De herfst brengt lingerieliefde

okt 12, 2021

Hallo lieve honden en lingeriefans. Mijn nederige excuses en oprecht sorry dat jullie iets langer op mijn mijmeringen hebben moeten wachten. Maar, je zal het niet geloven: jullie kwispelende lingeriegoeroe is heeft een verliefde blik in de ogen en daardoor de tijd uit het oog verloren. Er is maar plek voor één opmerkelijk snoetje. Jawel een nieuw snoetje in de Dutch Designer Outlet familie. Mijn grote nieuwe liefde heet Dita. En ze is erg klein…Zij zorgt er echter wel voor dat ik me weer helemaal opdof en op mijn best voor de dag wil komen. Hoe je dat het beste doet, vertel ik jullie graag.

 

Opvoeden in ondergoed

Mijn buren, de fijne mensen van Dutch Designers Outlet, zijn schuldig aan dit verliefde feit. Op een goede dag kwamen zij binnen met het liefste snoetje dat ik ooit heb gezien. Ik stopte onmiddellijk met het snuffelen aan de Anita badpakken en de LingaDore lingerie. Daar ben ik overigens ook nog steeds meer dan ook van gecharmeerd. Dita is een prachtige pup en mijn vaderlijke gevoelens draaiden gelijk op volle toeren. Deze kleine dame moet natuurlijk ook wegwijs gemaakt worden in het kanten lingeriebedrijf en de Spandex hemel. Maar eerst moet zij zindelijk worden. Laten we wel wezen, ik ben een zeer propere hond en wil geen vieze pootjes of haren op de werkvloer. En natuurlijk heeft zo’n jonge deerne geen weet van goed ondergoed. Jullie wel dankzij mijn wijze lingerieblogs uiteraard.

 

Dita weet wel raad met Anita

Het is wel een wilde meid die Dita, direct op de eerste dag dat ik haar onder mijn krullende poedelhoede had liep zij al met een Anita beha te stoeien in haar bek. Ja, die is nu dus niet meer te verkopen. Daarom heb ik mijn bench afgestaan op het hoofdkantoor van de Nederlandse Outlet Lingerie. Nee nee, we sluiten deze lieftallige hondendame niet op, maar we moeten natuurlijk wel onze outlet beschermen tegen die scherpe melktandjes, want jullie hebben in deze herfstdagen wel goed ondergoed nodig natuurlijk. Warm, doch verleidelijk. Mevrouw Marlies Dekkers heeft dat heel goed begrepen en een mooie lijn met prachtige lingerie uitgebracht. Natuurlijk is Marlies Dekkers lingerie voor fijne prijsjes te koop bij mijn DDO buurtjes, als Dita er niet haar tandjes inzet natuurlijk. Ach ze kan bij mij geen kwaad doen, want wie kan nu een snoezige hondenpup weerstaan?

 

Geweldige herfstborsten

Ach wat leid ik jullie weer af met mijn verliefde hondenogen. Tja, oke ik ga me even concentreren mon ami’s. Het is weer herfst, hoewel niet veel verschil met die fijne zomer die we in 2021 hebben gehad, ook jullie fijnbesnaarde lingerie expert heeft echt wel aan zijn pootjes gevoeld dat de zomer nu niet bepaald warm was. Maar deze poedel is een optimist, je hoeft nu niet meer te wennen aan de kou, de overgang is niet zo groot welniet?! De lieve dames en heren van hiernaast hebben een heleboel fijne merken ingeslagen om die eerste kledinglaag van jou en je man, vrouw, partner of allemaal, heerlijk in te pakken met een verleidelijke touch.

Bestaat er zoiets als herfstmode in ondergoed, nachtmode en lingerie? Nu ik vind van wel, en laat ik nu de expert zijn. Denk maar eens aan mooie beha’s in prachtige herfstkleuren, gevoerde cups die je borsten lekker warm en mooi rond houden of die lekkere flanellen pyjama om ’s avonds lekker die fijne Netflix serie te bingewatchen. Allemaal in dat prachtige warehouse te krijgen bij Dutch Designers Outler. Je hoeft er je bank niet voor af.

 

Een boom van een vent

Heren, ik laat jullie Dita liever nog niet zien, want ik ben een heel beschermende hondenvader. Ik weet nu al dat wanneer jullie dat snoetje zien, dat jullie direct foxwild worden en ik wilde de jacht eigenlijk nog even gesloten houden, maarja. Dus als je dan toch op jacht bent, scoor dan gelijk wat van dat lekkere ondergoed op dutchdesignersoutlet punt com. Want daar vind je alles om er warmpjes bij te zitten dit najaar. Lekkere boxers, fijne onderbroeken en ben je een boom van een vent, dan hebben we ook de grote maten in goede kwaliteit. Snuffel ik jullie order wel samen met Dita bij elkaar. Dan weet je dat zoals altijd hier bij DDO je pakje weer met liefde is verpakt en hebben we de melktandjes van Dita succesvol weten te ontwijken.

 

Gure dagen, warme harten

Deze keer dus geen expliciete tips over vormen van borsten, goed zittende boxershorts, zustermaten of corrigerende slips. Dat komt allemaal de volgende keer weer. Ik warm mijn hondenhart aan het feit dat ik niet de enige ben die soms blaffend door het lingeriemagazijn ren, op zoek naar Tom Tailer boxershorts. Ja je leest het goed, ook dit merk is er nu in het DDO- assortiment!

Nee, nu heb ik een klein keffende metgezellin, puur platonisch overigens, kom op zeg! Zij heeft straks vast veel tips als vrouws-hondenpersoon. Die ik allemaal allang weet en haar natuurlijk bij ga brengen. Maar een female touch is natuurlijk nooit weg. Ik wordt ook een dagje ouder, en jullie weten, hondenjaren gaan snel!

 

Jouw pompoenen fijn verpakt

Ben je nu al helemaal in de herfst sferen en wil je lekkere lingerie of fijne nachtmode? Ik kan je verzekeren, dat vind je allemaal op deze fijne site. Voor heel fijne en kleine prijsjes, bijna net zo klein als die kleine Dita, die met haar schattige snoetje ervoor zorgt dat er volop gekirt wordt in het lingeriemagazijn. Een ding mag ze niet en dat is aan mijn botje zitten. Dan ga ik grommen natuurlijk.

 

Ben je meer van de zomer en ga je nog met vakantie? Zeker doen, zoek de zon op. Er is nog badmode op deze fijne website te vinden hoor, voor hele blije prijzen. Dus zomer, herfst of winter, jouw prachtige pompoenen worden beeldig verpakt bij de Dutch Designers Outlet. De lente vergeet ik niet, die heb ik al weken in mijn hoofd. Alleen moet ik er letterlijk nog even op wachten. Kan ik mooi de kleine Dita opvoeden.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!