Ouderwets (onder)goed maatwerk

mrt 7, 2023

Goedendag fijne lingerievriendinnen en vrienden. Met kwispelend plezier breng ik jullie weer een blogje ondergoed vertier. Nou goed, niet alleen vertier, jullie weledelgestrenge modegoeroe wil jullie ook wel wat bijbrengen. Omdat ik al zoveel jaren meewandel in lingerieland, met name in goed gezelschap van mooie ontwerpers als Marlies (Dekkers) Emporio (Armani) en mijn favoriete Rosa (Faia), heb ik ook veel tips en tricks om te delen.
Dit jaar beantwoord ik de vele vragen die jullie mijn lieve buurtjes van Dutch Designers Outlet stellen. Niet alleen geef ik jullie antwoord, maar ook alle tips and tricks waardoor jullie het geheim van de lingerieontwerpers langzaam ontrafelen. Spannend? Zeker. Moeilijk? Nee hoor, als je je fijnbesnorde snoetje er maar goed bij houdt.

 

Maart heeft een harige staart

Ja dames en heren, het wordt alweer tijd voor de lente. De sneeuwklokjes strijden alweer een paar weken om de eer en hebben hun prachtig gerokte witte klokjes parmantig uit de zwarte aarde gestoken. Het gras wordt alweer groener, echt niet alleen bij de buren. De eerste merels heb ik alweer gehoord. Dat is altijd de tijd dat ik mijn mandje al iets actiever uitrol. Dan huppel ik door de gang, op zoek naar een botje en dan kom ik langs de spiegel. Tja, na zo’n opgerolde winter voor de open haard met al dat lekkere eten binnen handbereik, zie ik wel dat er iets meer hond op mijn kont zit. Tijd voor meer beweging, want anders passen we straks niet in al die verleidelijke badmode die ik alweer ingekocht zie worden bij het Dutch Designers Outlet paleis.

 

Strak(s) de lente in

Me dunkt dat het een van de meest gestelde vragen is in het mooie lingerieonderkomen: hoe komt mijn figuur er op zijn voordeligst uit? Oftewel, na zo’n winter onder een vachtje (of in mijn geval, ín een vachtje) merken we vaak dat ons figuur iets meer ruimte inneemt dan voordat we ons in de winterse dekens wikkelden en met een reep of koekje op de bank in de Netflix-houding gingen bingen. Gelukkig zijn er allerlei trucjes die ervoor zorgen dat jij een adembenemend slank figuur kan tonen. Als je dan ondertussen niet alleen de sportschool sponsort, maar ook af en toe naar binnen stapt, garandeer ik dat je best wel weer wat van die zomerse look kan terugvinden.

 

Meet je maatje

We gaan aan de slag. Allereerst de realistische aanpak: meten is weten. Geloof me, al die beroemde lingerievrienden moeten er ook aan geloven. Echt: ook Giorgio, jeweetwel die van Emporio, staat zuchtend voor de spiegel na een winter vol lekkers. Dus trek je meetlint uit de mottenballen en ga aan de slag. Maak er iets leuks van door het samen met je lief te doen, beetje plagen maar misschien werkt het ook motiverend. Effectief meten. Met de uitgebreide maattabel pagina van de Dutch Designers Outlet-feeën weet je direct welke maat het best met jouw figuur praat. De borsten meet je over het breedste deel achter over de tepels. En vervolgens strak onder de borsten.

 

Maar dames, mét een beha aan. Want dan zitten de tetten op de juiste plek. Voor de dames die mijn blog verslinden is dit oud nieuws. Echter, geef toe, je was dit toch alweer een beetje vergeten, right?

 

Tailleband uit zijn verband gerukt

De taille meet je op het smalste deel van je buik, onder je ribben. En je heupen juist weer op het breedste deel van je bovenbenen, en zorg dat je je lint mooi recht over de achterkant legt.

 

Als dan het realisme is ingedaald, is het handig om je maten op te schrijven. Liefst bij de datum waarop je meet. Want niets werkt motiverender dan om over een paar maanden nog eens te meten en daarna terug te kijken naar hoe je vooruit bent gegaan. High five voor jezelf in mei! En is jouw taille nou helemaal uit zijn verband gerukt, dan kan je totdat het verband weer terug is, je heil zoeken in corrigerend ondergoed. Geen schande, want ook de Kardashians van deze wereld gebruiken corrigerende lingerie. Sterker nog, ze hebben er een hele lijn van uitgebracht! No shame and lots of fame! We hebben dit soort lingerie niet voor niets uitgevonden, dus maak er gebruik van.

 

Je figuur op haar voordeligst verpakt

Ik hoor je denken: waar blijft nu dat antwoord op de vraag wat voor mij figuur het voordeligst werkt. Welnu mes amis, omdat je nu perfect bent opgemeten, weet je je ondergoed maat en kan het grote shoppen beginnen. Want je sorteert op deze website naar maat, je pakt de blogs over kleur en figuur erbij en je kan ein-de-loos shoppen. Gelijk in de juiste maat, kleur en stijl.

 

Kom je denk ik zomaar ook hele leuke buitenkansjes tegen. En het voorkomt teleurstellingen, want je zoekt al op jouw perfecte maat. Dus je ziet in één oogopslag al het lekkers wat je niet alleen past, maar je figuur ook beeldig verpakt. Zolang je in je hoofd houdt dat je figuur en je maat de basis vormen, kan je prima inkopen wat bij je figuur past.
En als jij nu aan de slag gaat voor je perfecte figuur, kwispel ik bij mijn vrienden langs om te bekijken waar ik jullie volgende maand weer van onderhoudende tips over kan voorzien.
Tot dan, maak je niet dun, rond is de mode. Beweeg genoeg, maar geniet ook mateloos. Dan komt het met je maten helemaal goed.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!