De Billen Die We Willen

nov 17, 2020

Beste studenten, we gaan weer van start met een nieuw hoofdstuk in onze lingerie collegereeks! Hou pen, papier en je scherpe geest in de aanslag, want die hebben we nodig vandaag, maar ze zijn niet het belangrijkste om bij je te hebben vandaag. Vandaag ligt de focus niet op de mind, maar op de body. Specifieker: meestalwe gaan onze analyse richten op een belangrijk deel van je lijf dat vaak een onterecht ondergeschikte rol krijgt. Het is zelfs zo triest gesteld met de status van dit orgaan dat we er  gewoon op gaan zitten! Je raadt het al: we gaan dieper in op het deel van de anatomie waar al zoveel schitterende poëzie, literatuur een beeldende kunst over is geschapen... Wat? Nee, geen vrouwenhart! We gaan het hebben over de billen van de vrouw en de lingerie die daar het beste bij past. Ik bespreek de vijf billen basistypes met je, zodat je altijd weet wat jouw beste maatjes en vormpjes zijn. Let op, want vandaag begint de nieuwe carrière van jouw unieke derrière!

 

Jouw billen in vorm

Voordat ik je bij de hand neem om je langs de vijf billen basisvormen te leiden is een opmerking vooraf op z’n plek. Als we het hebben over de vorm van jouw billen, dan is het essentieel om te weten dat je van jezelf al IN VORM BENT! De beste bilvorm? Jouw vorm! Het maakt niet uit hoe rond, hoe groot, hoe gewelfd of hoe stevig je kontje is: zoals de jouwe is er maar één! Ze past precies bij je lijf en staat jouw als geen ander. Botox billen? Fillers in je achterste? Welnee! Zolang je er de juiste designer lingerie omheen drapeert kan iedereen – dus ook jij – je beste bipsje voor zetten. En heb je een keer een ‘bad butt day’ waarop je er gewoon niet helemaal blij mee bent? Bedenk je dan altijd: jouw kont, die zit als gegoten!

 

Vijf billen basisvormen

Goed. De vijf basics dus. We onderscheiden de volgende vormen, hoewel je er altijd een beetje tussenin kunt zitten met jouw unieke cheeks. Het gaat om het (omgekeerde) hart, de V, de A, de cirkel en het vierkant. We gaan kijken naar het matchende vakje voor je zitvlakje, zodat jij kunt onderbouwen welke slips, strings, boxers of hipsters daar de beste match voor zijn.

 

Billen in vorm 1: De ronde bips

De cirkel is een oervorm in het menselijk brein. Al sinds de oude Grieken en daarvoor wordt de cirkel beschouwd als een symbool van volmaaktheid en perfectie. We kijken graag naar ronde dingen, zo zitten we in elkaar. Daar verdienen sommige mensen zelfs hun brood mee: sterker nog, de hele lingeriebranche hang letterlijk aan elkaar van de ronde vormen. Wat is er beter dan de perfectie van een cirkel? Precies! Twee van die mooie rondingen! Heb jij even geluk dat ze in setjes komen... Maar je hebt rond en je hebt rond, dus waaraan herken je een ronde kont?

Voor de spiegel zie je dat de ronding van af je heup naar de uiterste ronding van je bil in het midden van de curve zit. Dat geldt ook als je kijkt vanaf het punt waar je bil aan je bovenbeen ontspruit. Van opzij gezien ben je een toonbeeld van symmetrie: of het nu gaat om bescheiden bolletjes, of lekkere volle cirkels. 

Ronde billen kunnen eigenlijk alle vormen lingerie hebben – dat krijg je met universele oervormen. Let wel op de maatvoering: je wil die perfecte cirkel niet doorbreken, dus geen te strakke, snijdende lijntjes van het elastiek! Stringetjes zijn niet de allerbeste match voor ronde bipsen. Kies liever voor een slip of een short die de ronding elegant bedekt. Zoek ze in je mooiste kleurmatch en hoppakee: de cirkel is kont – rond bedoel ik! 

 

Billen vormgeving 2: Het (omgekeerde) hart <3

Wat krijg je als je die perfecte cirkel pakt en er een sierlijke lijn naar de lendenen aan toevoegt? Precies: dan krijg je een hartje, Nou ja, een omgekeerd hart dan, met de punt naar boven gericht. Voor billen in hartvorm bestaan op lingerie gebied ook weinig beperkingen. In zekere zin is dit de droomvorm van veel mannelijke bewonderaars en vrouwelijk fans. Zie je in de spiegel die ronde vorm van hierboven, maar dan met het zwaartepunt net onder het midden van je bilpartij? Gefeliciteerd: jouw hartvormige billen zijn.

Het beste stijladvies voor hartjesbillen? Pijpjes! Jouw hartige vorm komt het best tot z’n recht als het verlaagde zwaartepunt wordt benadrukt. Dat doe je met een elegante, klassieke slip met iets langere pijpjes – wulps hoor! Hetzelfde effect, maar dan iets speelser, bereik je met een damesboxer in de juiste maat. Anders dan bij ronde booties mag je hier juist voor een strak aansluitend maatje kiezen. Spanning op de vorm geeft een spannende look! Je eerste keuze in winkel? Boxers, boyshorts, slips en hipsters. Laat je hart maar spreken!

 

Booty shapes 3: De vierkante achterkant

Vierkante billen: het klinkt meteen minder ideaal dan ronde bipsen, maar vergis je niet! Ook een vierkant is een oervorm, en met de juiste lijnen in je lingerie kan deze bilvorm prachtig uit de veren komen. Kijk in de spiegel van achteren naar de lijn die loopt van de buitenkant van je dij tot aan je heup. Is het een rechte lijn? Dan heb jij de vierkante vorm in je bilpartij. Sommige mensen zien deze vorm al snel als ‘jongensachtig’, maar dat is een negatieve kijk op een mooie zaak. Wat wij gaan doen met die rechtlijnigheid is de boel opsieren met een verleidelijk lijnenspel. We gaan die vierkante billen juist aan de hele wereld showen! Jouw lingerietip numero uno? Strings strings strings! Lekker onthullend werken en de sierlijke ronding van de bovenband het werk laten doen. Draag je liever een lekkere slip? Kijk dan naar de modellen die meer richting bikinibroekje gaan. Zo staan jouw billen gewoon vierkant achter je figuur!

 

Billenbeeldvorming 4: De V-vorm

Heb je bredere schouders en smallere heupen dan de ‘gemiddelde vrouw’? (Verrassing: die bestaat dus niet!) Dikke kans dat je er een paartje matching buttcheeks bij hebt gekregen. Van de V-vorm is sprake wanneer voor de spiegel de lijn van je lendenen naar je heupen in een pijl naar beneden loopt. Je weet: de V is het symbool van Victorie, dus maak winnaars van je billen en laat ze pronken in de juiste designer lingerie. De beste kandidaten zijn boxers, boyshorts en klassieke slips om je bips. Essentieel: kies iets dat je bil niet helemaal bedenkt (let op de juiste maat!), zodat het onderste deel van de curve er uitdagend onderuit piept. Zo voorkom je dat het lijkt alsof je billen meer omlaag hangen dan nodig is. Je geeft zelf meer nadruk op die ideale V-vorm en al het moois dat je met de V van Volume kunt bereiken!

 

De hekkensluiter: billencategorie A

Als je de V-vorm omkeert, dan kom je uit bij de letter A. Deze A-vorm kwamen we al eerder tegen in mijn anatomische lessen: het past bij de ‘peervorm’ die we zagen bij de verschillende types vrouwenlichaam. Ben jij zo’n toffe peer? Dan gaat jouw mooie smalle taille waarschijnlijk naadloos over (van opzij gezien dan!) in een brede heuppartij en een stevige kont die er wezen mag. De letter A staat dus duidelijk voor een A-kwaliteit bilpartij.

De A-vorm bips is het meest gebaat bij een lingeriekeuze die de vorm tot volle wasdom laat komen, in plaats van die aantrekkelijke vormgeving in te snoeren. Dat betekent qua modelkeuze dat je lingerie met pijpjes beter links kunt laten liggen. Je zult al snel merken dat zoiets ook helemaal niet lekker zit, dus hou jezelf niet voor de gek en omarm die vorm. Of laat dat door een ander doen, dat mag ook, maar als je lingerie gaat kopen moet je er echt even zelf aan denken. Zoek juist de ruimte op! Eigenlijk is de stringtanga helemaal jouw ding, want dan geef je die A-curve precies de speelruimte waar ze om vraagt. Ben je niet zo van de strings? Geeft niet: met een lekkere losse boxer kun je jouw A-vorm ook prima uit laten komen. Ook hier is een modelletje bikini bottom een goed alternatief als je toch liever slips draagt. Zolang het maar niet beperkend werkt voor de mooie welving aan de zijkant van je bovenbenen is eigenlijk alles raak.

 

Alle billen op een rijtje

Dat was in het kort het hele billenscala van de vrouw, netjes onderverdeeld in vijf categorieën. Weet je al wat jouw vorm is? Nee? Hup, uit die broek en voor de spiegel jij! Als je deze wijze les combineert met de eerdere colleges over de vorm van je lijf en de beste manier om de perfecte bh te scoren, ben je nu een heel eind op weg naar je eigen diploma in de lingerologie!

Of nou ja, laten we het je minor noemen: om echt door te stoten naar mijn niveautje moet je nog wel een paar lesjes volgen. We zijn tot op de naad gegaan de afgelopen tijd, maar de kenner weet dat lingerie pas ècht interessant wordt àchter de naadjes! Met andere woorden: stay tuned, want ik kom snel terug met een volgende portie essentiële inkijkjes in de beste onderbroeken en decolletés ter wereld!

Tot die tijd: schudden met die billen blijf er niet de hele dag op zitten – zonde van dat mooie uitzicht toch?

 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!