Zoomen in je Ondergoed

mrt 5, 2021

Hallo mon ami’s. Vandaag neem ik u en de uwen graag mee in de wondere wereld van de lingerie en de regels daaromtrent. U weet, ik ben een ras poedel met een exorbitant goede smaak dus neem van mij aan, ik kan jullie een lesje geven waar u de rest van uw digitale leven iets aan heeft. En als u het beeldscherm uit heeft trouwens ook. Welkom in de wondere wereld van de lingerie etiquette!

 

Lingerie expert van de Lage Landen

Het afgelopen jaar en nog steeds zijn wij met zijn allen veel meer thuis gaan zitten. Nu zit ik als sir met een hondenleven graag thuis, maar de menselijke soort is dit niet zo gewend. Dan gaat er toch weleens iets mis. Wij hebben toch al menig blooper op televisie voorbij zien komen van heren die iets presenteren vanuit huis, even opstaan om iets te pakken en dat dan de grote witte en ietwat versleten boxershort tonen omdat ze geen zin hadden om even de broek in huis aan te hebben. Dan heb je daarna toch de staart tussen de benen van schaamte. Ik moet zeggen, uw sir Sebastian rolt dan even om van het lachen.

In deze tijd van digitale meetings, slobberige joggingbroeken, T-shirts en de sneakers die, helaas helaas, de mooie hoge hak aan het verdringen is, lijkt het mij hoognodig om jullie eens met een lesje etiquette te verblijden. Want geloof mij, het uitzicht van deze koningspoedel is danig aan het veranderen.

 

De basisbegrippen van een fijn ondergoedje

Als expert in hoe het heurt, geef ik graag een paar basisbegrippen mee waarmee je voor de dag kunt komen. Bijkomend voordeel: de sfeer in huis op het gebied van samenzijn en sexy voelen zal hierdoor lekker opgekrikt worden. Want dames en heren, jullie komen niet meer weg me een la vol dezelfde onderbroekjes in dezelfde kleur en maar drie beha’s in nude, zwart en wit omdat dat zo praktisch combineert. De heren mogen weleens uit de kast komen en wat meer variatie in de onderbroeken collectie aanbrengen. Oeh… ik hoor u en de uwen al zegge: “Ik kan niets nieuws vinden.” Laat ik nu naast Dutch Designers Outlet wonen en ik blaf u: er is meer dan genoeg keuze bij deze fijne outlet. Voor fijne prijzen en in fijne kleuren. Dus die vlieger gaat niet op.

 

Buitengewone ontboezemingen

Enfin, vandaar mijn uitzonderlijke positie in dit exorbitante lingerie warenhuis. Ik zal u eens een ontboezeming doen… jaah dit woord is natuurlijk op deze lingerieplek prachtig. Ontboezeming betekent dan ook letterlijk loslaten uit de boezem. Iets dat je van het hart moet, of iets dat je wil loslaten. Nu snap ik: een loslatende beha is niet zo prettig… maar ik dwaal af. Mijn kleine ontboezeming is dat ik erg gecharmeerd ben van de vrouwelijke vormen in prachtige lingerie maar ook dat het mij bekoort om de heren goed gemutst in de onderbroeken te zien. Het oog wil toch wat en als perfecte hond hou ik ervan. Ik noem dat weleens gekscherend, ‘dat is mijn doggy style…”.

 

Goed in het netje en passend in de broek

Mijn fans weten het, ik ben als lingerie- en modegoeroe vaste gast op de first rows van de shows in Parijs, New York en natuurlijk Milaan. En wat mij altijd opvalt: die jongedames hebben zelden een beha aan. En natuurlijk is dat toch eigenlijk het mooist, al dat natuurlijke…Nu moet ik opmerken dat deze dames een paar fijne kleine en recht opstaande vriendinnen hebben die op de leeftijd zijn dat ondersteuning nog niet nodig is. Maar, niet iedereen is gezegend met een paar pronte erwten op een plank en dan is het toch prettig om wat hulpmiddelen achter de hand te hebben. En als heer van stand kan ik me ook meer dan levendig voorstellen dat een gekreukte, wijde en verwassen boxershort onder de pantalon ook niet gelijk volle zalen trekt, laat staan dat het lekker zit. Dus voor iedere pantalon of ‘de jeans’ die men tegenwoordig als casual moderne man draagt, is er een op maat gemaakte en perfect passende slip, broekje of boxer te verkrijgen.

 

Ondergoed setjes die vreemdgaan

Helaas zijn veel kledingstukken net te strak of te doorzichtig om zonder ondergoed te dragen, tenzij u op een bepaald feestje bent waar zulks soort verkledingen juist heel gevraagd en niet te gewaagd zijn. Mij hoort u daar niet over. U weet, de zonnekoning van Versailles, jawel die met zijn knuist in de jas, wist ook wel van wanten als het ging om lingerieloze partijtjes. Napoléon inderdaad, leuke gast. Maar als wij even terugdenken aan de nieuwslezer waar ik in den beginne over sprak, dan is het op zo’n moment toch praktischer opstaan met een fijne Brunotti boxer of een goed zittende jeans. Voor de dames of de dames to be blijft een beha mét slip dus op enig moment zeker noodzakelijk. Maar dan wel de juiste beha en de juiste slip onder het juiste kledingstuk. Want verkeerd gekozen lingerie zorgt ervoor dat uw hele outfit niet overkomt zoals u zou willen. Verkeerde lingerie of ondergoed zie je juist wel en dat is, tenzij op zo’n feestje, niet de bedoeling.

 

Kieskeurige lingerie

Mijn ongezouten mening: kies alle lingerie met zorg en stem dit af met uw bovenkleding, ofwel de ‘outerwear’. Ja dat is even wennen in het begin, maar zie het als een verlengstuk van uw persoonlijkheid. En dan is het wel prettig dat u het aan heeft, maar niet voelbaar is. Supercomfortabele pasvorm heet dat bij de Dutch Designers Outlet. En als ik zo door de prijskaartjes die er aan hangen snuffel, dan denk ik dat u net zo enthousiast kwispelt als ik. Ik ben per slot van rekening geen Sir geworden omdat ik het geld over de balk smeet. Nee, nee, deze heer van stand houdt het geld vast in de hand.

Strakgetrokken slips en beha’s

Dames en heren, nog zo’n regel. Kies uw ondergoed met zorg en zorg vooral dat de maat goed is! Ik kan het niet genoeg naar u keffen. Ondergoed dat te groot is, gaat kreuken, of vouwen en zorgt ervoor dat de mooie lijnen van uw fijne bovenkleding onderbroken worden.  Niet.Goed! U ziet eruit als een slonzig menswezen en dat hebben we genoeg gezien in deze tijd, vindt u niet?! Daarbij komt het figuur dat u ongetwijfeld goed heeft, niet goed uit. Daarentegen: te klein ondergoed, tenzij expres zo klein dat er niets meer in hoeft te zitten, is evenmin van de flatterende soort. Striemen, riemen, kussentjes, rollen die zich op de rug vormen. Ik krijg er altijd trek van, want ik denk dan dat ik een worst voorgehouden wordt. En tot slot tip drie met betrekking tot uw perfecte ondermode outfit: de pasvorm. De ervaring leert mijn dat vaak de iets betere merken ook een betere pasvorm hebben. Maar laten die duurdere merken nu feilloos in de outlet te verkrijgen zijn. Ik zeg u, met deze tips wordt lopen in uw ondergoed een feestje!

 

In je string voor het scherm

Als u de broek in huis graag aan heeft, dan wil ik u toch met de tong uit de mond vragen om een beetje op de lijn te letten. Nee nee, maakt u zich niet dik. Ik bedoel dat rokken en broeken die gemaakt zijn van dunne materialen nogal kunnen tekenen. Wat doet u dan? Draag een mooie tanga of een string die perfect zit. Heeft u niet zoveel met materiaal dat zich in de bilnaad nestelt? Schaf dan een paar naadloze setjes aan. Dat ziet u ook niet. En de beste tip: draagt u wit? Trek daar een sexy ROOD setje onder aan. Echt waar, dat ziet u niet!! Let verder op bij korte rokjes, dat de string toch niet in beeld komt, een beeldig shortje is dan net iets fijner en geeft een mooi Marilyn Monroe effect. En heren…bovenstaand geldt ook voor u, of u nu de broek of de rok aantrekt!

Ik hoop van harte dat ik u met deze tips toch een mooi tipje van de etiquette der ondergoedjes heb kunnen bijbrengen. Mocht u vragen hebben, klim in de pen en ik zorg voor een blaffend…ehm passend antwoord! Au revoir e au demain.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!