Een Blauwe Maandag met een Positief Panterprintje

jan 20, 2020

Hallo daar allemaal! Hier is een vrolijke, dwarse en lekker ondeugende bijdrage van jullie bloedeigen perspoedel Sir Sebastian, zoals beloofd. Ik had het even geleden al aangekondigd: ik gooi stevig de beuk erin dit jaar, te beginnen met een knetterpositieve middelvinger richting het internationale thema van vandaag, Blue Monday. Nee, ik weet dat poedels technisch gezien geen middelvingers hebben, maar ook daar heeft Bad Boy Bastian lak aan. Als viervoeter heb ik weer heel andere kwaliteiten, en iedereen die wel eens een poedel heeft uitgelaten weet dat wij zo onze eigen dingen kunnen opsteken als we onze boodschap duidelijk willen maken...

 

Prutsers

Jullie hebben het gelezen in mijn vorige blogpost. Ik ben er klaar mee – voor deze jongen geen brave schrijfseltjes dit jaar. In de wondere wereld van de online influencers is gewoon geen plek voor gezapige verhaaltjes, dus ik neem geen blad meer voor de mond. Blue Monday dus, de ergste Blauwe Maandag van het jaar volgens de prutsers die zichzelf onze online opiniemakers noemen. Want laten we eerlijk zijn: dit miserabele kalenderdieptepunt is natuurlijk gewoon ordinair verzonnen door een bloggertje met te weinig aandacht. Alsjeblieft zeg. Als we ons eens lekker depri willen voelen dan kunnen we daar toch zeker zelf wel een dag voor prikken?

 

Een positieve tegenactie

Aan mij is deze hype dus niet besteed. Ik heb even zitten broeden op een tegenactie, en wees gerust, ik heb er eentje bedacht hoor. Dit heftige hondje gaat al die sippe somberaars snikkend in de hoek zetten met een hele eigen campagne. Wereld, maak je klaar voor Sir Sebastian’s Positieve Panterprintjesweek! Ik dacht dat we Blue Monday het beste de nek om konden draaien als we zowel het blauwe kleurtje als de gekozen dag een ferme trap in de lingerie zouden verkopen, dus hier is het plan: we gaan met z’n allen een hele week alleen maar in zo veel mogelijk lekkere kleurige panterprintjes rondhuppelen – let’s go ladies and gentlemen!


Kapen die week!

Blue Monday, Blue Monday... wat nou maandag? Ik zeg laten we meteen de hele week kapen! Blauw? Bah, zo saai, zo koeltjes en zo somber... Een lekker printje doet wonderen als je de boel een beetje op wilt vrolijken, en als je zo diep in de wereld van de designer lingerie zit als ik, dan ligt een lekker prikkelend panterprintje al snel voor de hand. Een tijgerprintje mag ook hoor, of desnoods wat koeienvlekken of een giraffenpatroon. Kijk maar eens wat je in de kast hebt liggen, of scharrel snel iets moois bij elkaar bij Dutch Designers Outlet als je er zin in hebt. Iets vrolijks kopen is altijd een goede manier om je direct vrolijker te voelen, dus ik zeg ga ervoor. Het belangrijkste van deze toch al zo sympathieke actie is dat we het samen doen met een lekkere stoute smile op onze smoel.

 

Flashen met fashion

Ik denk echt dat dit heel groot zou kunnen worden jongens. Als we allemaal ons steentje bij proberen te dragen hebben we die sikkeneurige rotmaandag zo ondergesneeuwd met stippen, strepen en spikkels in de vrolijkste kleurencombinaties. Laarzen aan, lange jas erbij en een slordige slobbertrui eroverheen en we zijn klaar om de straat op te gaan. Zodra je iemand met een chagrijnig gezicht ziet lopen trek je als een positieve potloodventer je jas open of je trui omhoog en tadaa! Ik zeg flashen met fashion die huilebalken - vrolijke panterprintjesweek allemaal! Dit gaat zo’n impact maken dat het nooit lang kan duren voor we viral gaan met z’n allen. Dit gaat er echt heel fris en fruitig uitzien op het journaal, de Instagram Stories en alle belangrijke YouTube kanalen die je maar bedenken kunt.

 

Footprint versus panterprint

Mooi idee toch, voor een simpele jongen met een voorliefde voor goede lingerie? Ik dacht zelfs dat we er misschien iets van een crowdfunding actie aan kunnen koppelen om bedreigde tijgers of zielige jachtluipaarden mee te redden, want in het wild gaat het helemaal niet zo goed met de tijger- en panterprintjes. Uiteindelijk zijn die poezelige kattenbeesten toch de inspiratie voor onze ondermode geweest, dus ik denk dat het tijd wordt om iets terug te doen. Dan wordt onze middelvinger naar de zwartkijkers meteen een mooie opbouwende actie. We weten allemaal dat de modewereld er niet altijd gunstig op staat als het om het milieu gaat, maar hiermee kunnen we dus juist een mooie impact op het klimaat maken als we het slim aanpakken. Ik dacht zelf aan iets van ‘verklein je footprint met een panterprint’ of zo. Voelen jullie ‘m ook? Ik word er nu al helemaal vrolijk van – fuck Blue Monday, lieve lezertjes: de revolutie begint bij ons!

 

Kleine kanttekening

Okay, laat me even een kleine kanttekening plaatsen bij deze Positieve Panterprintweek. Ik ben net een klein proefrondje wezen flashen met mijn gloedjenieuwe Muchachomalo jungleprintje en ik moet toegeven: het is frisjes buiten. Ik heb mijn best gedaan om zo breed mogelijk te grijnzen bij elke sikkepit die ik verraste met een blik op mijn blitse printboxer, maar na een stuk of vijf voelde ik, hoe zal ik het zeggen, de staart bijna tussen de benen verdwijnen. Misschien moeten we het voor deze Blauwe Maandag gewoon even bij de nepbontjassen en de leggings met panterprintjes houden, althans op straat. Gewoon uit veiligheidsoogpunt dan hè? Bewaren we de Positieve Printjesweek voor ergens eind mei of begin augustus, voordat we straks allemaal met een dubbele longontsteking in bed liggen, want daar wordt natuurlijk niemand vrolijker van. Hmm, of Prinsjesdag bombarderen tot Printjesdag? Ik kan een balletje opgooien bij de Oranjes – hebben we meteen een kleurenthema te pakken!

 

Flash verstandig!

Ik weet het goed gemaakt. Laten we ons op deze rottige maandag gewoon beperken tot onze eigen levenspartners! Flashen we ze vanavond gewoon lekker in de slaapkamer, met de verwarming op standje Ibiza, is dat geen goed alternatief? De wereld opvrolijken kan ook gewoon klein beginnen toch? Ik mag dan wel een lekker stout jaar willen inzetten met mijn sympathieke printjesactie, maar ik moet natuurlijk wel aan jullie gezondheid denken, of anders wel aan de mijne. Dat lacht wel zo makkelijk, en zo houden we het ook gewoon langer vol met z’n allen. Zullen we gewoon rustig aan opstarten dan? Afgesproken! Ik wens jullie allemaal een heerlijke Blauwe Maandag vandaag, met veel gegiechel en een stoute schaterlach voor vanavond! Tot snel lief publiek, Bad Boy Bastian is snel weer bij jullie terug!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!