekkers kan de boom in

Ik heb een heel fijne primeur voor jullie, lieve lingerievriendinnen: mijn fijne buren van Dutch Designers Outlet hebben vlak voor het heerlijk avondje van Sinterklaas een fijne berg lingerie van niemand minder dan het fameuze lingeriemerk Marlies Dekkers in de rekken gehangen. En oeh lala daar zijn toch pareltjes bij. Het is zulke mooie lingerie, dat je je kerstboom ermee kan versieren. Dat kan, ik ken mensen die dat ooit eens gedaan hebben. En doodgemoederd vervolgens zonder blikken of blozen de hele familie op eerste kerstdag met rode koontjes aan het kerstdiner hadden zitten. Als goede vriend van vele ontwerpers maak je dit soort dingen af en toe mee. Het neusje van de zalm gaat aan mijn neus niet snel voorbij. Dus tip één van jullie designkenner en kerstplanner: Marlies Dekkers kan de boom in!

 

Blafenthousiaste lingerietrends voor de feestdagen

Terwijl ik rustig aan het trendwatchen was vanuit mijn designermand en met mijn lippen rond een kwalitatief uitermate fijn botje, zag ik nog veel meer lekkers langskomen. Dan doel ik niet alleen op die parmantige Dita, die inmiddels haar weg goed weet bij mijn buurtjes en waar ik af en toe wat blafmoeheid van ondervind. Ik ben ook al iets ouder, dus heb mijn rust nodig om tot visionaire dingen te komen. Afijn, zij komt af en toe voorbij rennen met de nieuwe aanwinsten, die zij blafenthousiast laat zien. En dames en heren, ik kan vertellen dat het allemaal schitterend is. Soms letterlijk. De mode dicteert op dit moment kleur, pracht, praal, glitter en glamour. Nou, mijn buren hebben dat ook haarfijn aangevoeld. Met wat advies van mij natuurlijk. Mijn plekje in de directiekamer heb ik wel verdiend natuurlijk.

 

Scoren op pakjesavond

Ben je nog op zoek naar iets moois voor iemand die een speciaal plekje in je hart heeft? Dan is sexy kerst lingerie wel een heel fijn cadeau voor de feestdagen. Mits je de juiste maat shopt, want anders kan het ook best weleens verkeerd aflopen. Te klein is niet goed, te groot ligt ook gevoelig. Dus sluip de kast van je partner in op een ongezien moment en pluis de maat uit van je geliefde. Om zo 100% te scoren op pakjesavond, kerstavond of de kerstdagen. Pak uit met kant, kleur en glamour en ik verzeker je dat de nacht ineens een heel stukje warmer wordt. Wat in deze dure tijden extra fijn is. Sowieso een energietip van uw modegoeroe: TV uit, lingerie aan en onder de dekens. Warm tegen elkaar is de beste energie die je samen kan opwekken en het is nog eens heel groen ook.

 

Meten is scoren

Ben je niet helemaal zeker van de maten en weet je dat er weleens besteld wordt bij mijn buurtjes van Dutch Designers Outlet? Dan kan je er ook nog een belletje aan wagen natuurlijk. Of even een vriend of vriendin van jouw liefde inschakelen. Komt het helemaal goed. Ik kan je ook helpen met mijn vele blogs die ik over maten heb geschreven. Ben je echt een brutale vlegel, dan maak je er een sexy spelletje van: “meet ‘m op.” Hete temperaturen gegarandeerd en zo weet je de meest actuele stand van zaken.

 

Tinkelfrisse jingleballs

Onderwijl worden het ook weer temperaturen waarbij de ballen van ondergetekende als tinkelfrisse jinglebells bevroren door de polder rollen. Koud dus. Gelukkig zijn er de laatste jaren ook haute couture jasjes voor mij als harige modestylist. Want ik geef het je te doen hoor, om in deze temperaturen buiten je behoefte te doen. Blijven rennen kan je denken, maar als je al iets ouder bent dan is rennen ook een uitdaging. Nee, geloof me, ik ben meer fan van de warme ballen uit het vet: oliebollen en bitterballen. Dus naar buiten is een feestje als je hoognodig moet, maar weer naar binnen en alles weer warm en donzig is ook een hoeraatje waard.

 

Koude dagen, witte kerstlingerie

Sentimenteel als ik ben, wil ik toch ook graag een witte kerst. Het is zo romantisch en zo gezellig. Mijn baasjes versieren de boel to the max dus het is een warm gloedvol lichtjesfeest in deze weken. Ik hou er wel van. More is more zeg ik altijd maar. Behalve bij ondergoed, dan hou ik toch wel van de bekende kantjes, strikjes en bandjes. Misschien omdat ikzelf ook een uitgebreide collectie bandjes in mijn bezit heb. Iedere dag hetzelfde bandje om is stomvervelend, dus ook ik zie er graag parmantig uit.

 

Sexy ideetjes voor de feestdagen

Afijn, ik dwaal af. Ik hoop dat ik jullie allemaal wat sexy en fijne ideetjes voor de feestdagen heb gegeven. Ben je nu in het bezit van een preutse familie of dito schoonfamilie, dan kan je natuurlijk die sexy lingerie ook onder de dekens verstoppen, bij de warme kruik. Als een verrassing voor jou en je partner(s). Ook heel leuk en dan kan je allebei met een uitgestreken gezicht bij het kerstdiner verschijnen. Als je er maar voor zorgt dat je stralend het jaar uit gaat en het nieuwe jaar in!

 

Happy new Year lieve vriendinnen en vrienden, op naar een kwispelend fris 2023!!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!