Snoeien voor zomerlingerie

mrt 4, 2022

We concentreren ons op de natuur en de lente in aankomst. Tijd om eens naar jullie onderbroeken hygiëne te kijken. Want in het voorjaar moet er altijd even goed gesnoeid worden. Ook in de kast!

 

Hallo lieve lingeriefans en hondenfetisjisten. Zijn jullie die februarimaand goed doorgekomen met mijn warme nachtelijke tips? Want dat was nog wel nodig. Als fijnbesnaarde hondenheer kan ik me ook voorstellen dat in deze vreemde tijden het bed en de bank blijft lonken. De wereld is totaal mesjokke aan het worden mes amí’s! Idioten die ineens bedenken dat het eigen land te klein is voor het veel te grote ego. Helaas heb ik daar geenszins invloed op, behalve dat ik mijn baasje heb gevraagd de kast uit te mesten en alle warme kleren te doneren.

 

Het wordt alweer wat lichter buiten en de zon straalt gewoon nog door. Laten we ons daarom maar concentreren op de natuur die ervoor zorgt dat alles altijd weer bloeit en groeit. Ehm ja, ook daar waar we het graag ontbost willen hebben. Lieve dames en fijnbesnorde heren, we gaan de lente verwelkomen in kast en onderbroek!

 

Snoeiharde sale in lingerieland

Het is ieder jaar weer een vrolijke drukke boel in deze maanden bij mijn lieve Dutch Designers Outlet buurtjes. Rennend en vliegend, de dozen vliegen in het rond en ik zie het opperbaasje regelmatig met het zweet in de bil- en snorharen nog meer dozen bestellen. Voor nieuwe bestellingen bedoel ik dan. De grote Lingerie Sale is op zijn hoogtepunt. Een ware regen van kortingen op ondergoed, badmode, mooie merken, lekkere strings en kekke négligéetjes. Echt, it’s raining lingerie in het magazijn. Ook ik word daar heel opgewonden van en heb regelmatig aan het eind van de dag spierpijn in mijn staart van al dat gekwispel wat al die lekker sale items teweeg brengen. En dat komt dan ook een beetje door al het overtollige ehm… haar…

 

Lekker kort en dan zo in je short

Awel, nu weet ik natuurlijk niet hoe het met jullie persoonlijke hygiëne zit, maar in de winter is een teennageltje langer niet altijd zichtbaar. Ook de persoonlijk haargroei wordt wat meer gekoesterd in de winter, om van de aanblik van een paar helwitte onderdanen nog maar niet te spreken. Dus zodra ik de lente ook maar een piezeltje ruik, wil ik naar de kapper. Nu kan ik dat als hondenheer iets duidelijker maken dan de mensen. Ik zorg gewoon dat ik ongewoon veel haar laat vallen op opvallende plekken et voíla, ik mag naar mijn designer trimster om me een fijne lentecoupe aan te laten meten. Dus als je nietsvermoedend een berg shorts, strings en lekker brazilian broekjes hebt aangeschaft in de Sale bij Dutch Designers Outlet, dan is het wel zaak de boel een beetje te snoeien. Tenzij je natuurlijk van het type laat-maar-waaien bent, dan zeg ik, if you got it, flaunt it!

 

Nooit tekort aan korting in de onderbroek

Zeg nu zelf, een gladgeschoren gezicht doet toch fris aan. Welnu hetzelfde geldt voor de kruisstreek. Even het mesje erover en als je een hele gekke meid bent, is een designer coupe in de onderbroek ook een optie. Dan zit je badpak of bikini toch net even lekkerder. En is het vaak net even prettiger voor je partner. Nogmaals, als je smaak wat meer bosgericht is, heb je mijn zegen. Ook ik kan af en toe een goede bouvier waarderen. Maar qua moderne etiquette geldt toch wel: hoe hoger opgesneden de string, hoe minder er in.

 

Waar je haren van overeind gaan

Dan de harige benen, die moeten we natuurlijk heel even kuisen na zo’n lange winter-Corona-zoomen-in-je-onderbroek-periode. Hashtag fris zal ik maar zeggen. De kleur wit is trouwens heel erg in, dus als je benen van de eerste zonneschrik zijn bekomen, zorg er dan wel voor dat je goed smeert. Als je die lekkere benen dan combineert met een Sale nachtmode of jurk met enorme split…oooh mijn staart gaat alweer kwispelen van plezier. Ik hou nu eenmaal van rokjesdagen! Niet zo gek, want van al die regen en koude dagen gaan mijn haren natuurlijk overeind staan.

 

Goed glad en lekker

Kortom, kijk eens even lekker in de spiegel. Geef jezelf een high five en kijk nog maar eens een beetje langer, jij mag er namelijk heel erg zijn! Ook al is de wereld nu de gekste plek in het heelal, met rare snoeshanen die dreigen op rare rode knoppen te drukken waar ze helemaal niet aan mogen zitten. We kunnen er op dit moment niets beters van maken, maar je mag er nog altijd meer dan zijn. Dus koop een lekker setje en geef jezelf wat pret. En als ik dan als hooghartige heer nog een politiek tipje mag geven: koop een extra loungeset in de sale, warm en fijn. Doneer dat aan iedereen die dit nu heel hard kan gebruiken.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!