Top 10 Lingerie Musthaves

Top 10 Lingerie Musthaves
dec 20, 2017

Wat zijn nu echt de musthaves voor in jouw lingerielade?

Wij hebben een Top 10 voor je samengesteld met alle lingerie musthaves. Heb jij ze al?

 

Top 10 Lingerie Musthaves

1. Poeder pastelkleuren

Mooie zachte pastelkleuren, zoals deze macaron groene bh van Lingadore. Het voordeel van deze zachte tinten is dat je ze straks het voorjaar kunt dragen want deze trend zet zich nog wel even voort. 

2. Sereen wit

Toegegeven, het is een klassieker. Maar wit in al zijn schakeringen blijf een goede basic die niet in je collectie mag ontbreken. Wit is absoluut geen saaie kleur, het is een frisse basic met vaak een verrassend effect. Een lingeriesetje in fris wit laat zowel een donkere als een bleke huid stralen. Ook doet het je vrouwelijke vormen alle eer aan. Witte lingerie verleidt in al zijn eenvoud, en gelukkig maar, want wit kan super sexy zijn!

Top 10 Lingerie Musthaves
Top 10 Lingerie Musthaves

3. Een mooie body

Body’s zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld en daarom heb je tegenwoordig ook ontzettend veel keus. Ga voor een simpel exemplaar met lange mouwen of voor een body met gewaagd kant. Durf je net een stapje meer te zetten? Draag dan een kanten body als bovenstuk op een rok of strakke spijkerbroek. Iets te gewaagd voor jou? Draag er dan chique een blazer overheen.

4. Basics

Basic ondermode moet je in je kast hebben liggen. Goede lingerie is tenslotte de basis van jouw outfit. Bij Dutch Designers Outlet hebben we een ruime collectie basic lingerie van de bekende lingeriemerken. Lingerie in de kleuren wit, zwart, rood en huidskleur zijn basiselementen in je garderobe. Wist je trouwens dat rode lingerie onzichtbaar is onder witte kleding?

Top 10 Lingerie Musthaves
Top 10 Lingerie Musthaves

5. Polka dot

Oh, oh, oh wat zijn we blij! Eén van onze meest favoriete printjes aller tijden is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Onmogelijk om niet verliefd op te worden, zowel vintage als uber hip zijn de lieve kleine stippen. Voel je elegant, sexy en flirty in een leuke polka dot lingerie set.

6. Beestachtig ondergoed

Dierenprintjes! We kunnen er geen genoeg van krijgen. Want deze printjes zijn sexy en uitdagend. Jij laat met een dierenprint zien dat je niet makkelijk te temmen bent. Geef verschillende signalen af met de juiste print. Stoer, sexy of poeslief? Wat je ook kiest, laat je van je wilde kant zien met deze beestachtige lingerie

Top 10 Lingerie Musthaves
Top 10 Lingerie Musthaves

7. Sexy Slipdress

Een multifunctioneel kledingstuk. Niet alleen elegant voor in de slaapkamer, maar ook erg chique onder een colbertje gecombineerd met een mooie panty en mooie high heels. Of ga voor stoer en combineer met je jeans en een paar boots en bikerjack. Wat dacht je van een zachte jogging pand met heerlijke wollen trui en daaronder je nieuwe satijnen slipdress

8. Klassiek

Klassieke lingerie blijft een onvervangbare trend. Het wordt altijd weer opgenomen in de nieuwe lingerie collecties. Meestal zit het erg comfortabel zonder allerlei tierelantijntjes. Klassieke lingerie is perfect voor dagelijks gebruik. Naast dat de beha’s er prachtig uitzien, zijn ze ook nog eens heel functioneel. De vaak bredere schouderbanden ondersteunen je borsten de hele dag door en zorgen constant voor ultiem comfort.

Top 10 Lingerie Musthaves
Top 10 Lingerie Musthaves

9. Sexy en Stijlvol

De Sapph Super Sexy lingerie collectie is adembenemend en onweerstaanbaar sexy. Heb je een spannende avond voor de boeg of houd je wel van iets gewaagder? Verleidelijke lingerie die je bewaart voor speciale momenten, maar het dragen ervan onder je dagelijkse outfit geeft je ook een boost van zelfvertrouwen. De sexy lingerie look is bij heel veel vrouwen populair, maar dat is geen wonder. Het staat chic en is sensueel. 

10. Sport bh

Of je nu doet aan Zumba, tennis of hardloopt. Tijdens het sporten is het voor vrouwen essentieel om een goede sport bh te dragen. Een sport bh zorgt ervoor dat je borsten stabiel op hun plaats gehouden worden. Dit is niet alleen prettiger, maar het voorkomt ook weefselbeschadiging. De sport bh is dus zeker een item wat niet mag ontbreken in deze Top 10 lingerie musthaves.

Top 10 Lingerie Musthaves

Heb je iets aan dit artikel gehad? Help anderen (en ons) en deel deze op Social Media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!